A tygrysich to Sylwunia by wciągnęła ze 2 i pół :):):)
A tygrysich to Sylwunia by wciągnęła ze 2 i pół :):):)
No kochanie , to juz chyba najmniejszy problem z wkładaniem
Wierzę Ci Emilia,byle miał kto do ust wkładać :):):)
Moze trafisz na ksiecia z bajki :):):) ??? Zartuje, ale kto wie ...
Raczej największy,ostatnio moja mama mnie karmiła jak miałam ze 2 latka:):):)
A po co mi książę,wolę Was :)
Od przybytku głowa nie boli, możesz mieć i nas, i swojego Księcia coby Cię dopieszczał tymi krewetkami i czym tam jeszcze byś chciała ;)))))
No dobra dość nabijania się...hmm... Następnym razem zjem 8,5 :)))) a co se będę żałować?!
Wolę sama się dopieszczać np. w galerii :):)
Och, materialistka ;) pomyśl o czymś miłym, niekoniecznie za kasę :))))
Wolę sama się dopieszczać np. w galerii :):)
W galerii......noooooo moja Ivanilio ,nie wiedziałam,że z Ciebie taka miłośniczka doznań ekstremalnych:):):)Ale w galerii obrazów czy w takiej handlowej?.hi hi hi:):)
Sluchajcie, z innej beczki. Potrzebuje pomocy i informacji na temat odmrozen. Moj slubny, okazal sie byc, trudno, napisze, jelopem do kwadratu. Byl pare dni temu mroz i strasznie zimny wiatr, wylazl z domu bez czapki, po wegiel do stodoly, u nas to jest ok. 150 metrow. No i najpierw byl bol ucha, temperatura. Nabyl antybiotyk do ucha, przeszlo, ale dzis widze, ze cala prawie ta strona, ktora byla wystawiona na mroz i wiatr jest w czerwone plamy, do tego ma swedzenie, pieczenie, te miejsca sa lekko opuchniete. Wpadlam w net, ale nic madrego nie znalazlam. Moze ktos z Was ma na ten temat wiadomosci? Od razu mowie, ze do lekarza - to musialabym zjechac i wolami zaciagnac ... Ten typ tak ma !!! Ale moze jakas masc ? Nie wiem nic ! Temperatura prawie juz normalna (byla ponad 38), teraz w dzien prawie normalna, wieczorem lekko ponad 37.
Sluchajcie, z innej beczki. Potrzebuje pomocy i informacji na temat odmrozen. Moj slubny, okazal sie byc, trudno, napisze, jelopem do kwadratu. Byl pare dni temu mroz i strasznie zimny wiatr, wylazl z domu bez czapki, po wegiel do stodoly, u nas to jest ok. 150 metrow. No i najpierw byl bol ucha, temperatura. Nabyl antybiotyk do ucha, przeszlo, ale dzis widze, ze cala prawie ta strona, ktora byla wystawiona na mroz i wiatr jest w czerwone plamy, do tego ma swedzenie, pieczenie, te miejsca sa lekko opuchniete. Wpadlam w net, ale nic madrego nie znalazlam. Moze ktos z Was ma na ten temat wiadomosci? Od razu mowie, ze do lekarza - to musialabym zjechac i wolami zaciagnac ... Ten typ tak ma !!! Ale moze jakas masc ? Nie wiem nic ! Temperatura prawie juz normalna (byla ponad 38), teraz w dzien prawie normalna, wieczorem lekko ponad 37.