W domu

01 lutego 2014 16:53 / 1 osobie podoba się ten post
margaretka82

Hello ;) Jeszcze nie u siebie w domu ale u siostry w Opolu :)
Dojechalam szczęśliwie i wesoło ;)
Pozdrawiam wszystkie Duszyczki na forum ;)
SEZON NA URLOP UWAŻAM ZA OTWARTY :D:D:D:D:D

supcio,powodzenia i dużo dużo odpoczynku, pozdrawiam
01 lutego 2014 16:55 / 1 osobie podoba się ten post
margaretka82

Odpoczywaj i ciesz się rodzinką :):):)
01 lutego 2014 18:14 / 4 osobom podoba się ten post
amelka55

Patrze na avatar naszego Prowincjusza i widze, ze on teraz  taki zadumany i zamyslony, chyba nad antycznym kurzem w domu :-))

Nie podrywaj :) Lepiej się zgłoś na ochotnika i mu wysprzątaj gniazdko.
01 lutego 2014 18:25 / 3 osobom podoba się ten post
amelka55

Patrze na avatar naszego Prowincjusza i widze, ze on teraz  taki zadumany i zamyslony, chyba nad antycznym kurzem w domu :-))

Bo on chyba duma, które brać pod uwagę jak już się na te sławną objazdówkę wybierze:)Która robotna i chętna na tyle ,że i gniazdko odkurzy i antyki doceni:):):)I noclegu w komórce pod schodami gościowi nie naszykuje.......hi hi hi
01 lutego 2014 19:06 / 2 osobom podoba się ten post
MeryKy

Nie podrywaj :) Lepiej się zgłoś na ochotnika i mu wysprzątaj gniazdko.

Ale jak dobrze pamietam, to zgadzalam sie na stanie w kolejce pod warunkiem, ze tylko pranie -pralka-  robic bede )
01 lutego 2014 19:08 / 1 osobie podoba się ten post
amelka55

Ale jak dobrze pamietam, to zgadzalam sie na stanie w kolejce pod warunkiem, ze tylko pranie -pralka-  robic bede :-))

Tylko pranie??Eeeeee,on by chyba wolał,żebys mu antyki odkurzyła-bez kolejki:):):):):):)
01 lutego 2014 19:36 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Tylko pranie??Eeeeee,on by chyba wolał,żebys mu antyki odkurzyła-bez kolejki:):):):):):)

Myslisz? )
01 lutego 2014 19:42 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Myślisz. że to już antyk? :)))
01 lutego 2014 22:13 / 5 osobom podoba się ten post
MeryKy

Myślisz. że to już antyk? :)))

Jak zwał tak zwał ,po długim pobycie w D każdy antyk-nie antyk obowiązkowo wymaga odkurzenia:) Swoich nie odkurzacie???:):):)
01 lutego 2014 22:28 / 2 osobom podoba się ten post
margaretka82

Ja też, Margaretko! :)))
01 lutego 2014 23:41
aniananowo

A ja ostatni dzionek w domku, jutro raniutko do pracy.Czemu ten czas tak szybko ucieka zwłaszcza w domu buuu. Czas pomyśleć o pakowaniu.Tak mi dobrze w domku:(

Ja też jutro ostatnią niedzielę w domciu spędzam. W poniedziałek raniutko w busa i..."do pracy kochani  rodacy".
02 lutego 2014 16:22
Malgi

Ja też jutro ostatnią niedzielę w domciu spędzam. W poniedziałek raniutko w busa i..."do pracy kochani  rodacy".

Ty się kochana pakuj , a nie siedzisz tu jeszcze na opiekunkowie, pozdrowionka z pracy:(:(
02 lutego 2014 17:11 / 2 osobom podoba się ten post
aniananowo

Ty się kochana pakuj , a nie siedzisz tu jeszcze na opiekunkowie, pozdrowionka z pracy:(:(

Ja już prawie spakowana, zostało mi zapakować tylko telefony, ładowarki, lapka i kanapki na drogę ;-) O 3 w nocy wyjazd.
02 lutego 2014 19:39 / 2 osobom podoba się ten post
Na pewno będę się odzywać! Mam tam duzo wolnego czasu, zero pracy fizycznej i dobry NET
No i nie wyobrażam sobie już życia bez forum. Nawet w domu tu zaglądam. ;-)
02 lutego 2014 19:48
Malgi

Ja już prawie spakowana, zostało mi zapakować tylko telefony, ładowarki, lapka i kanapki na drogę ;-) O 3 w nocy wyjazd.

Malagi szerokości.