Nie przejmuj się , rozwodu nie będzie , pogadacie i się wszystko unormuje - będzie tak jak Ty chcesz , bo takie masz prawo !.... Eluchna , zazdroszczę Ci gospodarnej córki !!!!..... Moja cholernica jedna nie dostanie moje karty w życiu !!!!... Kocham jak nie wiem co ! ale trzeżwo patrzę , oj , miała by o czym podyskutować z dziewczynami na " zakupach " , jeszcze jak matka dała by kartę !!!!.... Wolę jednak mojego mana jako księgowego mafii !.......Wiecie , że nie za bardzo lubię s....ć we własne gniazdo , ale wczoraj wieczorem już mi się przelało , że wyłączyłam komórki ( n-ru domowego manowi nie podałam - bystra jestem ! ) , odrzucałam skypa , więc mój man napisał mi na niego sms-a , że " wykreśla mnie ze swoich znajomych na skypie "...... Jeżżuuuu, jedna Wichurrka wykreśliła mnie gdzieś tam ze swoich znajomych , teraz "rodzony chłop "....jakaś trefna chyba jestem !!!!.....Ludzieeee , co ja takiego złego zrobiłam , że mnie nikt nie lubi !!!!!....Dziś rano smyrnęłam najpierw " odpowiednie pisemko " do starego a niedawno gadałam na skypie - już mnie przywrócił do znajomych ! ale co przeczytał to już jego a pózniej co usłyszał !!!!!!!!!...... Jak macie córki to uważajcie na " jedynaków " ja za takowego się wydałam !!!!!!!!-:))))))))))