Nie chce juz tu byc.
I niech nikt mi nie mowi, ze jestem wolnym czlowiekiem.
Nie chce juz tu byc.
Nie chce juz tu byc.
tu w de nie jestes wolnym czlowiekiem...ja tez nie.najgorsze dla mnie w tej robocie jest to ze mam zakradziona wolnosc..
To ja jestem przepraszam chyba jakaś inna ??? Bo nie narzekam , nie mam doła i mi się tu podoba ... hmm!!! może coś ze mną nie tak ?? a nie mam naście lat :)))
Amelka,tez mam dziś doła-no może dołka,jak zwykle po 2 tyg.
Nie miewam dolkow. Nie wiem co to jest.
Po prostu od tygodnia mam z malymi przerwami brak internetu i nie wytrzymalam.
A mam bardzo wazna sprawe do zalatwienia.
Najzwyczajniej w swiecie uparlam sie i jak mantra przez pol dnia wolam o dostep do netu.
Cala rodzinke postawilam na nogi wlacznie z PDP. Dosc juz. Tez mam swoje tematy i sprawy do zalatwienia, nie jestem jakas maszyna czy robotem.
Mam potrzeby jak kazdy normalny Niemiec.
Ot i co. Co najwyzej jutro kaza pakowac mi walizki, co niniejszym uczynie.
Ale co internet mam to mam.
I nikt mi nie powie, ze oplaca sie byc potulnym jak ciele.
Ale zobaczymy co jutro dzien przyniesie.
Ty lepiej sprawdż czy pod domem nie ma jakiś lochów BRRRYY!!! ja bym się w nocy spakowała i w nogi :///
Ja przez pierwszy miesiąc nie miałam internetu ale był rower :)) więc zjeżdziłam i zwiedziłam Bremen :)) Czuje się tutaj teraz jak u siebie , bo poznałam okolicę i nie jest mi obca ..I taka nasza natura człowiecza , że to co nam obce to nie przyjazne :/ Więc na rowery dziewczyny i do chol..y z tym internetrm :))
Ja przez pierwszy miesiąc nie miałam internetu ale był rower :)) więc zjeżdziłam i zwiedziłam Bremen :)) Czuje się tutaj teraz jak u siebie , bo poznałam okolicę i nie jest mi obca ..I taka nasza natura człowiecza , że to co nam obce to nie przyjazne :/ Więc na rowery dziewczyny i do chol..y z tym internetrm :))
To ja jestem przepraszam chyba jakaś inna ??? Bo nie narzekam , nie mam doła i mi się tu podoba ... hmm!!! może coś ze mną nie tak ?? a nie mam naście lat :)))