Dla tych co maja doła

11 stycznia 2015 21:43 / 1 osobie podoba się ten post
ania52

tak tak,ale tesknota za dzieckiem przewyzsza wszystkie inne tesknoty...takie moje zdanie.....fajnie ze niedlugo zjezdzasz...uraduje sie twoj synus..

A ja ni wiem czemu, ale powiem tak.
Tesknie za moim bablem bardzo, ale jakby to powiedzie, przyzwyczailam sie do tego ?? Nie wiem jak to nazwac, jedyne czego si boje jak wroe, ze bedzie placz, nie bedzie chcial isc do mnie na rece itd. Ehhh nie wiem ja go nie poznam jak przyjade, az dola zalapalam, ale moze bezie mi latwie przy drugim wyjezdzie ??
11 stycznia 2015 21:47
Jolek

A ja ni wiem czemu, ale powiem tak.
Tesknie za moim bablem bardzo, ale jakby to powiedzie, przyzwyczailam sie do tego ?? Nie wiem jak to nazwac, jedyne czego si boje jak wroe, ze bedzie placz, nie bedzie chcial isc do mnie na rece itd. Ehhh nie wiem ja go nie poznam jak przyjade, az dola zalapalam, ale moze bezie mi latwie przy drugim wyjezdzie ??

Jolek mysle ze zaakceptowalas fakt,ze tutaj byc musisz...i dobrze,bo latwiej przetrwac...nawet jak maly cie nie pozna od razu,bo to malenstwo i troche cie nie bylo,to za chwile bedzie dobrze....
11 stycznia 2015 21:49
Mój dół jest głęboki jak Rów Marianski,jutro podobno maja go zakopywać,albo mi...dokopią.
11 stycznia 2015 21:50 / 8 osobom podoba się ten post
ania52

Jolek mysle ze zaakceptowalas fakt,ze tutaj byc musisz...i dobrze,bo latwiej przetrwac...nawet jak maly cie nie pozna od razu,bo to malenstwo i troche cie nie bylo,to za chwile bedzie dobrze....

Zaakceptowalam to, bo robie to dla niego w wiekszosci no i dla siebie trohe tez i wiem, ze jak nie ja wezme to w swoje rece, to bede klepac biede i narzekac. A mam bardzo duze plany i chce jej zrealizowac chodby ch... na ch.. stawal. To mi sie to uda!! NO.
Tymaczsem Piotrek pozdrwia :))
11 stycznia 2015 21:51 / 1 osobie podoba się ten post
kruszynka1964

Mój dół jest głęboki jak Rów Marianski,jutro podobno maja go zakopywać,albo mi...dokopią.

Oby zakopali Kruszynka:)Trzymam kciuki!
11 stycznia 2015 21:52 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Rutyna dnia codziennego, bo o to chyba chodzi-codziennie od rana do wieczora dokładnie te same czynnosci ,niezależnie od dni tygodnia ,świąt itp.Te same posiłki,te same programy w tv,ten sam chinczyk o 16ej:):):)Itp itd.I tak dzien po dniu az do zjazdu....Bo rutyna postępowania/opieki,pielęgnacji/ z PDP to moim zdaniem cos innego i tu nie wolno w nia popadac bo można ważne rzeczy przegapić.
Tak widze te róznice.Ta druga to jest po mojemu ta rutyna przez duże R:),

Chińczyk o 16ej odpada... Gralam tyle miesięcy, że zagralam o jeden dzień za długo... Na razie nie jestem w stanie podjąć się opieki , gdzie w zakresie czynności będzie chińczyk o którejkolwik godzinie hihihi  To się nazywa zmeczenie materialu... ))))
11 stycznia 2015 21:52 / 1 osobie podoba się ten post
kruszynka1964

sama zakopuj,nie licz na nikogo....jutro nowy dzien,lepiej bedzie.ja w srode do domu a firma zmiany nie ma....i tak zostalam 1 dzien dluzej niz mam kontrakt...
11 stycznia 2015 21:53 / 2 osobom podoba się ten post
Jolek

Zaakceptowalam to, bo robie to dla niego w wiekszosci no i dla siebie trohe tez i wiem, ze jak nie ja wezme to w swoje rece, to bede klepac biede i narzekac. A mam bardzo duze plany i chce jej zrealizowac chodby ch... na ch.. stawal. To mi sie to uda!! NO.

samo szczescie ten twoj synus..pogratulowac..
11 stycznia 2015 21:55 / 1 osobie podoba się ten post
Jolek

cudny ten Twój synek.Piotrek trzymaj się chłopie bo masz dzielną Mame
11 stycznia 2015 21:55 / 1 osobie podoba się ten post
Ale fajny bobas.A czapę to ma chyba ciut za małą-Jolek,zrób cos z tym.:))))
11 stycznia 2015 21:57 / 1 osobie podoba się ten post
Impala

Ale fajny bobas.A czapę to ma chyba ciut za małą-Jolek,zrób cos z tym.:))))

No wlasnie, wiem... chyba musze mu troche uszy wydluzyc..... nie wiem czy da rade...
11 stycznia 2015 22:01 / 1 osobie podoba się ten post
Jolek

Ho, ho, ho .... zpowiada się na niezłego łamacza żeńskich serc... Taki malutki, a już przystojny... Trzymam kciuki. ))))
11 stycznia 2015 22:04
nowadanuta

Ho, ho, ho .... zpowiada się na niezłego łamacza żeńskich serc... Taki malutki, a już przystojny... Trzymam kciuki. ))))

Oj, nie pozwole mu na to, bedzie szanowal kobiety, a nie jak jego ojciec czort skakal po wszystkim co na drzewo nie uciekalo i do wody......... Czort.
11 stycznia 2015 22:13 / 2 osobom podoba się ten post
Jola, póki dziecko masz małe, bardzo małe, to pracuj ile sie da. Ono jeszcze nie teskni za Tobą, tak jak Ty za nim. Jak będzie starsze, będzie duzo gorzej, ale mam nadzieję, że do tego czasu poukładasz sobie zycie i pracę tak, zebys mogła byc z nim cały czas.
11 stycznia 2015 22:20 / 1 osobie podoba się ten post
Jolek

Oj, nie pozwole mu na to, bedzie szanowal kobiety, a nie jak jego ojciec czort skakal po wszystkim co na drzewo nie uciekalo i do wody......... Czort.

Trzymam kciuki ... Znasz problem to wiesz czego chcesz, ale co zrobię, że on tak wygląda, że dla niego to z tego drzewa będą skakać ? hihihi Wiele jest rzeczy trudnych, a jedną z nich odgonić się od bab, które same lecą... hihihi))))