Dla tych co maja doła

05 grudnia 2014 23:43 / 2 osobom podoba się ten post
doda1961

Podłaczam sie do postu kolegi, tak miedzy golonką, winkiem a fajeczką. Dobrej nocy!

Doda! To tak na dobranoc chciałam Ci powiedzieć, że bardzo mi się podoba Twoje zdroworozsądkowe zaprawine lekko ironicznym humorem podejście do życia, dystans jaki masz do siebie i do ludzi. Potrafisz żartować ale równocześnie twardo stąpasz po ziemi. Bardzo mi impomują takie kobiety.
05 grudnia 2014 23:47 / 4 osobom podoba się ten post
Alina

Doda! To tak na dobranoc chciałam Ci powiedzieć, że bardzo mi się podoba Twoje zdroworozsądkowe zaprawine lekko ironicznym humorem podejście do życia, dystans jaki masz do siebie i do ludzi. Potrafisz żartować ale równocześnie twardo stąpasz po ziemi. Bardzo mi impomują takie kobiety.

Dziękuję Alinko, mam podobne zdanie jesli chodzi o Ciebie. To miło miec swiadomośc, ze nie jestem dziwolagiem, tylo normalną kobietą, której czasami....wystają jaja spod mini spódniczki i ze jest takich kobiet więcej. Pozdrawiam:)
05 grudnia 2014 23:48 / 1 osobie podoba się ten post
doda1961

Jolek, jak jest ch......m ojcem, to nic z niego nie bedzie. Odpusc sobie.

ja nawet nie dopuszczalam :d Spijta dpoczywjta bo od jutro znowu Nimcy ludowe
05 grudnia 2014 23:51 / 1 osobie podoba się ten post
doda1961

Tak na powaznie mówiac, to te dopasowania zodiakalne, to smiechu warte sa. Mnie na przykład mówia, ze ze strzelcem bede szczesliwa, a guzik prawda. Strzelce płci meskiej sa nie do przyjecia dla wojowniczego barana, Przyjaciółki owszwm, podobnie jak skorpiony. Koziorozec kocha eleganckie kobiety, ale chodzi jak kot swoimi sciezkami.

Te wszystkie horoskopy i przepowiednie są jedną wielką bójdą i nonsensem, nawet nie biorąc pod uwagę negacji całej filozofii ezoterycznej. Bzdury i już.
05 grudnia 2014 23:52 / 1 osobie podoba się ten post
Alina

Coś w tym jest. Mój starszy syn też jest rakiem i fakt dogadać się z nim ciężko. Ożenił się z panią rakową i dogadują się wspaniale tak, że może ty Jolek i ojeciec Twojego synka jesteście tylko potwierdzeniem, że od każdej reguły są wyjątki.

W horoskopach nie ma żadnych reguł, tylko bajanie.
05 grudnia 2014 23:54
Zofija

Te wszystkie horoskopy i przepowiednie są jedną wielką bójdą i nonsensem, nawet nie biorąc pod uwagę negacji całej filozofii ezoterycznej. Bzdury i już.

Niby tak, ale co ja zrobie ze kreca mnie własnie skorpiony, choc to kurwienózki są, ale jedynie one  sa w stanie mnie ujarzmic. No jeszcze ewentualnie koziorozec :)))))))))))))))) Dacie iść spac wreszcie czy nie:))))))))))))))))????
05 grudnia 2014 23:56
Dobranoc
05 grudnia 2014 23:56 / 1 osobie podoba się ten post
Zofija

Zofija, ale Ty nie czytasz, bo wiesz, że nie Ci wolno ;)?

Co miałaś na myśli pisząc: "nawet nie biorąc pod uwagę negacji całej filozofii ezoterycznej"?
05 grudnia 2014 23:57 / 2 osobom podoba się ten post
doda1961

Mój syn jest rakiem, no dogadac sie nie idzie. Mam kolezanke raka, ciezki przypadek, ale dobra dziewczyna. Wy raki, zle znosicie porazki,szybko sie zniechecacie, ale mimo wszystko macie power i jedziecie ostro do przodu. Natomiast w temacie starszyzny droga kolezanko, to chyba nie sadzisz, ze zycie z wszystkimi jego przyjemnosciami konczy sie po trzydziestce, a po czterdziestce to juz tylko ziółka i robótki na drutach :))))))))))))))

raki chodzą przecież wspak - mam córkę to wiem
po pięćdziesiątceto dopiero jest czas na przyjemności
05 grudnia 2014 23:57
doda1961

Niby tak, ale co ja zrobie ze kreca mnie własnie skorpiony, choc to kurwienózki są, ale jedynie one  sa w stanie mnie ujarzmic. No jeszcze ewentualnie koziorozec :)))))))))))))))) Dacie iść spac wreszcie czy nie:))))))))))))))))????

Nie ić, nie ić jeszcze :D
05 grudnia 2014 23:59 / 2 osobom podoba się ten post
Gosiap

Znaczy, ze te przyjemnosci to sa po 50-tce rodzica czy dziecka, bo jak dziecka, to ja zapomne co to sa przyjemnosci :)))))))))))))))))))
05 grudnia 2014 23:59
Gosiap

Albo dwa kroki do przodu i jeden do tyłu, mam syna, rasowe raczysko.
06 grudnia 2014 00:00 / 1 osobie podoba się ten post
salazar

Zofija, ale Ty nie czytasz, bo wiesz, że nie Ci wolno ;)?

Co miałaś na myśli pisząc: "nawet nie biorąc pod uwagę negacji całej filozofii ezoterycznej"?

Jestem wolnym człowiekim i dlatego neguję te bzdury. Co to jest ezoteryka to wygugluj sobie gdzieś odpowiedź. Nie chcę już teraz o północy wchodzić w dyskusje światopoglądowe. Dobranoc
06 grudnia 2014 00:00
salazar

Nie ić, nie ić jeszcze :D

Ide bo sie fochłam?fochnełam? nie odpowiedziałas mi czy chcesz ze mna zobaczyc wiekszy kawałek swiata?

06 grudnia 2014 00:03
Ja tam jednak od faceta wolę chyba jednak kota, a właściwie kotkę mojej pdp. Kiedyś słyszałam, że zdarza się, iż zwierzę wybierze sobie człowieka. Mam nieodparte wrażenie, że tak właśnie postąpiła ta kotka. Ona mnie sobie po prostu upatrzyła. Jeszcze tylko pomiziam ją troszkę i też idę spać. Dobranoc wszystkim.