Na wyjeździe #5

05 lutego 2014 11:01 / 3 osobom podoba się ten post
kaska_45

przetlumaczylas mi i masz racje, nie proszona nie pojade:)i Magdalenie nic nie powiem,juz mi dzis wystarczająco pojechala:)

wiesz co gniewam sie tak jak wczoraj :( a kwiatow cmentarnych nie przyjmuje:(:(:(

wiecie ze nasz kolezanka wczoraj w prezencie chiala mi dac kwiaty cmentarne?????
05 lutego 2014 11:04 / 2 osobom podoba się ten post
magdalena_k

wiesz co gniewam sie tak jak wczoraj :( a kwiatow cmentarnych nie przyjmuje:(:(:(

wiecie ze nasz kolezanka wczoraj w prezencie chiala mi dac kwiaty cmentarne?????

Magda, Ty nadal nie rozumiesz:)czy to wazne czy cmentarne czy łąkowe, czy z kwiaciarni, docen gest!!!w koncu kwiaty:):)gdybym chciala dać chwasty, to ok, moglabys sie czepiac, wiesz co ,Ty wracaj do de bo marudzisz jak wPolsce jestes
05 lutego 2014 11:09 / 1 osobie podoba się ten post
kaska_45

Magda, Ty nadal nie rozumiesz:)czy to wazne czy cmentarne czy łąkowe, czy z kwiaciarni, docen gest!!!w koncu kwiaty:):)gdybym chciala dać chwasty, to ok, moglabys sie czepiac, wiesz co ,Ty wracaj do de bo marudzisz jak wPolsce jestes

OBIE wplywacie na moj dobry humor ,po wczorajszych nerwach jestescie balsamem na moja dusze ......a, dobrze napisalam,musialam sprawdzic,czy w wyrazie "dusza " przez pomylke nie wstawilam zamiast "sz " literki "p"....dobrze jest!:):):)
05 lutego 2014 11:11 / 1 osobie podoba się ten post
kaska_45

no dobra......no ...juz sie nie gniewam ....dawaj i cmentarne przyjme od kogo jak od kogo ale od Ciebie to bym nawet chwasty wziela hahahah :):):)
05 lutego 2014 11:12 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

OBIE wplywacie na moj dobry humor ,po wczorajszych nerwach jestescie balsamem na moja dusze ......a, dobrze napisalam,musialam sprawdzic,czy w wyrazie "dusza " przez pomylke nie wstawilam zamiast "sz " literki "p"....dobrze jest!:):):)

jak by byla ,,p,, tez bysmy sie nie obrazily ahhaha :):):) my nie z ,,tych,,, :):):
przynajmniej Ja bo co do kolezanki to nie bylabym taka pewna hahahahah :):):)
05 lutego 2014 11:13 / 1 osobie podoba się ten post
magdalena_k

no dobra......no ...juz sie nie gniewam ....dawaj i cmentarne przyjme od kogo jak od kogo ale od Ciebie to bym nawet chwasty wziela hahahah :):):)

poczekaj, jak tylko świezy pogrzeb będzie, wtedy dostaniesz nawet bukiet duzy:):)taki nawet na stojaku cobyś sobie w domu postawila, niech strace, w koncu przyjażn wymaga tez poswiecen:)
05 lutego 2014 11:21
kaska_45

poczekaj, jak tylko świezy pogrzeb będzie, wtedy dostaniesz nawet bukiet duzy:):)taki nawet na stojaku cobyś sobie w domu postawila, niech strace, w koncu przyjażn wymaga tez poswiecen:)

Hola,hola kolezanki, czy to jest powazne Forum dyskusyjne,czy "kabaretowa lista przebojow" ?:):)
05 lutego 2014 11:21
Nie znalazłam odpowiedniego miejsca więc zapytam tutaj- czy któraś z was kupiła i próbowała słodzić STEWIA,ja wiem co to jest itd.,chodzi mi o wasze doświadczenia i kwestę czy smak odpowiada bardziej niż słodziki inne ?
05 lutego 2014 11:24
Barbara niepowtarzalna

Hola,hola kolezanki, czy to jest powazne Forum dyskusyjne,czy "kabaretowa lista przebojow" ?:):)

wczoraj bylo powazne forum dzisiaj jest ,,kabaret,, a co? jak bedzie caly czas tak samo to nudno bedzie no nie......
a tys taka powazna dzisiaj????????????
05 lutego 2014 11:25 / 1 osobie podoba się ten post
kaska_45

jestem Ci dozgonnei wdzieczna kochana do grobowej deski:):):)
05 lutego 2014 11:27
Ja uzywam stewii-mam w domu nawet rośline ,ma b. słodkie liście,mnie lepiej smakuje niz cukier,z pewnością ma lepszy smak niż słodzik(nie używam go)moim zdaniem stewia jest zdrowsza...
05 lutego 2014 11:31
magdalena_k

jestem Ci dozgonnei wdzieczna kochana do grobowej deski:):):)

ale sie uśmialam, jesteś Wielka bo znasz sie na żartach:)oj Madziuś:)
05 lutego 2014 11:35
kaska_45

ale sie uśmialam, jesteś Wielka bo znasz sie na żartach:)oj Madziuś:)

163 cm w kapeluszu wiec nie taka wielka hahahaha:):):)
05 lutego 2014 11:38 / 1 osobie podoba się ten post
magdalena_k

wczoraj bylo powazne forum dzisiaj jest ,,kabaret,, a co? jak bedzie caly czas tak samo to nudno bedzie no nie......
a tys taka powazna dzisiaj????????????

Ja jak zawsze----smiertelnie powazna jestem:):):)
05 lutego 2014 11:40
ania37

Nie znalazłam odpowiedniego miejsca więc zapytam tutaj- czy któraś z was kupiła i próbowała słodzić STEWIA,ja wiem co to jest itd.,chodzi mi o wasze doświadczenia i kwestę czy smak odpowiada bardziej niż słodziki inne ?

Moja mama słodzi stewią ,wcześniej słodzikiem ale mówi ,że nie ma różnicy w smaku-przywożę jej stąd,jes tw  ALDI:)