W domu

15 marca 2014 19:07
tina 100%

Tam jest trochę więcej tych absurdów,jak czytam forum,to powszechnych,ale ten bije wszystkie na głowę.Zadzwonię do koordynatorki i się spytam,co to ma do jasnej ch...ry znaczyć,jak się dodzwonię,bo na razie nie mogę,w biurze też nikogo nie ma.Ale tak czy owak pokseruję sobie te rewelacje w razie czego.
Naszły mnie wątpliowści,że jeżeli tak jest,to czy dostanę wypłatę i czy w takiej wysokości,jaka była umówiona.Jeżeli ktoś pozwala sobie na niedociagnięcia w kwestii umów,to wszystkiego można się spodziewać.

Właśnie ,żebyś gratis nie pracowała...
Może poczytaj opinie o tej agencji,choć już w przedbiegach traci na wiarygodności. Tak poza tym to koordynatorka chyba powinna być pod telefonem,albo może ktoś ma dyżur?

15 marca 2014 19:16
ivanilia40

Właśnie ,żebyś gratis nie pracowała...
Może poczytaj opinie o tej agencji,choć już w przedbiegach traci na wiarygodności. Tak poza tym to koordynatorka chyba powinna być pod telefonem,albo może ktoś ma dyżur?

Tu na forum nie ma o niej chyba opinii,czytałam w necie,to są i dobre i niedobre,niby więcej tych dobrych.Rozmawiałam z ta kobietą,która ma ze mną pracowac,to ona już z nimi jeździła,to mówiła ,że płacą.Ale właśnie te nieścisłości,niedociagnięcia budzą moje wątpliwości.Jest dla mnie po prostu nie do przyjęcia takie niedbalstwo w sprawach ważnych.No chyba,że interesy opiekunek schodzą na dalszy plan.
15 marca 2014 19:26 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Tu na forum nie ma o niej chyba opinii,czytałam w necie,to są i dobre i niedobre,niby więcej tych dobrych.Rozmawiałam z ta kobietą,która ma ze mną pracowac,to ona już z nimi jeździła,to mówiła ,że płacą.Ale właśnie te nieścisłości,niedociagnięcia budzą moje wątpliwości.Jest dla mnie po prostu nie do przyjęcia takie niedbalstwo w sprawach ważnych.No chyba,że interesy opiekunek schodzą na dalszy plan.

Moze to firma z krotkim stażem? skoro jej nie ma na forum - nie denerwuj sie,czytajac forumowe wpisy nie ma firmy,która spełnia 100 % oczekiwania opiekunek.Rozmawiałaś już z opiekunką wspołpracujaca z ta agencja skoro zepewniła,że ok to chyba tak jest.Nie wymieniasz jej tylko bedziesz z nia pracowała to pewnie opinia wiarygodna.

A co do pracy koordynatorek to jak sama doświadczasz jest róznie - poprostu nie dorosły. Powodzenia.
15 marca 2014 19:38 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

Moze to firma z krotkim stażem? skoro jej nie ma na forum - nie denerwuj sie,czytajac forumowe wpisy nie ma firmy,która spełnia 100 % oczekiwania opiekunek.Rozmawiałaś już z opiekunką wspołpracujaca z ta agencja skoro zepewniła,że ok to chyba tak jest.Nie wymieniasz jej tylko bedziesz z nia pracowała to pewnie opinia wiarygodna.

A co do pracy koordynatorek to jak sama doświadczasz jest róznie - poprostu nie dorosły. Powodzenia.

Dzięki za słowa otuchy.Ja akurat w takich sprawach jestem skrupulatna.Oj ,przetrzepałabym skórę tym firmowym mówiącym słodkim głosikiem panienkom.
15 marca 2014 19:40 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko47

Mychaaaa - ten sam portfel juz raz podarowałas,skąd u Ciebie tyle kasy?

Ja ten portfel w koło Macieju obdarowuję, bo się dziewczynom podoba ;-))) A co będę żałowała, wirtualne są ;-)))  Ale jak już taka upierdliwa sie robisz ;-)))))) to wstawię jeszcze jedne życzenia finansowe dla Sylwuni. 

Już nie takie zasobne ale to z Twojej winy - hahaha ;-))))
15 marca 2014 19:44 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Ja ten portfel w koło Macieju obdarowuję, bo się dziewczynom podoba ;-))) A co będę żałowała, wirtualne są ;-)))  Ale jak już taka upierdliwa sie robisz ;-)))))) to wstawię jeszcze jedne życzenia finansowe dla Sylwuni. 

Już nie takie zasobne ale to z Twojej winy - hahaha ;-))))

Przesadziłaś Mycha wyskoczyła mi z laptopa.
15 marca 2014 20:21 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

Przesadziłaś Mycha wyskoczyła mi z laptopa.

Ja Ci wyskoczyłam z laptopa ???  Wstaw przecinek, bo nie wiem jak to rozumieć ;-))))
15 marca 2014 20:46 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Ja Ci wyskoczyłam z laptopa ???  Wstaw przecinek, bo nie wiem jak to rozumieć ;-))))

wstawiam    ,
15 marca 2014 20:49 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

wstawiam    ,

Hahahahaha  !!!!  Ty wiedźmo !!!! ;-))))
15 marca 2014 21:15
Jestem w domu 11sty dzień i dopiero teraz czuję rozprężenie organizmu.
Uwielbiam tą ciszę, brak obowiązków, niespieszne rozmowy z sąsiadkami, zakupy, wpadanie znienacka mojej 4letniej bratanicy ze słowami "ciooociu! idę z tobą a nie z mamą!" I wcale nie myślę o DE.
:)
16 marca 2014 11:30 / 1 osobie podoba się ten post
Dzisiaj niedzielny obiad jak zwykle rosól z domowym makaronem ja nie przepadam ale maż -  niedziela bez rosołu to niedziela stracona. Na drugie nasz poczciwy schabowy z surowką z rzepy.Co mi tam das Schnitzel,das Steak,das Kotelett nie ma to jak nasz panierowany.
16 marca 2014 16:45 / 1 osobie podoba się ten post
Szczecin z rana powitał mnie piękną pogodą :)
16 marca 2014 18:42 / 3 osobom podoba się ten post
mleczko47

Dzisiaj niedzielny obiad jak zwykle rosól z domowym makaronem ja nie przepadam ale maż -  niedziela bez rosołu to niedziela stracona. Na drugie nasz poczciwy schabowy z surowką z rzepy.Co mi tam das Schnitzel,das Steak,das Kotelett nie ma to jak nasz panierowany.

Ja dzisiaj też obowiązkowo rosół z robionym makaronem. NIe ma jednak drugiego dania, bo mój mąż ma żołądek przepiórki i jak zje miseczkę rosołu, to już nic więcej mu się nie mieści . Wyniosłam tradycje niedzielnego rosołu ze swojego rodzinnego domku. Pamiętam, jak w swoim pierwszym małżeństwie też kultywowałam tą tradycję, a mój mąż posunął się jeszcze dalej .  Nazywał ten obiad "dwugodzinnym rosołem".Taka tradycja. Mielismy kuchenkę z wyświetlanym zegarem i punktualnie o 12 w południe przekręcał palnik, aby punktualnie o 14 zakomunikować, że dwugodzinny obiad jest gotowy . W tym przypadku nie było też drugiego dania, bo mąż potrafił zjeść 3 pełne talerze i jeszcze musiało zostać na kolację . Makaron musiałam robić z całego kilograma mąki
16 marca 2014 18:51
Od wczoraj wieczorem jestem w domku!!fajnie jest z rodziną ,A Hamburg ma się nijak w porównaniu z moim ukochanym Szczecinkiem:))
16 marca 2014 19:15
W Szpitalu Wojewodzkim we Włocławku znow połozna przyszła do pracy wstawiona 2 promile w wydychanym powietrzu. K A T A S T R O F A