Kurcze nie wiem czy dzisiaj usnę ;-/// Mam dwie nocki zarwane w 90% a dla mnie to pięta Achillesowa. Postaram sie, najwyżej wypije ze 2-3 lampki wina ( zaznaczam jestem w PL ) może to mnie wyluzuje ;-)))
Kurcze nie wiem czy dzisiaj usnę ;-/// Mam dwie nocki zarwane w 90% a dla mnie to pięta Achillesowa. Postaram sie, najwyżej wypije ze 2-3 lampki wina ( zaznaczam jestem w PL ) może to mnie wyluzuje ;-)))
Myszko - i jeszcze jedną - za nas na obczyźnie. Będziesz spała jak niemowlę .
Obawiam się, że te dwie stówki to syn by mi wcisnął, byle nie prasować ;-))) Nie lubi a ja jako kochana mamusia wyprasuję za darmo ;-))))
Oj te nasze kochane dzieci.
Ale powolo do tego prasowania się zabieram, bardzo powoli.
Witajcie...jestem po wizycie w US...cóż...muszę zrobic korekte w PIT za 2012. Nie ujęłam swoich zarobkow z DE tylko z PL.Ponoc nie bedzie to miało większego wplywu na koncowe rozliczenie, ale roboty co niemiara. Na szczescie spotkałam kolege który sie zajmuje księgowościa i we wtorek mi to zrobi. A więc nieplanowane wydatki... Za to w tym roku nie musze składac zeznania chyba że chce sie rozliczac z Mannem. Wtedy będe musiala. Wiec teraz ślęcze nad papierami i taki to mój urlop. Poza tym...ech...dajcie mi moją łopatkę!!!