Boze drogi,dostalam wiadomosc od coreczki,ze poronila,powinnam byc teraz przy niej,trzese sie cala i rycze,zjezdzam dopiero za 19dni!!!
Boze drogi,dostalam wiadomosc od coreczki,ze poronila,powinnam byc teraz przy niej,trzese sie cala i rycze,zjezdzam dopiero za 19dni!!!
szczyt chamstwa !!!!
wielkie mi Damy od Pampersów. ( jo tyż od pampersów tyle ze nie dama a baba z krwi i kosci jak reszta nas )
kazda z nas zna te Panny od siedmiu boleści co tiu tiu tiu , a za chwile - a widzialas ? , a jakie buty , a jakie włosy ,
ja zawsze staram się zakumplować z babeczkami ale niestety nie z wszystkimi sie da.
Z Damami się nie da. !!!!!
Powitac Hogatkę, powitac :) A ja tylko na chwilke sie zameldowac i śmigam do bunkra...naprawde. W łazience tez przyjemnie ale w bunkrze bedzie chyba lepiej. Przy okazji zwiedze fortyfikacje, zapory przeciwczołgowe co tu od wojny w ziemie juz wrosły. Pytalam sie dlaczego nie usuniete ...Za drogi interes -usłyszalam. Nowiec tkwia sobie w ziemi, krowy miedzy nimi sie pasą, od czasu do czasu przeskakuja ...i bitą śmeitankę mamy :)
W mojej miejscowosci jesze 2 bunkry sie uchowaly.Jeden jest zabespieczony,a do drugiego jeszcze dzieciaki jakims cudem wlaza i maja super zabawe w wojne.Jak bylam mala tez tam wlazilam.
Tak na marginesie,moze i dobrze ,ze te bunkry jeszcze sa,kto wie co sie wydarzy?Wtedy bedzie gdzie sie schowac:(O Jezusicku,co ja wygaduje,lepiej zeby do takich sytuacji nie doszlo,tfu,tfu,tfu plunelam 3 razy za plecy:)
Wcześniej jak jeździło się do Bydgoszczy pociągiem po drodze zawsze mijało się miejscowość gdzie ktoś miał bunkier na podwórku, serio, ciekawe czy go użytkował czy nie, np jako schowek na ziemniaki czy coś. W Kruszynie pod Bydg z pozostałości bunkrów tworzących Wał Pomorski robią jakieś otwarte muzeum, niestety wolno im to idzie ponieważ wszystko jest w ramach czynu społecznego, nasze państwo na nic przecież nie dołoży
Wcześniej jak jeździło się do Bydgoszczy pociągiem po drodze zawsze mijało się miejscowość gdzie ktoś miał bunkier na podwórku, serio, ciekawe czy go użytkował czy nie, np jako schowek na ziemniaki czy coś. W Kruszynie pod Bydg z pozostałości bunkrów tworzących Wał Pomorski robią jakieś otwarte muzeum, niestety wolno im to idzie ponieważ wszystko jest w ramach czynu społecznego, nasze państwo na nic przecież nie dołoży