No,przecież g...no też BIO,nie radioaktywne przecież:))))
No,przecież g...no też BIO,nie radioaktywne przecież:))))
Ozesz ty ta moja tez strasznie bio awokado srado łososie itp:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Ja myślę, że większość jest dobrych zmienniczek, ale zawsze się o tych najgorszych opowiada. Byłam raz przerażona, kiedy przyjechałam zmienniczki już nie było a tu w ubikacji pol rolki papieru na 3 osoby, a byla to niedziela. To jeszcze nic, moją koleżankę zmienniczka naiwpierw kawą oblała, a potem za fraki do góry podniosła, za to że się do niej plecami odwróciła.
A zawsze udaje się Wam skontaktować ze zmienniczkami przed przyjazdem na stelle?
Ja niewiem ja Wy ale ja lubie miec w zamrazarce zapas ,mieso mielone ,udka jakieś piersi ,i tak zostawim mojej zmienniczce a ona jakaś taka ciemna zawsze zostawia mi jakieś g....o do posprzatania ,jakieś połówki bułek zamrozonych ,dwa buraki ugotowane normalnie szok ,a jak z nią pogadasz to same polędwice jada :)Dziwna i trudna kobieta .
Ja niewiem ja Wy ale ja lubie miec w zamrazarce zapas ,mieso mielone ,udka jakieś piersi ,i tak zostawim mojej zmienniczce a ona jakaś taka ciemna zawsze zostawia mi jakieś g....o do posprzatania ,jakieś połówki bułek zamrozonych ,dwa buraki ugotowane normalnie szok ,a jak z nią pogadasz to same polędwice jada :)Dziwna i trudna kobieta .