W domu

04 lutego 2014 10:34
Ivanilka,ty przez agencje znalazlas te oferte i czy musialas na tak dlugo sie zgodzic,czy chcialas?
04 lutego 2014 11:22
Lili

A gdzie będziesz dokładnie? :)

Kunzelsau/Gaisbach 
04 lutego 2014 18:32 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Do kóz alpejskich mnie poniesie :):):),może na jakiegoś przystojnego narciarza wpadnę? he,he

Nie wiem czy dałabym radę ale Ty młoda i piękna jesteś to wszystko możesz ;-))  Mam tylko nadzieję, że będziesz miała kontakt z nami. 
04 lutego 2014 18:34 / 6 osobom podoba się ten post
Mycha

Nie wiem czy dałabym radę ale Ty młoda i piękna jesteś to wszystko możesz ;-))  Mam tylko nadzieję, że będziesz miała kontakt z nami. 

Mam obiecany necik,bez tego nie dotykam oferty,bez Was chyba bym umarła:)
04 lutego 2014 18:52 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

I my bez Ciebie:):):)
04 lutego 2014 22:24 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Ja bez ciebie tez.
Mało się odzywam, ale uwielbiam Ciebie czytać.

Mój ostatni wieczór w domu, jest cudnie, przyjechała córcia, kolacja, muzyka, rozmowy. Kocham swoją małą rodzinę, ciężko się z nimi rozstać, ale no cóż, tak bywa, nie ja pierwsza i nie ostatnia.
04 lutego 2014 22:26 / 1 osobie podoba się ten post
barbarella

Ja bez ciebie tez.
Mało się odzywam, ale uwielbiam Ciebie czytać.

Mój ostatni wieczór w domu, jest cudnie, przyjechała córcia, kolacja, muzyka, rozmowy. Kocham swoją małą rodzinę, ciężko się z nimi rozstać, ale no cóż, tak bywa, nie ja pierwsza i nie ostatnia.

No patrz Basieńko,a ja już nie mogę się doczekać kiedy wreszcie wyjedziesz,bo wtedy jesteś na forum:):):)Wiem ,wiem egoistką jestem he,he
04 lutego 2014 22:34
Jestem czesto, ale nie piszę, bo jakoś juz nie ogarniam, za duzo sie w domu dzieje. Najstarsza córka szykuje sie do slubu, mała wybiera się do Anglii, ciągle coś się dzieje.
05 lutego 2014 06:00 / 1 osobie podoba się ten post
W domu zycie innym rytmem biegnie po dluzszych wyjazdach muszę się przyzwyczajać.Ruch od rana psy na spacer - koty na podworko - mąż do pracy (piszę w kolejnosci) pranie,gotowanie,sprzatanie i załatwianie spraw jakieś takie obce.Przyzwyczajona jestem do rytmu i jednostajnosci "na wyjezdzie"  w domu muszę sie rozkręcać.Wczoraj dzieciaki wrociły z nart całe pózne popołudnie i wieczor było ogladanie zdjęć i filmow oraz wspolna kolacja.Opaleni i zadowoleni.Cieszę się,że mimo moich wyjazdów wszystko sie dobrze ułożyło to zasługa mojego męża,gdyż bycie matką na odległość nie zawsze się udaje.

Wczoraj zakwitł moj zółty amarylis ma 6 kwiatostanow jest cudny.Jako ciekawostke napiszę,że moj kaktus wielkanocny kwitnie zawsze gdy przyjadę do domu myślę ze to skutek braku pozywienia.Maż podlewa kwiaty, ale nie nawozi.Ja natomiast po powrocie do domu zasilam  dosc obficie czego efektem jest ilosc pakow kwiatowych.Miesiac temu zamiesciłam zdjęcie na forum poniewaz jest imponujacych rozmiarow a za około 2 tygodnie bedzie cały obsypany kwieciem.Jeśli jeszcze bede w domu to też strzele fotke wyglada jak wielka rózowa kula.Narazie ma tylko pąki.
05 lutego 2014 08:25 / 1 osobie podoba się ten post
Mleczko, piekny ten czarny "kleksik"na kaloryferze ha ha h a, ja mialam w dziecinstwie takiego, co spal na telewizorze, ogon mu tak na ekran zwisał i wszyscy mysleli, ze to maskotka ale wtedy Mami moja powiedziala do niego Mikus i ona tak tym ogonkiem nerwowo zamiótl ekran. Wszyscy byli w szoku, bo bylo to wielkie kocisko, a niedobry, wszystko gryzł, najbardziej mojego mlodszego brata.
05 lutego 2014 08:52 / 2 osobom podoba się ten post
margolcia

Mleczko, piekny ten czarny "kleksik"na kaloryferze ha ha h a, ja mialam w dziecinstwie takiego, co spal na telewizorze, ogon mu tak na ekran zwisał i wszyscy mysleli, ze to maskotka ale wtedy Mami moja powiedziala do niego Mikus i ona tak tym ogonkiem nerwowo zamiótl ekran. Wszyscy byli w szoku, bo bylo to wielkie kocisko, a niedobry, wszystko gryzł, najbardziej mojego mlodszego brata.

To te Margolciu co spia na TV takie agresywne zwłaszcza jak słuchają obrad w naszym sejmie.Ale jak poleza do prognozy pogody to łagodnieją.Nasz tez jest wielki kładzie sie grzejniku bo mała koteczka go tam nie maltretuje, a jak przystało na powaznego kota z zasadami woli ustąpić ma łagodny charakter jak jego pani.

A teraz zapraszam Cie na strudla zrobionego tradycyjna metoda wprawdzie pracochlonna ale efekt murowany.To ten co kota zastapił.Hej.
05 lutego 2014 13:27
Mam prosbe,kochane-niedlugo wracam do niemiec,tv maniak juz nie działa,jaka moge u nas wykupic tv na 2 miesiace-pomozcie!
05 lutego 2014 14:18 / 2 osobom podoba się ten post
kruszynka1964

Mam prosbe,kochane-niedlugo wracam do niemiec,tv maniak juz nie działa,jaka moge u nas wykupic tv na 2 miesiace-pomozcie!

Zakładasz konto i lecisz

http://weeb.tv/home
05 lutego 2014 20:04
Witam opiekunkowo , mój urlop powoli dobiega końca w przyszłym tygidniu wracam do De , oj jak ten czas w Pl szybko mi przeleciał - masakra .
05 lutego 2014 20:07
a ja nie chce zeby tak szybko lecial a do 27 tez juz nie daleko a ja w lozeczku przeziebiona ladnie nawet do rodzicow sie chyba nie wybiore :(