wyłacz kompa , poczekaj z 2-3 min i ponownie włacz . Powinno pomóc
wyłacz kompa , poczekaj z 2-3 min i ponownie włacz . Powinno pomóc
Nie pomogło... problem mam od wczoraj i po właczeniu dziś pojawił się znów... Musiałm kliknąc dwa klawisze razem tylko jeden Pan Bóg wie, które to były i jak to odkrecic... :(((
Pomocy!
Coś wcisnęłam, nie wiem co, szaleje mi klawiatura... raz polskie znaki wchodzą, raz nie, w dodatku wszystko co napisze jest podkreślone czerwona falowaną linią. Niby żadna tragedia ale wkurzajace niebotycznie. Jak zacznę sama prztykac po klawiszach i szukać gdzie i co wcisnąć, to mogę sobie tylko pogorszyć, a wolę nie...
Ktoś mi podpowie gdzie się to diabelstwo wyłącza???
Jak korzystam z translatora i mam ustawionego na niemiecki to chyba właśnie mi się tak dzieje. Jak masz ikonkę klawiatury na pasku zadań to kliknij na nią i zmień język na polski programisty. Jak nie masz to niestety nie wiem, gdzie jej szukać...........
W panelu sterowania,w ustawieniach klawiatury,czasu i regionu.Można tam dodać potrzebny język,albo wyłaczyć ten,który się nieprzydaje.Potem wytarczy przełączyć na pasku zadań na dole ekranu.
Mam Windows 8... dzięki, teraz idę oglądać mój film a potem będę szukac tak jak poradziłas i w razie czego dopytam jeszcze. Dzieki :)
ha ha :))))) Czyli dobrze szukałam, ale jako porade dla innych bałam się to napisać, żeby nie było, że zamiast pomóc- zaszkodzę.
A mnie raz na jakiś czas ciemnieją kolory na monitorze,pojawiają się poziome kreski,jakbym specjalnie w niego pukała.Czy to to już powolny exodus mojego lapka?
A juz wiekowy?Bo to może być agonia matrycy:(
Noo-przy mojej eksploatacji po ponad dwóch latach,można tak powiedzieć A tą matrycę w razie czego można naprawić?Czy już tylko do muzeum w Biskupinie?
Tego nie wiem ,pewnie mozna tylko czy to sie opłacało będzie.Trzeba by z lapkiem do dr:)Mi pękła ale w starym kompie i nie naprawiałam bo nie warto było-uzywam go w domu,pół ekranu czarne:)
Dzięki,ale i tak jestem zrozpaczona,Piotruś sknera,swojego laptopa do DE mi nie da,mam jeszcze tablet,ale niecierpię go używać!!!