Widziały gały co brały:)hi hi hi. Jak masz zabezpieczenie w postaci tabletu to w razie W lepszy rydz jak nic:)ł
Widziały gały co brały:)hi hi hi. Jak masz zabezpieczenie w postaci tabletu to w razie W lepszy rydz jak nic:)ł
Dzięki,ale i tak jestem zrozpaczona,Piotruś sknera,swojego laptopa do DE mi nie da,mam jeszcze tablet,ale niecierpię go używać!!!
Noo,tylko pożyczyłam go wnusiowi na jakiś czas i teraz nigdzie nie mogę się zalogować,ale mam za to kupę zajefajnych gier na poziomie 6,7 latka....Przyda się?
A mnie raz na jakiś czas ciemnieją kolory na monitorze,pojawiają się poziome kreski,jakbym specjalnie w niego pukała.Czy to to już powolny exodus mojego lapka?
sprawdż dokładnie wtyki w zasilaczu , dokładnie włóż kabel zasilania do lapka - a tak ze sięm zapytam - to kiedy oststnio go czyściłaś - konkretnie przedmuchałaś spręzonym powietrzem wentylator ? nie zachęcam do zdejmowania obudowy i dokładnego odkurzenia - ale takie raz na jakiś czas występująca usterka , może być spowodowana chwilowyą wysoką temperaturą procesora , bo wentylator przy zbyt dużej ilości kurzu na nim , może mieć momenty wolniejszej pracy . Jak to nie pomże to pada matryca .
Przyznam sczerze,że jeszcze nigdy...
ktoś mi może powiedzieć czy ja mam na koncie jeszcze 15euro czy to może te 15 euro jest tym pakietem. Dodam że próbowałem dokupić pakiet ten sam co miałem i sie "nie da", nie pobrało mi z konta. ktoś się w tym łapie? oto lin z fotka ; http://zapodaj.net/738d9acf4cd78.png.html
ten pakiet mozesz dokupic jutro lub dzwonic do obslugi oni wtedy zeruja date i daja od nowa pakiet, potrzeba do tego numer puk i dane adresowe,
a to co pisze na czerwono w tabelce to jak mam rozumieć?
jest ktoś chętny żeby mi zadzwonić do aldi?
Marshall po co Ty chcesz dzwonic do aldi, Ty musisz karte zameldowac jesli jeszcze tego nie zrobiles.