W domu

02 lutego 2014 20:28 / 2 osobom podoba się ten post
W domu ? co robie? odrabiam zaleglosci,czytam, czytam,czytam oczywiscie lekture obowiazkową.
02 lutego 2014 20:48 / 4 osobom podoba się ten post
A co to za lektury obowiazkowe Mleczko czytacie? Kamasutre?
02 lutego 2014 20:50 / 2 osobom podoba się ten post
Ostatnia niedziela w domu. Leczymy kaca po balu karnawałowym, było super. Wytańczyłam się za wszystkie czasy i chyba jako jedyna kobieta na sali nie zmieniałam butów, obcas 11 cm, ale wygodne,tańczyłam do 4.30, oj cudnie było:)))
02 lutego 2014 20:51 / 1 osobie podoba się ten post
margolcia

A co to za lektury obowiazkowe Mleczko czytacie? Kamasutre?

Rozklad jazdy pociagow.Wkrotce wyruszam na podboj i nic mnie  nie moze zaskoczyć nawet pociag do.....................pracy.
02 lutego 2014 20:58 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko47

Rozklad jazdy pociagow.Wkrotce wyruszam na podboj i nic mnie  nie moze zaskoczyć nawet pociag do.....................pracy.

No, prosze, to sie nazywa wzorowe podejscie do pracy !!!!  
03 lutego 2014 08:30 / 1 osobie podoba się ten post
witajcie sniezek pruszy za oknem :) zima wraca wczoraj jakp sialam wczoraj byla premiera ,,wyjscia na dwor ,, po ponad 3 godzinach Kaśka wrocila i spala jak zanita potem na podusi trzymajacym kciuki dziekuje:) wlasnie znowu poszla za okienko:)

a teraz juz hooooop do domku bo zmino hahaha:) jestem dobrej mysli:)
03 lutego 2014 14:06 / 5 osobom podoba się ten post
Witajcie, już za 10 dni dołączę do Was na wyjeżdzie. Kurcze ,no jakoś mnie w świat ciągnie,ledwie 3 tygodnie w domku i już się nudzę. Tym razem będę z tych długodystansowych,a przynajmniej mam nadzieję,że wytrzymam pół roku...:).Teraz kombinuję co spakować,bo wyjadę zimą ,a wrócę latem he,he
03 lutego 2014 16:29 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Witajcie, już za 10 dni dołączę do Was na wyjeżdzie. Kurcze ,no jakoś mnie w świat ciągnie,ledwie 3 tygodnie w domku i już się nudzę. Tym razem będę z tych długodystansowych,a przynajmniej mam nadzieję,że wytrzymam pół roku...:).Teraz kombinuję co spakować,bo wyjadę zimą ,a wrócę latem he,he

To ostro pojechałaś:) Pół roku... A wracasz do tej samej babci, czy znowu Cię gdzie indziej poniesie?
03 lutego 2014 16:33 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Ivanilla toż to do zajechania jeden krok. Odważna kobieta! ach no i twarda ;)
03 lutego 2014 16:53 / 2 osobom podoba się ten post
wichurra

To ostro pojechałaś:) Pół roku... A wracasz do tej samej babci, czy znowu Cię gdzie indziej poniesie?

Nie wracam do tej babci,teraz jadę do Szwajcarii,pytanie tylko czy wytrzymam tak długo :)
03 lutego 2014 16:56
ivanilia40

Nie wracam do tej babci,teraz jadę do Szwajcarii,pytanie tylko czy wytrzymam tak długo :)

Ale super! Może jeszcze gdzieś blisko Alp?
Pół roku to rzeczywiście ciężko. 
Ale też na nowym miejscu czas szybciej leci.
A podopieczny w jakim stanie?
03 lutego 2014 17:04 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra

Ale super! Może jeszcze gdzieś blisko Alp?
Pół roku to rzeczywiście ciężko. 
Ale też na nowym miejscu czas szybciej leci.
A podopieczny w jakim stanie?

Nie wiem czy super,ja do Szwajcarii nie jestem jakoś przekonana,tzn nie marzyłam nigdy żeby tam pracować. Oferta jest chyba spoczko,bo pani mobilna,z początkami demencji,spokojna rodzina,mam mieć internet,zarobek też niezły.Będę właśnie w Alpach.
03 lutego 2014 17:12
ivanilia40

Nie wiem czy super,ja do Szwajcarii nie jestem jakoś przekonana,tzn nie marzyłam nigdy żeby tam pracować. Oferta jest chyba spoczko,bo pani mobilna,z początkami demencji,spokojna rodzina,mam mieć internet,zarobek też niezły.Będę właśnie w Alpach.

Farciara ha ha Zmienisz przynajmniej klimat ha ha
03 lutego 2014 17:12 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

ivanilia,powodzenia życzę w nowej pracy i podziwiam że na 6 miesięcy.
03 lutego 2014 17:17 / 1 osobie podoba się ten post
Ja ruszam do DE 11.02 na jakies totalne zadupie.Jednak to tylko zastepstwo wiec jakos to bedzie.Nie ma tylko internetu,wiec chyba bede musiał oswoic jakiegos sticka hihi.Oj bedzie ciezko bo szybkosc tych urzadzen mnie zwala z nog