Komputerowe SOS

16 października 2014 15:47
Szukam dobrej duszy z dostepem do stałego łacza.
Chciałabym mieć album''Folkhorod'' grupy Enej na komputerze.
Został mi tylko w telefonie:(
Jak sobie sama wysyłam to mam info,że jest przeniesiony lub niedostepny.
Może ktoś posiada?To bardzo poproszę.

08 listopada 2014 16:57 / 1 osobie podoba się ten post
...mysle ze nie masz internetu zabespieczonego kluczykiem i ktos korzysta z twojej sieci
albo jaks wirus
sciagnij sobie Kasperskiego i na wszelki wypadek oczysci i sprawdzi komp.

08 listopada 2014 17:12
ja mam śmiesznego antywira,co prawda muszę go co tydzień aktualizować,ale jak pojawia się jakieś zagrożenie,to wyskakuje mi Bob i pyta czy ma mi oczyścić komputer czy sobie sama poradze,na co moja odpowiedz jest zrób to sam
08 listopada 2014 17:32
Andrea ,Ty to zawsze!!!!Znów cos narozrabiałaś:)Dobrze ,że w domu jestes nie w robocie:)
08 listopada 2014 17:38
z AVG kozystam od 5 lat i jak do tej pory nie bylo zadnych niespodzianek.Troszeczke zamula lapka,ale bez przesady.Powiem ci ze warto wykupic licencje i kozystac z pelnaj wersji a nie tylko z Free
08 listopada 2014 17:41 / 1 osobie podoba się ten post
Bijesz rekordy popularnosci w necie ha ha Nie ma dwoch komputerow o takim samym IP. Cos ty namodziła ???
08 listopada 2014 17:41
nie straszcie bo moje to też Comodo
08 listopada 2014 18:22 / 1 osobie podoba się ten post
Nie znalazłam tematu ,ale jako ze dzisiejsze aparaty telefoniczne sa niczym małe komputerki to zapytam tu. Jak długo zajęło Wam opanowanie wszystkiego na telefonie dotykowym-dla mnie to nowinka techniczna ,nie miałam do tej pory i specjalnie wzięłam teraz ,żeby go rozpracować-póki co umiem zadzwonić i smsa napisać:)Mam LG-nie wiem czy to telefon czy smartfon i w ogóle jaka to różnica jest.Tych ikonek tyle ,ze masakra:(Aaaaa,zdjęcia też umiem robić:)Hi hi hi
08 listopada 2014 18:48 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Nie znalazłam tematu ,ale jako ze dzisiejsze aparaty telefoniczne sa niczym małe komputerki to zapytam tu. Jak długo zajęło Wam opanowanie wszystkiego na telefonie dotykowym-dla mnie to nowinka techniczna ,nie miałam do tej pory i specjalnie wzięłam teraz ,żeby go rozpracować-póki co umiem zadzwonić i smsa napisać:)Mam LG-nie wiem czy to telefon czy smartfon i w ogóle jaka to różnica jest.Tych ikonek tyle ,ze masakra:(Aaaaa,zdjęcia też umiem robić:)Hi hi hi

Pewnie smartfon.Wiekszosc tych ikonek to nie bedzie ci potrzebna.Rozpracowanie takiego cuda do 30 min.Jesli jednak nie chce sie meczyc to poszukaj instrukcji w necie.Pod bateria,albo pod tylnia oslona bedziesz miala napisane jaki to model.I juz go masz na widelcu ha ha
08 listopada 2014 18:55
A czy ktoś kupował w De laptopa/notebooka?

Jeśli tak,to gdzie i jak mają się ceny do polskich?

Jeszcze jedno- proszę nie podawajcie linków, bo mój obecny sprzęt i internet ograniczony ;)
08 listopada 2014 18:59 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Pewnie smartfon.Wiekszosc tych ikonek to nie bedzie ci potrzebna.Rozpracowanie takiego cuda do 30 min.Jesli jednak nie chce sie meczyc to poszukaj instrukcji w necie.Pod bateria,albo pod tylnia oslona bedziesz miala napisane jaki to model.I juz go masz na widelcu ha ha

Orimku,słonce Ty moje:)Wiedziałąm ,że w tym temacie mozna na Ciebie liczyć:):):)Wiem ,wiem ,że w necie jest ,poszukam:) Ale 30 minut?:)Przeceniasz mnie:)30 dni to może....he he he.
08 listopada 2014 19:05
basiaim

Jeszcze jedno- proszę nie podawajcie linków, bo mój obecny sprzęt i internet ograniczony ;)

Nie kupowalam laptopa,ale  tv tak,ceny promocyjne sa roznice ale znikome gdyz  w przypadku tv istnialo ryzyko  transportu,jest roznica w idetycznym sprzecie w pl.,niestety firmy  markowe produkuja sa w podziale na wschodnia i zachodnia czesc europy,jak zreszta z innymi artykulami  podobnie;-;-;-;-
08 listopada 2014 19:12
basiaim

Ta ichnia klawiatura jest troche inna niz nasza. Mozna sobie z tym poradzic? Jezeli ktos calkiem laikiem jest?
08 listopada 2014 19:15 / 2 osobom podoba się ten post
joannaxd

Ta ichnia klawiatura jest troche inna niz nasza. Mozna sobie z tym poradzic? Jezeli ktos calkiem laikiem jest?

A wiesz,ze o tym nie pomyslalam?

08 listopada 2014 19:18 / 1 osobie podoba się ten post
reanata

Nie kupowalam laptopa,ale  tv tak,ceny promocyjne sa roznice ale znikome gdyz  w przypadku tv istnialo ryzyko  transportu,jest roznica w idetycznym sprzecie w pl.,niestety firmy  markowe produkuja sa w podziale na wschodnia i zachodnia czesc europy,jak zreszta z innymi artykulami  podobnie;-;-;-;-

Nie wiem jak długo będę w De,czy do końca grudnia czy dwa razy dłużej a wtedy oszaleje z tym telefonem! Dlatego myslalam o kupnie tu czegoś na miejscu.