Na wyjeździe #2

31 lipca 2013 10:24
kruszynka1964

Boze drogi,dostalam wiadomosc od coreczki,ze poronila,powinnam byc teraz przy niej,trzese sie cala i rycze,zjezdzam dopiero za 19dni!!!

Kruszynka,bardzo mi przykro,trzymaj się tam jakoś chodż napewno to trudne,miej stały kontakt z córką chociaż przez skypa i narazie tak musisz ją wspierać,niestety,jestem z tobą myślami.
31 lipca 2013 11:52 / 1 osobie podoba się ten post
Witajcie dziewczyny i chlopaki... podaje link zwiazany z nasza tematyka moze was zainteresuje http://forum.mypolacy.de/topic/49498-moje-przezycia-jako-opiekunki-opiekuna-osob-starszych-w-niemczech/page-14

milego dnia... biegne na sluzbe....
31 lipca 2013 12:05
kika1

Witajcie dziewczyny i chlopaki... podaje link zwiazany z nasza tematyka moze was zainteresuje http://forum.mypolacy.de/topic/49498-moje-przezycia-jako-opiekunki-opiekuna-osob-starszych-w-niemczech/page-14

milego dnia... biegne na sluzbe....

I znajome buźki tam są:)
31 lipca 2013 13:24
Kruszynka, daj się córci wypłakać w Twojej obecności, a to można zrobić także przez skype i telefon! Serdeczne wyrazy współczucia!
31 lipca 2013 13:37
Kruszynka,
wspólczuję Twojej Córci, straszne przeżycie.
Pozwól Jej się wypłakać choć przez telefon,
daj Jej czas na dojście do siębie.
Ty też płacz, to pomoże, szkoda ze nie możecie być razem w tej trudnej chwili.
31 lipca 2013 13:56 / 3 osobom podoba się ten post
Witaj, Andrejka - jak dobrze, że jesteś !
31 lipca 2013 15:38 / 2 osobom podoba się ten post
A ja lecę na Urodziny - znowu z 50 osób. Wrócę!!!
31 lipca 2013 15:58 / 2 osobom podoba się ten post
No, powiem Wam coś ciekawego - dwie nastolatki lat 14 oraz 15 z pobliskiego Ludwisburga piszą razem książkę fantasy. Inspiracją są m.in. sny jednej z nich. Wywiad w gazecie pokazuje duże zdjęcia dziewczyn, które nie będą pierwszymi małolatami, jeśli dojdzie do druku, bo szlak przetarł już jakiś Amerykanin Christopher Paulini, którego powieść "Eragon" sprzedała się w nakładzie 33 milionów egzemplarzy.

Benitka, napisz, co dobrego jadłaś na imprezie. Andrejka, witaj dzielna pogromczyni pyskatej siostruni-bliźniaczki!
31 lipca 2013 16:01
kruszynka1964

Boze drogi,dostalam wiadomosc od coreczki,ze poronila,powinnam byc teraz przy niej,trzese sie cala i rycze,zjezdzam dopiero za 19dni!!!

Kruszynka wspołczuje twojej corce i tobie ale ty sie nie denerwoj pozwul jej sie wypłakac pociesz jak umiesz a na pewno wiesz jak to twoje dziecko znasz ja nalepij nie załamuj sie ty chociaz bedzie dobrze tak Bog chciał :))))
31 lipca 2013 16:14 / 1 osobie podoba się ten post
Polazła ja na spacerek i się zmachała... niby nie ma słońca, ale jest okropnie duszno... wypiłam kawuchę i się zastrajam do jakieś roboty, ale cosik słabo mi idzie taka przymulona jestem...

szkitki mnie bolą po porannym bieganiu i dłuuugim spacerku... jutro mam nadzieję, że się zmobilizuję i poćwiczę w chałupie...
31 lipca 2013 17:34 / 1 osobie podoba się ten post
I nieodpyskowałaś????????Andrea!!!
31 lipca 2013 17:43 / 4 osobom podoba się ten post
Nie wiem co gorsze... "śmierdząca" ich zdaniem bułka czy brak kultury tych "dam" :)))
31 lipca 2013 17:46 / 4 osobom podoba się ten post
Chamstwo jakieś jechało i tyle, Andrejka. Jak patrzę na niektóre kobiety, to one są gorsze w zachowaniu od dołu kloacznego. Na basenie odkrytym z młodym byłam ostatnio, tłumy matek z dzieciakami swymi na kocykach i k... raz po raz przy dziecku. Jezu, ja tego naprawdę nie rozumiem! Jak już muszą bluzgać, to niech to robią bez maluchów. Tak samo ojcowie.
31 lipca 2013 17:50
Andrejka, Ty jesteś dyplomatką, więc pewnie byś coś tak grzecznie buraczkom odpowiedziała, że w pięty by im poszło. Ale rozumiem, że nie zawsze ma się ochotę.
Czy będziecie dziś damy na wieczornej pogawędce?
31 lipca 2013 18:20
IGGA wroc do pierwszego awatara.Pobudza wyobraznie.