jade wątki po kolei bo się stesknilam ale tu kurna nie pomogę,sorry dziewczynki:))))
jade wątki po kolei bo się stesknilam ale tu kurna nie pomogę,sorry dziewczynki:))))
Ja modem też mam swój,jadę na aldiku,ale za to myszka bezprzewodowa nie chce mi działać nawet z nowiuśkimi bateriami?Co tu można jeszcze zrobić?
Jeżeli nadal masz problem, to proszę podaj model myszki.
To to?TM101K TITANUM
Przepraszam,ze dopiero odpisuję,ale tak-kostkę mam wsadzoną do lapka(nie zapomniałam o tym),a mysz podejrzewam,że gdzieś nie łączy baterii,bo jak mocno dociskam rękoma to świeci.Wychodzi na to,że będę musiala kupić nowa,a Wam wszystkim bardzo dziękuję za wskazówki,nie zawiodłam się.Super,że miałam taki odzew.Teraz pozostaje poszukac sklepu z myszami albo klikać dalej bez :-)
Najprosciej - punkt przywracania systemu.Jak cos namieszalas to cofnij lapka do momentu gdy wszystko dzialalo poprawnie.Jak cos masz ciekawego do zapisania a boisz sie ze utracisz zrob przed tym kopie zapasowa.
Oj sorry robilas juz to.To inaczej.W menadzer urzadzen sprawdz dzialanie kamerki.Przywroc sterowniki
Panel sterowania --> Menedżer urządzeń
Sprawdź co masz pod pozycją Urządzenia do obrazowania (pod koniec schematu)
Powinna być jakaś kamera ....spójrz czy nie ma na niej jakiegoś znaku (np. wykrzyknika),
dla pewności kliknij w nią 2x, pokaże się okienko z 3 zakładkami,
ogólne: (powinno być) to urządzenie działa poprawnie,
zakładka sterownik: możesz wcisnąć "aktualizuj sterownik" --> wyszukaj automatycznie
Może to pomoże :)
Obym się myliła.... doszło do fizycznego uszkodzenia mikroprzełączników w obu głównych przyciskach myszki.
Sorki, ale w tak tanim sprzęcie (o ile podałaś dokładny model) to normalka.
Jutro będę rozmawiała z Polakiem, który od ponad 20 lat mieszka i pracuje w De jako informatyk i nie tylko (może coś doradzi).
Myszki nawet w Miller kupisz, bez ogona też są.
Raczej się nie mylisz-myszka rzeczywiście była tania.nastepnym razem zastanowie się zanim coś kupię,dzięki.