Ciekawe jak by tak Doda napisała , że zarabia 950 e na łapkę to też byś się umawiał na rozmowy skypowe ? .....musi materialista jesteś :-).... Nie ma to tamto , nawet Cię można pochwalić , bo grosz do grosza......:-):-):-)
Ciekawe jak by tak Doda napisała , że zarabia 950 e na łapkę to też byś się umawiał na rozmowy skypowe ? .....musi materialista jesteś :-).... Nie ma to tamto , nawet Cię można pochwalić , bo grosz do grosza......:-):-):-)
a odnośnie Ciebie doda, wysłałem Ci zaproszenie do grona przyjaciół, więc jak mnie zaakceptujesz to mam szansę dostać Twoje namiary. Pozdrawiam
Witam doda, ja jak widać z profilu mam swoje 52 lata, chętnie pogadam z kimś, kto już ma jakieś doświadczenie życiowe, o czym będę rozmawiać z siksą w wieku do 30 lat? Pozdrawiam
Że się tak wtrącę : świete słowa Andrzejku , świete słowa ! ....ino , że w drugą stronę to też tak jakoś idzie : 30 letnie " siksy " z facetami po 50-tce też nie chcą za wiele gadać .....zależy z " jakimi " , bo bywa , że siksy z 70 latkami mają o czym gadać ......z mądrymi facetami oczywiście :-):-):-)
....Doda !!! ale Ci sie trafiło ....niczym slepej kurze ziarno :-)
Wiesz z tym sexem na odległość jest problem, musisz sobie poradzić inaczej
Najlepiej znaleźć drugą osobę, jeśli nie masz drugiej osoby użyj zabawek:kapiel:
Najlepiej znaleźć drugą osobę, jeśli nie masz drugiej osoby użyj zabawek:kapiel:
No wiesz co? co ja Balbinka z kaczorem ? z piorami ? w zyciu:-):-):-):-)
Chyba z gumą chciałaś napisać:-):-)