a ja nie chce zeby tak szybko lecial a do 27 tez juz nie daleko a ja w lozeczku przeziebiona ladnie nawet do rodzicow sie chyba nie wybiore :(
a ja nie chce zeby tak szybko lecial a do 27 tez juz nie daleko a ja w lozeczku przeziebiona ladnie nawet do rodzicow sie chyba nie wybiore :(
Magdalena ,a Ty w domku jesteś?
nio:)
A ja byłam pewna,że w De,no to wpadaj do mnie w sobotę,same babki będą :):). Pod koniec lutego wyjeżdzasz?
no znowu hahaha:)
toc przeciez daleko do Ciebie no co ty:)
Ale ja byłam pewna,że Ty w De jesteś i dlatego masz do mnie daleko he,he ,nie pomyślałam,że z Polski też kawał drogi :):)
no widzisz i tak i tak daleko i co teraz ja poprosze o przeslanie kurierem tych krewetek:)
Ok,ok wybiorę najprzystojniejszego kuriera i podeślę krewetki w pakiecie :):):)
A ja nie wiem gdzie to napisać, czy tutaj, czy w temacie poskarżyjki, w sumie pasowałoby do tematu "moja głupota", ale jeszcze nikt takiego nie założył....
Siedzę w domku i czekam na ofertę z mojej firmy. Wiedzieli, że chciałam początkiem lutego wyjechać. Dostałam nawet kilka ofert i rzekomo cisza. Dostałam dzisiaj kolejną, mam czekać i ja głupia czekam, a czas leci...
Dzisiaj właśnie tutaj w ofertach pracy przeczytałam dokładnie "moją" proponowaną mi ofertę, umieszczoną tutaj przez całkiem inną Firmę. Tym sposobem mogłabym sobie czekać i czekać na odpowiedź.
Wysłałam pytanie do mojej Firmy, odpowiedzi nie dostałam. Jutro chyba poczekam chwilkę na odpowiedź i aplikuję do innych Firm, w swojej mam 5 dniowy termin wypowiedzenia i chyba się pożegnamy na dobre
Ale dlaczego masz pretensje do siebie? Ja uważam,że to agencja potraktowała Cię niepoważnie. Annika,zadzwoń tam i zapytaj o co chodzi,przyznam Ci ,że też bym zgłupiała jakbym zobaczyła proponowane mi miejsce z innej agencji...
Mam pretensje, bo siedzę jak ...... . Lepiej nie napiszę tego słowa, a czas leci. Chciałam wyjechać na 2 msc i pierwszy raz spędzić święta w Polsce. W zeszłym roku wszystkie swięta i całe wakacje spędziłam w Polsce. Poczekałabym jeszcze chwilę i powtórka z rozrywki, nie mówiąc o czasie i pieniądzach oczywiscie.
Ok,ok wybiorę najprzystojniejszego kuriera i podeślę krewetki w pakiecie :):):)
To że zobaczyłaś tę ofertę w innej agencji może świadczyć, że niemiecki pośrednik szuka gdzie się da. I Ty też powinnaś tak szukać - czyli gdzie się da ;-))) Nie czekaj.