Hello ;) Jeszcze nie u siebie w domu ale u siostry w Opolu :)
Dojechalam szczęśliwie i wesoło ;)
Pozdrawiam wszystkie Duszyczki na forum ;)
SEZON NA URLOP UWAŻAM ZA OTWARTY :D:D:D:D:D
Patrze na avatar naszego Prowincjusza i widze, ze on teraz taki zadumany i zamyslony, chyba nad antycznym kurzem w domu :-))
Patrze na avatar naszego Prowincjusza i widze, ze on teraz taki zadumany i zamyslony, chyba nad antycznym kurzem w domu :-))
Nie podrywaj :) Lepiej się zgłoś na ochotnika i mu wysprzątaj gniazdko.
Ale jak dobrze pamietam, to zgadzalam sie na stanie w kolejce pod warunkiem, ze tylko pranie -pralka- robic bede :-))
Tylko pranie??Eeeeee,on by chyba wolał,żebys mu antyki odkurzyła-bez kolejki:):):):):):)
Tylko pranie??Eeeeee,on by chyba wolał,żebys mu antyki odkurzyła-bez kolejki:):):):):):)
Myślisz. że to już antyk? :)))
A ja ostatni dzionek w domku, jutro raniutko do pracy.Czemu ten czas tak szybko ucieka zwłaszcza w domu buuu. Czas pomyśleć o pakowaniu.Tak mi dobrze w domku:(
Ja też jutro ostatnią niedzielę w domciu spędzam. W poniedziałek raniutko w busa i..."do pracy kochani rodacy".
Ty się kochana pakuj , a nie siedzisz tu jeszcze na opiekunkowie, pozdrowionka z pracy:(:(
Ja już prawie spakowana, zostało mi zapakować tylko telefony, ładowarki, lapka i kanapki na drogę ;-) O 3 w nocy wyjazd.