A co to za lektury obowiazkowe Mleczko czytacie? Kamasutre?
A co to za lektury obowiazkowe Mleczko czytacie? Kamasutre?
Rozklad jazdy pociagow.Wkrotce wyruszam na podboj i nic mnie nie moze zaskoczyć nawet pociag do.....................pracy.
Witajcie, już za 10 dni dołączę do Was na wyjeżdzie. Kurcze ,no jakoś mnie w świat ciągnie,ledwie 3 tygodnie w domku i już się nudzę. Tym razem będę z tych długodystansowych,a przynajmniej mam nadzieję,że wytrzymam pół roku...:).Teraz kombinuję co spakować,bo wyjadę zimą ,a wrócę latem he,he
Witajcie, już za 10 dni dołączę do Was na wyjeżdzie. Kurcze ,no jakoś mnie w świat ciągnie,ledwie 3 tygodnie w domku i już się nudzę. Tym razem będę z tych długodystansowych,a przynajmniej mam nadzieję,że wytrzymam pół roku...:).Teraz kombinuję co spakować,bo wyjadę zimą ,a wrócę latem he,he
To ostro pojechałaś:) Pół roku... A wracasz do tej samej babci, czy znowu Cię gdzie indziej poniesie?
Nie wracam do tej babci,teraz jadę do Szwajcarii,pytanie tylko czy wytrzymam tak długo :)
Ale super! Może jeszcze gdzieś blisko Alp?
Pół roku to rzeczywiście ciężko.
Ale też na nowym miejscu czas szybciej leci.
A podopieczny w jakim stanie?
Nie wiem czy super,ja do Szwajcarii nie jestem jakoś przekonana,tzn nie marzyłam nigdy żeby tam pracować. Oferta jest chyba spoczko,bo pani mobilna,z początkami demencji,spokojna rodzina,mam mieć internet,zarobek też niezły.Będę właśnie w Alpach.
Nie wracam do tej babci,teraz jadę do Szwajcarii,pytanie tylko czy wytrzymam tak długo :)