Nie cytuje, bo zdjęcie za duże hii
A kiedy do DE ?
Nie cytuje, bo zdjęcie za duże hii
A kiedy do DE ?
Powiedzcie mi, bo dla mnie to pierwszy powrót, czy na początku też macie takiego doła? Dopiero nogi przez próg przełożyłam, przywitano mnie bardzo ciepło, a ja najchętniej spakowałabym sie i uciekła do domu. Ewentualnie siadła i ryczała przez całą noc. Pierwszy wyjazd minął mi właściwie bez większych dołków, a teraz ........... rów mariański. I poprzednio nawet nie myslałam o wizycie u mnie domowników, a teraz ma przyjechać moja córa za 3 tygodnie. A dla mnie jawi się to prawie jak wieczność. Dopiero teraz naprawdę doceniam poświęcenie Jolek, która zostawiła swojego synka. Mam starszą córkę, nastolatkę, a wierzcie mi, że tak strasznie za nią tęsknię, że teraz nie mam pojęcia jak przetrwam ten kontrakt. Mam nadzieję, że wciągnę się w rutynę i jakoś okrzepnę bo inaczej cienko to widzę.
Jesli jedziesz w nowe miejsce to tyle emocji i spraw do ogarnięcia jest,że na doła nie ma czasu...a na starym miejscu wiesz jak i co,nie musisz się tak spinać,masz czas na myślenie i tęsknotę...ja tak to widzę
No i perspektywa tylu tygodni przed tobą.Ale powoli.tak jak piszesz Wstęga - rutyna,mijające dni...i będzie lepiej
Powiedzcie mi, bo dla mnie to pierwszy powrót, czy na początku też macie takiego doła? Dopiero nogi przez próg przełożyłam, przywitano mnie bardzo ciepło, a ja najchętniej spakowałabym sie i uciekła do domu. Ewentualnie siadła i ryczała przez całą noc. Pierwszy wyjazd minął mi właściwie bez większych dołków, a teraz ........... rów mariański. I poprzednio nawet nie myslałam o wizycie u mnie domowników, a teraz ma przyjechać moja córa za 3 tygodnie. A dla mnie jawi się to prawie jak wieczność. Dopiero teraz naprawdę doceniam poświęcenie Jolek, która zostawiła swojego synka. Mam starszą córkę, nastolatkę, a wierzcie mi, że tak strasznie za nią tęsknię, że teraz nie mam pojęcia jak przetrwam ten kontrakt. Mam nadzieję, że wciągnę się w rutynę i jakoś okrzepnę bo inaczej cienko to widzę.
Moj syn ma skonczone 12 lat, jak byl po I Komunii sw. pojechalam pierwszy raz do pracy i tak od tamtej pory moj syn tula sie to u babci, to u swojego ojca :-/ Serce mi juz sciska, mysle, lzy leca do poduszki....Sama go wychowuje od 9 lat, a tesknota z kazdym wyjazdem sie powieksza....ech
Dziewczyny RUTYNA nie jest czymś złym, trzeba ją tylko polubić jak koleżankę lub też pokochać jak dziecko.
Czasem jest nudna jak flaki z olejem, ale wiem ile czasu mam dla siebie na relaks czy spacer. Bo tu w pracy tak jak piszecie niezawsze jest jak i gdzie wyjść.
Ja tam lubię Rutyne, a nienawidzę chaosu i pogoni za czasem. Nigdy go nie dogonimy bo i w jaki sposób, poprostu się nie da.
Dziewczyny RUTYNA nie jest czymś złym, trzeba ją tylko polubić jak koleżankę lub też pokochać jak dziecko.
Czasem jest nudna jak flaki z olejem, ale wiem ile czasu mam dla siebie na relaks czy spacer. Bo tu w pracy tak jak piszecie niezawsze jest jak i gdzie wyjść.
Ja tam lubię Rutyne, a nienawidzę chaosu i pogoni za czasem. Nigdy go nie dogonimy bo i w jaki sposób, poprostu się nie da.
kochana....nie do wyobrazenia co przezywasz....moj wnuk ma 12 lat i bardzo tesknie za nim...a to twoj synus i tyle lat bez mamy...wspolczuje ci....
No nie wiem czy rutyna jest czyms dobrym jeśli chodzi o pracę z pdp.Nie wykonujemy mechanicznie czynnosci, bo to zalezy od naszego stanu ducha czy jesteśmy szczęśliwe czy zdołowane. Jest nawet takie określenie "rutyna go zgubiła".
Mysle, ze kazda z nas to przezywa, bo kazda kogos zostawia, jak nie dziecko, to meza, pieska czy kotka... :-/ Ja w kazdym badz razie odczowam te rozlake coraz bardziej, ale spoko za kilka dni do domku jade hehe