Zmienniczki

28 maja 2014 15:00 / 1 osobie podoba się ten post
joannagda

Moje zwierzaki - kot i  pies też wyczuwają ,że coś sie dzieje.Nie odstępuja mnie. Kot kręci się koło walizki, bo mu zabrałam jego miejsce do spania. 

O koty- te to dopiero potrafia sie obrazic,śmiertelnie i na długo.W psie zawzze zwyciezy milosc do wlasciciela nad innymi uczuciami.
Ale-piszemy w temacie zmienniczki,ja nie chcę oberwac od Moderatora po łapach,wiec  juz koncze .choc o moim psie bym mogla bez konca
29 maja 2014 22:06
No......ja też pomyślalam ,że nasz Moduś mógł nas dzisiaj objechać....ale chyba wzpółczuł naszym nostalgiom i zostawił nas w spokoju.Dziękujemy naszemu Moderatorowi za empatię:)
30 maja 2014 11:35 / 1 osobie podoba się ten post

Obserwuję i zastanawiam się, czy w końcu któraś z Was zorientuje się, że temat ze zwierzakami jest gdzie indziej.

15 czerwca 2014 07:16 / 2 osobom podoba się ten post
Boze daj mi sily ,z takim czlowiekiem -zmienniczka nie mialam jeszcze nigdy .Musze dotrwac do jutra .Po co mi to bylo ,......a ja glupia .......... .No coz, nastepna lekcja zycia .
15 czerwca 2014 07:29 / 2 osobom podoba się ten post
zosia_samosia

Boze daj mi sily ,z takim czlowiekiem -zmienniczka nie mialam jeszcze nigdy .Musze dotrwac do jutra .Po co mi to bylo ,......a ja glupia .......... .No coz, nastepna lekcja zycia .

Ciesz się  że jest i możesz do domu wracać ;-)
15 czerwca 2014 07:33 / 2 osobom podoba się ten post
zosia_samosia

Po prostu na niektore" taborety "nie ma sily ,badz cierpliwa ,najwazniejsze ze juz wyjezdzasz pozdrawiam
15 czerwca 2014 07:48 / 2 osobom podoba się ten post
zosia_samosia

Zosiu włącz olewator.
15 czerwca 2014 07:51 / 2 osobom podoba się ten post
Ja to mam szczeście,są zmienniczki na forum z ktorymi sie wymieniałam i sa takie z ktorymi bym chciałam sie wymienić.Jak zaczynałam prace tez byłam "taboretem" bo zaczynałam sie uczyć tego zawodu.A szczeście miałam do madrych zmienniczek,ktore uczyły, a nie krytykowały.Dziekuje im za to.
15 czerwca 2014 08:11 / 1 osobie podoba się ten post
zosia_samosia

hehe, a ja sobie Ciebie teraz wyobrazilam jak siedzisz i za glowe sie trzymasz:)wyślij ją na spacer,moze sie zgubi i wróci dopiero jutro:)aż taka tępa czy az taka przemądrzala?
15 czerwca 2014 08:16 / 1 osobie podoba się ten post
kaska_45

hehe, a ja sobie Ciebie teraz wyobrazilam jak siedzisz i za glowe sie trzymasz:)wyślij ją na spacer,moze sie zgubi i wróci dopiero jutro:)aż taka tępa czy az taka przemądrzala?

..... i tak żle i tak nie dobrze
15 czerwca 2014 08:21
ivetta

..... i tak żle i tak nie dobrze

stawiam, ze przemadrzala-zosiu to jak to jest?:)
15 czerwca 2014 08:48 / 2 osobom podoba się ten post
kaska_45

stawiam, ze przemadrzala-zosiu to jak to jest?:)

Wczoraj na "Pudelku" napisalam pierwsze wrazenie .Dzisiaj jest o ............wiele do przodu .Tak wszystko wie ,lepiej ode mnie ( jestem prawie rok z przerwami ,osoba lezaca ).Dowiedziaam sie ,ze nie umiem nawet szparag obierac ..............bo ,jak Ona byla w Niemczech to ja nauczyli . .Byla nawet obrazona ,ze zaproponowalam jej odpoczynek , jak mamy pauze .A teraz jest w salonie i wyciera kurze..................hahahahaaa .No coz .............olewator wlaczany totalnie .Z dopiskiem..................polleciala   ,nie poszla do kuchni obiad juz gotowac ........... Powodzenia jej zycze.
15 czerwca 2014 08:56 / 1 osobie podoba się ten post
zosia_samosia

Wczoraj na "Pudelku" napisalam pierwsze wrazenie .Dzisiaj jest o ............wiele do przodu .Tak wszystko wie ,lepiej ode mnie ( jestem prawie rok z przerwami ,osoba lezaca ).Dowiedziaam sie ,ze nie umiem nawet szparag obierac ..............bo ,jak Ona byla w Niemczech to ja nauczyli . .Byla nawet obrazona ,ze zaproponowalam jej odpoczynek , jak mamy pauze .A teraz jest w salonie i wyciera kurze..................hahahahaaa .No coz .............olewator wlaczany totalnie .Z dopiskiem..................polleciala   ,nie poszla do kuchni obiad juz gotowac ........... Powodzenia jej zycze.

No to faktycznie ciekawa kobieta....Mam nadzieję ,ze pdp jej nie wyrzuci, i Ciebie nie ściągną z urlopu bo dopiero by było....A ja to bym ją tak lekko ochrzaniła na Twoim miejscu.
15 czerwca 2014 09:11 / 2 osobom podoba się ten post
Wstaje o 5.30 ,po szostej przychodza dziewczyny z R.K myc podopieczna .Wchodzi do pokoju i pyta czy moge jej pokazac gdzie sa ubrania podopiecznej ,pytam ktore ?,na rano sa juz wczoraj przygotowane .Reszte pokazalam Ci wczoraj.Podopieczna spi smacznie rolety opuszczone..Mowie - mamy w dzien jeszcze tyle czasu to pokaze jeszcze raz ale pozniej.Odp. -takim tonem to moge ze swoimi dziecmi rozmawiac .Zaskoczenie pelne ,brak w sekundzie reakcji z mojej strony .Po dwoch sekundach otrzymala odp.ode mnie ............. .:):).Moj urlop rzecz świeta .Amen .
15 czerwca 2014 09:20 / 2 osobom podoba się ten post
zosia_samosia

No to podobnie do Rumunki, która zmieniałą mnie przed tygodniem. Zamiast odpocząć po ponad 20godzinnej podróży to ona wzięła się za sprzątanie, porządki, powyrzucała ciasto które upiekłam 2 dni wcześniej, włożyła z powrotem do zamrażalki mięso które wyjęłam na obiad itd. Olałam. Powiedziałam jej tylko, że to teraz Twoja stella a na obiad zrób co uważasz jeśli mięso ponownie zamroziłaś.
:))