Nie wiem jak długo będę w De,czy do końca grudnia czy dwa razy dłużej a wtedy oszaleje z tym telefonem! Dlatego myslalam o kupnie tu czegoś na miejscu.
Nie wiem jak długo będę w De,czy do końca grudnia czy dwa razy dłużej a wtedy oszaleje z tym telefonem! Dlatego myslalam o kupnie tu czegoś na miejscu.
A czy ktoś kupował w De laptopa/notebooka?
Jeśli tak,to gdzie i jak mają się ceny do polskich?
Jeszcze jedno- proszę nie podawajcie linków, bo mój obecny sprzęt i internet ograniczony ;)
Ratunku! Co moze byc przyczyna, ze na tablecie smigajacym na wifi pojawia sie od czasu do czasu, ostatnio nawet czesto napis, ze nie mozna ustanowic bexpieczneho polaczenia. Zasieg wifi jest pelny
A to nie o zasięg wifi chodzi.Zwróc uwagę czy ten komunikat nie powtarza się przy wchodzeniu na konkretną stronę.
Ratunku! Co moze byc przyczyna, ze na tablecie smigajacym na wifi pojawia sie od czasu do czasu, ostatnio nawet czesto napis, ze nie mozna ustanowic bexpieczneho polaczenia. Zasieg wifi jest pelny
A to nie Ty wcześniej gdzieś pisałaś ze masz w zasięgu "cudzy" internet??? Jeżeli korzystasz z jakiegoś niezabezpieczonego to nie ma się co dziwić że taki komunikat wyskakuje.
A to nie Ty wcześniej gdzieś pisałaś ze masz w zasięgu "cudzy" internet??? Jeżeli korzystasz z jakiegoś niezabezpieczonego to nie ma się co dziwić że taki komunikat wyskakuje.
To nie ja pisalam. Korzystam z intetnetu corki mojej pdp. Podala mi haslo I dotad nie bylo problemu. Jest moxliwe, ze to ona ma jakiegos wirusa, przrd ktorym moj tablecik sie broni?
Pojawia sie bardzo czesto na roznych stronach. Nawet, kiedy przechodze na inny temat na forum
Jaką masz przeglądarkę?
No to namieszałem !!! Moze ktos zna jakas droge na skroty? Chciałem w ruterze sprawdzic filtrowanie adresow MAC karty sieciowej.Jakos tak zamieszalem ze teraz nie wykrywalny jest adres Mac mojej karty.Ktos ma jakies pomysly ?
Dobrze że zabralem 2 laptop
Orimku ty jednak typowy mezczyzna jestes-z ciekawosci zerknal-zamieszal-i spitolil.....ha,ha,ha
A tak powaznie to mimo szczrych checi to wiesz ja akurat Ci nie pomoge,,,,,,,,,,czarna magia dla mnie,ale napewno sie ktos znajdzie z fachowa pomoca;-;-;-;-;-