Masz wspaniałą córkę - bądź z niej dumna ! To największy chyba dar , jaki można dać innemu człowiekowi - własną krew .W dodatku człowiekowi całkiem obcemu. A jest przecież Twoja córka taka młoda ! Wiem za to , po kim ma wrażliwość .
Masz wspaniałą córkę - bądź z niej dumna ! To największy chyba dar , jaki można dać innemu człowiekowi - własną krew .W dodatku człowiekowi całkiem obcemu. A jest przecież Twoja córka taka młoda ! Wiem za to , po kim ma wrażliwość .
No nie strasz mnie,ja mam co noc koszmary,az sie boje co się może wydarzyc....
Mam tylko nadzieję,ze nie Twój rozwód.
niestety..........wszystko jest do d............
Trudno pocieszac,jak nie zna się szczególów,ale pamiętaj,że coś co wydaje się końcem świata z perspektywy czasu jest zbawieniem. Trzymaj się kochana.
Też mam doła, nie tak cięzki kaliber jak Kasia, ale chce mi krzyczeć! Dół, wściekłość z odrobiną bezsilności.
Kto potrzebuje jakiegokolwiek wsparcia, dobrego i ciepłego słowa, kawałka ramienia do przytulenia (babskie wcale nie jest gorsze od męskiego) to zapraszam! Serce na dłoni mam wielkie, dla każdego wystarczy!!!Ej!!! Dziewczyny co wy!!!! Co to za klub???? zdołowanych? Nieeeee, no Wy żeście czegoś najadły u Pdp?? Wy baby nie dacie rady? Mam nadzieję, że to chwilowe::))))))))))DDDDDDDDDDDD
Pssss...tuuuu są faceci......