Dla tych co maja doła

07 października 2014 14:41
zobaczymy..pytała mi się o święta..a ja do niej że mnie g...obchodzą..śmiała się ..
07 października 2014 14:42
czekam jeszcze na inne firmy..na kontakt.zobaczymy,,,może wyjdę z tego Kanionu Kolorado..hee..
07 października 2014 14:43
moja firma z którą współpracuję pytała się czy chcę zaliczkę na to żeby przejazd zapłacić i to zaraz po tym jak ofertę rodzina zaakceptowała, Skarbek nie martw się przejazdem, bo to firma powinna załatwić tak żeby dobrze było :)
07 października 2014 14:45
szok normalnie ja już..długo się staram o wyjazd..mam nadzieję że wyjadę..ile to można bez roboty siedzieć w domu..A zaliczka też by dobra była,na podróz.Dól..i dół..
07 października 2014 14:52
izanami

moja firma z którą współpracuję pytała się czy chcę zaliczkę na to żeby przejazd zapłacić i to zaraz po tym jak ofertę rodzina zaakceptowała, Skarbek nie martw się przejazdem, bo to firma powinna załatwić tak żeby dobrze było :)

Spr poczte?
07 października 2014 14:54 / 1 osobie podoba się ten post
a tak, dziękuję :) pewnie się do nich zgłoszę jak do domu wrócę :), ale warto wiedzieć że taka możliwość jest i trzeba mieć to na uwadze :)
07 października 2014 15:08 / 1 osobie podoba się ten post
nie..tylko pytała mi sie czy ja święta obchodzę..aa ja na to że mnie g...obchodzą,bo co mi to da że świąta będą..ale to tutaj nie o święta chodzi...nie wiesz jaką mam sytuację to nie wypowiadaj się..ssorki...ale tak myśle...jeżeli kogoś uraziłam tymi słowami że święta ma gdzieś to przeprzaszam..i cały czas coś robię..nie mam w domu neta..to siedzę u koleżanki,na necie..jak dla mnie też to jest dziwne..że nieraz zostałam oszukana przez firmę i musiąłam do Polski zjechać..tego nie wiesz..i jeszcze rodzicom trzeba pomóc..bo mam mamę która jest po wylewie..
07 października 2014 15:16 / 5 osobom podoba się ten post
skarbek

ja mam niemiecki mocno komunikatywny-dobry..w skali niemieckiej to jest B2..chyba B2..wysłałam już do 3 firm..czekam na kontakt.własnie ktoś do mnie zadzwonił..tylko ja szukam firmy żeby mi opłaciła przejazd do De..

Wiesz co czemu sie tak szybko poddajesz -sory ale to moje zdanie,i upierasz sie na tym zeby firma oplacila ci przejazd?ok brak kasy rozumiem to ale jak jest dobra oferta i rodzina cie zaakceptowala to chyba nie problem zeby zadzwonic do rodziny i poprosic zeby zostawili ci kase na busa w dzien przyjzdu,mysle ze nie bylo by problemu ,wiele moich kolezanek tak robi uwazajac ze jada do pracy i nie maja kasy a jada po to zeby zarobic.Dla mnie kazdy problem idzie rozwiazac jak sie bardzo bardzo czegos chce a wiem to ze swojego skromnego niedlugiego zycia,pozdrawiam.
07 października 2014 15:19
ja też jadę do pracy..bo ja szukam pracy..ale myślę że zależy to od rodzinny,tak myślę,czy się zgodzą na taki układ..
07 października 2014 15:22
Dane na profilu zmieniłam..na poszukuję pracy..
07 października 2014 15:24
skarbek

ja też jadę do pracy..bo ja szukam pracy..ale myślę że zależy to od rodzinny,tak myślę,czy się zgodzą na taki układ..

Jezeli na ciebie przystali i im zalezy na opiekunce to mysle ze nie ma problemu ale nie przekonasz sie jak nie sprobujesz ,jnic nie tracisz nic a mozesz zyskac 
07 października 2014 15:25
możliwe ...ja sprawdzę to w praktyce..dzięki..Ja się na nikogo nie gniewam..tylko być w takiej sytuacji..jak ja teraz ..nikomu nie życzę..sama się dziwię,że znając język jak ja,nie mogę dostać roboty..coś jest nie hallo..tak jak pisałam,a to rodzinna woli starszą opiekunkę wiekiem,a to rodzinna nie dała odpowiedzi..
07 października 2014 15:30 / 1 osobie podoba się ten post
Tak to nie jest tak..ja się staram..już do 4 firm wysłałam..jak by co to napiszę na forum..
07 października 2014 15:48 / 1 osobie podoba się ten post
Dzięki andrea..!!zaczyn zrobiłam,i ciasto też..zobaczymy czy będą bułki z tego..
07 października 2014 16:20 / 1 osobie podoba się ten post
Ej czy ja też tak reaguję-albo reagowałam na wszystko 'kontrą'... Normalnie jakbym siebie czytała...