Hej, nie pochlebiaj sobie ! Doly wpisane w nasza rzeczywistosc, sztuka nie dac sie na stale nisko umiescic. Ten stan ducha i umyslu jest jak ocean, przchodzi i odchodzi!
Hej, nie pochlebiaj sobie ! Doly wpisane w nasza rzeczywistosc, sztuka nie dac sie na stale nisko umiescic. Ten stan ducha i umyslu jest jak ocean, przchodzi i odchodzi!
przeciew wiem, ze nie jestem nikim waznym.... po prostu czuje sie dzis jak zbity pies :/ nic poza tym
przeciew wiem, ze nie jestem nikim waznym.... po prostu czuje sie dzis jak zbity pies :/ nic poza tym
A co ja mam powiedziec, pdp umiera, mam nadzieje i zycze mu zeby umarl we snie. Boże drogi nigdy nikomu nie zyczylam smierci ale jak czlowiek widzi konajacego.......nie wiem, moze mi juz rozum odbiera, modle sie zeby to bylo juz. Cokolwiek robie kolo niego, robie pomalutku delikatnie, jest na plastrach morfinowych. Straszne jest to oczekiwanie, straszne.
A co ja mam powiedziec, pdp umiera, mam nadzieje i zycze mu zeby umarl we snie. Boże drogi nigdy nikomu nie zyczylam smierci ale jak czlowiek widzi konajacego.......nie wiem, moze mi juz rozum odbiera, modle sie zeby to bylo juz. Cokolwiek robie kolo niego, robie pomalutku delikatnie, jest na plastrach morfinowych. Straszne jest to oczekiwanie, straszne.
czyzby ktoś utworzyl temat specjalnie dla mnie ? :(
Jestes tak samo wazna, jak kazda z nas ! Chcialam tylko zazartowac, ale jesli Cie urazilam - to mea culpa, padam na kolana i prosze o przebaczenie !
Nasi podopieczni umierają, ale przeżyli już sporo lat, wychowali dzieci. Coś wam opowiem. Moja najstarsza córka od kilku lat oddaje krew, jest dawcą szpiku, ma bardzo cenną grupę krwi i w związku z tym od 3 lat oddaje na tzw wezwanie. Właśnie teraz jedzie oddać krew, do przeszczepu serca, dla 5 letniego dziecka. Tam rodzice przeżywają horror, trzymajcie kciuki za malucha.
No co Ty przyzwyczaj sie,ze wpisy sa tez w formie żartow,ktory cześciej poprawia humor jak reprymenda.Własnie z okazji8 samopoczucia jak to okreliłas obrazowo odbierasz może osobiście.Daj na luz - dół Ci przejdzie i komus też pomożesz jak swoj zacznie kopac.