W domu

23 stycznia 2014 23:06 / 6 osobom podoba się ten post
dorotee

To nie było odnośnie Twojego wpisu, napisalam Mleczku ale może powinno być Mleczce?:)

Jak dziś wieczór wymądrzania to i ja się powymądrzam ,choć nie jestem zgorzkniałą polonistką, a zaledwie pielegniarką- bez striptizerskich skłonności:):):):):):) 
Kierunek był słuszny Dorotee:)Powinno byc Mleczce,bo to sie tak samo odmienia jak nazwisko męskie zakończone  samogłoską "o",To jest tzw.wyraz pospolity i inna odmiana jest błędna.Z tym ,że gdyby to było nazwisko kobiety/ale nie nick!/ to sie w ogóle nie odmienia ....Język polska to być bardzo trudna język jak mawiają Eskimosi:):):)
No:) Zaspokoiłam swoja potrzebe wymądrzania się na dziś-ide spac:):):)Dobranoc wszystkim:)
23 stycznia 2014 23:06
Mas, litosci! Czy moge prosic, zebys uzywala mozliwosci edytowania swoich wpisow??? Czesto zapominam tez cos dopisac, ale po to jest to takie cos o nazwie "edytuj". Do czasu, az ktos inny cos nie napisze - mozesz swoje wpisy uzupelniac.:)
23 stycznia 2014 23:11
A jakie zdarzenie masz na myśli? Opienie o firmach też tutaj gdzieś są:)
23 stycznia 2014 23:13 / 4 osobom podoba się ten post
kasia63

Jak dziś wieczór wymądrzania to i ja się powymądrzam ,choć nie jestem zgorzkniałą polonistką, a zaledwie pielegniarką- bez striptizerskich skłonności:):):):):):) 
Kierunek był słuszny Dorotee:)Powinno byc Mleczce,bo to sie tak samo odmienia jak nazwisko męskie zakończone  samogłoską "o",To jest tzw.wyraz pospolity i inna odmiana jest błędna.Z tym ,że gdyby to było nazwisko kobiety/ale nie nick!/ to sie w ogóle nie odmienia ....Język polska to być bardzo trudna język jak mawiają Eskimosi:):):)
No:) Zaspokoiłam swoja potrzebe wymądrzania się na dziś-ide spac:):):)Dobranoc wszystkim:)

Ah, mądrze się wymądrzyłaś:) czasem oproćz słownika De-Pl, przydalby mi się słownik poprawnej olszczyny:)
23 stycznia 2014 23:22 / 2 osobom podoba się ten post
ok,sorki,musze to z edytuj opracowac
23 stycznia 2014 23:25 / 2 osobom podoba się ten post
dorotee

Ah, mądrze się wymądrzyłaś:) czasem oproćz słownika De-Pl, przydalby mi się słownik poprawnej olszczyny:)

Ja tez sie moge wymadrzyc:
http://sjp.pl/ach

Jak juz sobie zartujemy ....

23 stycznia 2014 23:31 / 2 osobom podoba się ten post
emilia

http://sjp.pl/och
Jak szaleć, to szaleć:):):):)
24 stycznia 2014 06:34 / 4 osobom podoba się ten post
dzien dobry - zastanawiam sie do jakiej kategorii zaliczyć (madrzenie sie czy chwalenie).Za oknem biało i czysto,az chce sie żyć tem. ok - 7 st.C.  Nie ma wiatru jest przyjemnie.Ja juz po pierwszym spacerze z psami,jest czym oddychac.Jadę do Wiednia corka mojej nie zyjacej juz pdp zaprosiła mnie tym razem będę gosciem.Ona jest kustoszem w muzeum zwiedzania będę miala ponad miarę.
I nie wiem jak uznaja autorytety Mleczku czy Mleczce trafiła się fucha.Zyczę miłego tygodnia myślę,że dłużej tam nie zabawie bo nie wypada.
24 stycznia 2014 06:58 / 1 osobie podoba się ten post
Mleczko, miłego wypoczynku i pozwiedzaj za mnie :) U mnie -20.
24 stycznia 2014 07:52
emilia

Taki to był wieczór, dzięki za wskazowkę :) głowę bym dała że ah, ale już aha:)
24 stycznia 2014 08:00 / 1 osobie podoba się ten post
Tym co w domkach wypoczywac zastanawiac sie malowac sufit czy nie hehehehe miłego malowanie hihi:)))))))))))))))))))
24 stycznia 2014 08:56 / 1 osobie podoba się ten post
A mi jest smutno,mialam paskudny sen-bardzo sie ich boje. Domowmnicy sie dziwia,ze jesli jakies koszmary senne to tylko ja mam.Juz po rozmowie tel. z moim manem,pytalam ,czy wszystko w porzadku-mowi,ze tak,ale wiele razy jak w domu jest "cos nie halo" dowiaduje sie ostatnia.I tak juz caly dzien bede myslala,bo choc ze mnie zaden Platon,Seneka czy Kotarbinski,ale mnie tez od czasu do czasu zdarza sie myslec:):)
24 stycznia 2014 09:19 / 2 osobom podoba się ten post
Arabab (widzę ze jestes moja imienniczka) , ja tez miewam koszmary w nocy ale juz do tego przywykłam i traktuję je jak rozrywkę. Po przebudzeniu się z tego śmieję , jak po obejrzeniu jakiegos horroru albo trillera.
24 stycznia 2014 10:19 / 1 osobie podoba się ten post
BaskaS

Arabab (widzę ze jestes moja imienniczka) , ja tez miewam koszmary w nocy ale juz do tego przywykłam i traktuję je jak rozrywkę. Po przebudzeniu się z tego śmieję , jak po obejrzeniu jakiegos horroru albo trillera.

Wiem,ze tak powinnam robic jak Ty,ale nie umiem.Tez sobie tlumacze ,ze sen jest odwrotnoscia,tyle,ze mi sie jakos dziwnie uklada,ze po takim snie "cos"niemilego sie dzieje.A jak mi sie przysni ktores z moich rodzicow-to nie ma mocnych-100% w domu cos sie wydarzy:choroba,problem itp.......O! dostalam wlasnie sms-a z centrali mojego banku,ze nie odnotowali splaty raty kredytu......e,e,e,! to moze byc! wazne ,ze w moim "malym banku" zglosilam przed wyjazdem do D. ,ze w styczniu nie zaplace:):):):)...i niech to na ten moj paskudny sen bedzie odpowiedz....to jest "pryszczyk":):):):) juz wraca mi humorek:):):)
24 stycznia 2014 10:22 / 6 osobom podoba się ten post
dzien dobry panie Moderator,przeczytalam jeszcze raz i przepraszam,popracuje nad tym (:   a tak wogole to wszystkim-dzien dobry  uczymy sie caly czas (: