Zycie plynie obok ? Chyba nie ! To my ksztaltujemy nasze zycie i czasami taki etap zycia daje wiecej niz myslisz.
Nasza praca pozwala docenic to co zostawiamy w kraju.
Bierz wiec lopate i zakop dolek
Zycie plynie obok ? Chyba nie ! To my ksztaltujemy nasze zycie i czasami taki etap zycia daje wiecej niz myslisz.
Nasza praca pozwala docenic to co zostawiamy w kraju.
Bierz wiec lopate i zakop dolek
To brzmi jak bardzo trudny syndrom dnia następnego... :DAle zapewne wytańczone się nie liczy ;)
Nie mam doła coś ostatnio.To może do pochwalijek się przeniosę.? Pozytywne myślenie .I nie martwić się o to co będzie,a co było tego już nie zmieni się.I tego trzymam się.
Samboja, dlaczego teraz tu nie piszesz?
Nie masz doła? to dzieki tej robocie po remoncie.Ja zawsze jak mnie dopada jakas przypadłość w sensie tęsknoty,biore sie za robotę, albo biegnę przed siebie ile sił i jak długo daje radę.Wracam i juz nie pamietam dlaczego płakać mi sie chciało.To sie trzym:-) tak dalej.
E tam. Maleńki remont tylko rozwleczony w czasie.Szczerze mówiąc ,tona bieżąco sprzatam jak normalnie.Ania wszystko jest dobrze w domu ,tu też jest dobrze,a do tego że żyję tu ,a rodzina tam już się przyzwyczaiłam,więc czym się dołować.Słońce świeci zdrowie dopisuje,mąż pierwszy pażdziernik od czterech lat nie ma operacji(chorował bardzo) więc i łeb spokojny.A tu z nudów wyszukuję sobie zajęcia , bo tak nic nie robić to trochę nieładnie.W końcu za coś mi płacą.
Nie mam doła coś ostatnio.To może do pochwalijek się przeniosę.? Pozytywne myślenie .I nie martwić się o to co będzie,a co było tego już nie zmieni się.I tego trzymam się.
No to przeniesiemy się razem bo mnie też jakoś nic nie lapie,myślę że to wpływ słońca :taniec2:
Nie masz doła? to dzieki tej robocie po remoncie.Ja zawsze jak mnie dopada jakas przypadłość w sensie tęsknoty,biore sie za robotę, albo biegnę przed siebie ile sił i jak długo daje radę.Wracam i juz nie pamietam dlaczego płakać mi sie chciało.To sie trzym:-) tak dalej.
E tam Ivanilka wpływ słońca ! michę masz pełną to i Cię doły nie łapią ...nikt Cię nie kontroluje jak lodówkę otwierasz , bagietek po kryjomu nie wtranżalasz to i doły idą się...teges :-):-):-)
Hahhahahh no prawda Basiu,to też ma wpływ,ale ja to taka jestem przewrotna : jak mam pełną lodówke to jem mało,a jak mam pustą to chodzę głodna i zła.Słońce ma jednak większy wpływ.
Witam wszystkich. Jestem tu nowa. Znalazłam tę stronę przez koleżankę. A więc wyjazd mam bodajże 6, jutro wszystkiego się dowiem dokładnie. Wiem tylko że okolice Ulm. Strasznie się boję,ponieważ to nowe miejsce. Spać nie mogę, żołądek boli jak cholera, nerwy górą. Znów odcięta od świata, brak internetu, nie przypominam sobie żeby była mowa o telefonie do Pl.Drugu raz dałam się wkopać w miejsce bez neta. Masakra jakaś . Nie wiem co o tym myśleć.? Pozdrawiam
Witam wszystkich. Jestem tu nowa. Znalazłam tę stronę przez koleżankę. A więc wyjazd mam bodajże 6, jutro wszystkiego się dowiem dokładnie. Wiem tylko że okolice Ulm. Strasznie się boję,ponieważ to nowe miejsce. Spać nie mogę, żołądek boli jak cholera, nerwy górą. Znów odcięta od świata, brak internetu, nie przypominam sobie żeby była mowa o telefonie do Pl.Drugu raz dałam się wkopać w miejsce bez neta. Masakra jakaś . Nie wiem co o tym myśleć.? Pozdrawiam