przetlumaczylas mi i masz racje, nie proszona nie pojade:)i Magdalenie nic nie powiem,juz mi dzis wystarczająco pojechala:)
przetlumaczylas mi i masz racje, nie proszona nie pojade:)i Magdalenie nic nie powiem,juz mi dzis wystarczająco pojechala:)
wiesz co gniewam sie tak jak wczoraj :( a kwiatow cmentarnych nie przyjmuje:(:(:(
wiecie ze nasz kolezanka wczoraj w prezencie chiala mi dac kwiaty cmentarne?????
Magda, Ty nadal nie rozumiesz:)czy to wazne czy cmentarne czy łąkowe, czy z kwiaciarni, docen gest!!!w koncu kwiaty:):)gdybym chciala dać chwasty, to ok, moglabys sie czepiac, wiesz co ,Ty wracaj do de bo marudzisz jak wPolsce jestes
Magda, Ty nadal nie rozumiesz:)czy to wazne czy cmentarne czy łąkowe, czy z kwiaciarni, docen gest!!!w koncu kwiaty:):)gdybym chciala dać chwasty, to ok, moglabys sie czepiac, wiesz co ,Ty wracaj do de bo marudzisz jak wPolsce jestes
OBIE wplywacie na moj dobry humor ,po wczorajszych nerwach jestescie balsamem na moja dusze ......a, dobrze napisalam,musialam sprawdzic,czy w wyrazie "dusza " przez pomylke nie wstawilam zamiast "sz " literki "p"....dobrze jest!:):):)
no dobra......no ...juz sie nie gniewam ....dawaj i cmentarne przyjme od kogo jak od kogo ale od Ciebie to bym nawet chwasty wziela hahahah :):):)
poczekaj, jak tylko świezy pogrzeb będzie, wtedy dostaniesz nawet bukiet duzy:):)taki nawet na stojaku cobyś sobie w domu postawila, niech strace, w koncu przyjażn wymaga tez poswiecen:)
Hola,hola kolezanki, czy to jest powazne Forum dyskusyjne,czy "kabaretowa lista przebojow" ?:):)
poczekaj, jak tylko świezy pogrzeb będzie, wtedy dostaniesz nawet bukiet duzy:):)taki nawet na stojaku cobyś sobie w domu postawila, niech strace, w koncu przyjażn wymaga tez poswiecen:)
jestem Ci dozgonnei wdzieczna kochana do grobowej deski:):):)
ale sie uśmialam, jesteś Wielka bo znasz sie na żartach:)oj Madziuś:)
wczoraj bylo powazne forum dzisiaj jest ,,kabaret,, a co? jak bedzie caly czas tak samo to nudno bedzie no nie......
a tys taka powazna dzisiaj????????????
Nie znalazłam odpowiedniego miejsca więc zapytam tutaj- czy któraś z was kupiła i próbowała słodzić STEWIA,ja wiem co to jest itd.,chodzi mi o wasze doświadczenia i kwestę czy smak odpowiada bardziej niż słodziki inne ?