ja mam niemiecki mocno komunikatywny-dobry..w skali niemieckiej to jest B2..chyba B2..wysłałam już do 3 firm..czekam na kontakt.własnie ktoś do mnie zadzwonił..tylko ja szukam firmy żeby mi opłaciła przejazd do De..
Skarbek,czy Ty czasem nie starasz się o pracę w Szwajcarii?Jeżeli tak ,to uzbrój się w cierpliwość i nastaw na poszukiwania.Jeżeli w Niemczech,to jest naprawdę dużo ofert.Może nie poprzestawaj na samym złożeniu aplikacji,po prostu sama dzwoń i się przypominaj. W biurach często-gęsto mają bałaganik:)
Spójrz tylko na oferty pracy na naszym forum,znajdź strony internetowe firm i dzwoń sama,od razu sprawdzą znajomość języka.Mają na pewno też inne oferty,niż te zaprezentowane na forum.Oprócz tego na poloniuszu jest mnóstwo ofert,też dzwoń,na pewno coś znajdziesz.Ofert pracy jest naprawdę duzo.
ja mam niemiecki mocno komunikatywny-dobry..w skali niemieckiej to jest B2..chyba B2..wysłałam już do 3 firm..czekam na kontakt.własnie ktoś do mnie zadzwonił..tylko ja szukam firmy żeby mi opłaciła przejazd do De..
tylko z kasą u mnie jest krucho..żeby mi opłacili przejazd do Niemiec..to o.k,bo jak sama mam opłacić to lipa..
tylko z kasą u mnie jest krucho..żeby mi opłacili przejazd do Niemiec..to o.k,bo jak sama mam opłacić to lipa..