Czy miałyscie już taka sytuacje, że zmienniczka jest tzw Protegowana ??
Ona :-) hihihih ja to od poczatku jestem protegowana :-) :-) :-) :-) :-) :-) hahahaa jak dziadek chcial golnac to zawsze mówil ,, prosze kupic i sie nie bac pani to moja protegowana :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) ożesz Ty w morde a tak na serio trzeba bylo zapytac kto ja protegowal:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Mleczko, nie oto chodzi, Ona zna sie osobiscie z koordynatorka, miło sie witaja itp
Zmienniczka ma stawke taka, jak przy Osobie leżacej, Ja ma tak sobie, nie za dużo,oto mi chodzi, że jest z tzw wyższej półki.
No moze ma jakieś walory,lepszy jezyk, czy cos innego.I co Ty z ta "wyższa pólka" bo zaczne podejrzewac czyja zmienniczka jesteś.Ja tu półki nie mam ,najwyżej grzędę.
Nie prawda, po prostu zna sie z koordynarka dlatego za ta sama prace, ja mam niższa stawke Ona wygorowana,,Jezyk nie ma lepszy, a jezeli Mleczko nie rozumiesz o czym Ja pisze, to prosze..............pauza.
Nie obrażaj się na Mleczko , bo nic złego nie napisała , zadała Ci tylko proste pytania . Jeżeli język ma na takim samym poziomie jak Ty to niesprawiedliwe , zgadzam się z tym . Zmienniczki czasem się przechwalają , bierz na to poprawkę ..... A może ona dłużej pracuje w tej agencji niż Ty i załapywała się po prostu na podwyżki . :)))))))
No właśnie ja sie tylko dopytywałam.
Mleczko, nie oto chodzi, Ona zna sie osobiscie z koordynatorka, miło sie witaja itp
Zmienniczka ma stawke taka, jak przy Osobie leżacej, Ja ma tak sobie, nie za dużo,oto mi chodzi, że jest z tzw wyższej półki.
Nie prawda, po prostu zna sie z koordynarka dlatego za ta sama prace, ja mam niższa stawke Ona wygorowana,,Jezyk nie ma lepszy, a jezeli Mleczko nie rozumiesz o czym Ja pisze, to prosze..............pauza.
Przez słowo protekcja rozumiem "polecona przez kogoś", no a przez kogo ma być polecona jak nie przez koordynatorke reprezentującą firme? Protekcja byłaby gdyby koordynatorka znała rodzine i w rozmowie wspomniała np. "to jest moja bliska znajoma więc proszę przymknąć oko na ewentualne niedociągnięcia" lub coś w tym stylu. Innej protekcji nie widze jeżeli chodzi rodzine i opiekunke. Koordynatorka może załatwić po znajomości wyższe zarobki, chociaż też nie wiem czy ma taką władze.
Może Twoja zmienniczka pomyliła słowa i zamiast "protegowana" jest "zobligowana" do opieki hahaah! :-D