Romana Ty o mojej urodzie to lepiej nic nie mow....Bo jak mnie ludziska zobacza,to bedzie nie fajnie:(
Jestem tam gdzie bylam, w KÖLN:)
Romana Ty o mojej urodzie to lepiej nic nie mow....Bo jak mnie ludziska zobacza,to bedzie nie fajnie:(
Jestem tam gdzie bylam, w KÖLN:)
A co Ty się siebie czepiasz Hogatka?No wiesz!!!!!!!!
Byłam,czytałam,dzięki:)
Hogata, jesteś przepiękną kobietą, nawet na torturach tego nie odwołam! Ale powinnaś malować się codziennie. No, to teraz Kaya nie napisze już, że wszyscy Polacy to homofoby, he, he...
A u mnie w chałupie chłodno, bo okna od rana pozamykane, wietrzę ją ino w nocy, nauczona przez rodzinę ślubnego.
Hogatko, słoneczko nasze najmilejsze, jak miło, że już na 100% z nami jesteś! Może i Misio zachęcony Twoim przykładem zacznie się też wkrótce udzielać...
Wiecie co, tak sobie myślę, że jak ktoś ma niski poziom optymizmu z powodu tego i owego, to powinien czytać niemieckie gazety. Serio! W każdym codziennym wydaniu jest mnóstwo budujących historii z życia lokalnego społeczeństwa. Przed chwilą przeczytałam o kobitkach w wieku 54-67lat, mieszkankach sąsiedniego miasteczka, które przeżywszy raka, idą sobie teraz przez Alpy z Monachium do Wenecji. Planują zmieścić się w 4 tygodnie, wędrując na piechotę. Też bym z nimi poszła, a nie zaliczała trasy max 5 km w jedną stronę, kurka wodna!!!!
Kto nie lubi niemczyzny w gazetowym wydaniu, niech sobie podczytuje polski Peron4, gdzie pasjonaci podróży małych i dużych piszą ciekawe reportaże.

Hej!
Długo wytrzymałem nie logując się, ale w końcu kiedyś trzeba.
Nadal wypoczywam na urlopie. Co prawda godziny robocze "lecą" na minus, ale warto.
Przewędrowałem i przepływałem kawał Polski, w tym miejsca zupełnie mi dotąd nieznane.
Ponadto strrrrrrrrasznie nie lubię, jak się wprowadza ludzi w błąd.
Anetta!
Wał Pomorski (właśc. niem. Pommernstellung) – część systemu umocnień wschodniej granicy III Rzeszy, powiązana na południu z Międzyrzeckim Rejonem Umocnionym i z linia odrzańską, rozbudowaną na rubieży: Szczecinek, Wałcz, Tuczno, Gorzów Wielkopolski.
Wał Pomorski nie sięgał pod Bydgoszcz - do Kruszyna Krajeńskiego. To są zupełnie inne umocnienia.