Na wyjeździe #5

05 lutego 2014 16:32
Esserga

Witam Opiekunkowo ;-) Melduję się na posterunku po ponad 40 dniach w domku, było SUPER! Wszystkim starym i nowym użytkownikom życzę spełnienia marzeń w Nowym Roku, ponieważ wcześniej nie miałam okazji- wybaczcie.
Zostaję do 4 marca, więc mam nadzieję, że szybko mi ten "turnus" zleci.
Rozgoszczę się i poczytam zaległości ;-)

witaj....:):)
05 lutego 2014 17:26
Moja PDP juz pierzamke ubrała spodnie na spodnie no ale jeszcze sciagne do mycia,nie wiem jak długo uda mi sie ja przetrzymac ale chociaz do 19 to jakos nie bedzie tragicznie:)
05 lutego 2014 17:29
kasia63

Moja mama słodzi stewią ,wcześniej słodzikiem ale mówi ,że nie ma różnicy w smaku-przywożę jej stąd,jes tw  ALDI:)

Kasiu 63 oswiec mnie co to jest ?
05 lutego 2014 17:42
Zakręcona Mamuela

Kasiu 63 oswiec mnie co to jest ?

http://stewia.info.pl/

To słodzik taki,zdrowszy niby od tego zwykłego.
05 lutego 2014 18:17 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Szczesliwej podrozy,przemilych Pdp......Ty nasza kochana Allerabrab !!!:):):)

Arabrab, błagam - nie urwij mi głowy... Ale to z dobrego serca było... !
05 lutego 2014 18:47 / 1 osobie podoba się ten post
Ludzieeee!!! Nie mam internetu !! :( Wziąl sie i zbiesił. Zakupiłam wzmacniacz ale troche potrwa nim do mnie dojdzie. Pozdrawiam ...zdesperowana Żaba :(
05 lutego 2014 18:55
Asik

Ludzieeee!!! Nie mam internetu !! :( Wziąl sie i zbiesił. Zakupiłam wzmacniacz ale troche potrwa nim do mnie dojdzie. Pozdrawiam ...zdesperowana Żaba :(

Jak nie masz ,jak masz:):):)Żaba???????
05 lutego 2014 19:28
NO njie mam tego co był :( Tzn nie mam od Anji bo za daleko jednak jest ruter :( Wiec działam na O2, ktorego mam juz dosc bo mi co chwila wywala ...buuuu...Z drugiej strony obym tylko takie kłopoty miala :)
05 lutego 2014 19:31
Asik

NO njie mam tego co był :( Tzn nie mam od Anji bo za daleko jednak jest ruter :( Wiec działam na O2, ktorego mam juz dosc bo mi co chwila wywala ...buuuu...Z drugiej strony obym tylko takie kłopoty miala :)

U mnie też reuter jest daleo, syn pdp kupił takie coś do gniazdka na prąd, no i mam  na gorze, daleko domowy internet, spróbuj?
05 lutego 2014 19:35
dorotee

U mnie też reuter jest daleo, syn pdp kupił takie coś do gniazdka na prąd, no i mam  na gorze, daleko domowy internet, spróbuj?

Kochana własnie cos takiego poleciła mi Emilia tylko nie wiem jak sobie poradze z podłączeniem :( Bo ja zielona Żaba jestem :))
05 lutego 2014 19:38
Asik

Kochana własnie cos takiego poleciła mi Emilia tylko nie wiem jak sobie poradze z podłączeniem :( Bo ja zielona Żaba jestem :))

Syn nie zielona Żaba dwa dni montował:) ale nie poddał się i mam:) powodzenia, wiem tylko ,że musi to być na jednej instalacji elektycznej, bo u mnie są dwie i były problemy przez to.
05 lutego 2014 19:42 / 1 osobie podoba się ten post
dorotee

Syn nie zielona Żaba dwa dni montował:) ale nie poddał się i mam:) powodzenia, wiem tylko ,że musi to być na jednej instalacji elektycznej, bo u mnie są dwie i były problemy przez to.

No to faktycznie będzie problem bo ja mam osobne mieszkanie i tych instalacji jest tysiącpięćsetstodziewięcset :)
05 lutego 2014 19:48 / 1 osobie podoba się ten post
No i środę można zakreślić,babcia w łóżeczku,dziadek mszy jeszcze słucha,jeszcze 8 dni tutaj a dziadkom już się oczy szklą,jak im się przypomni że niedługo jadę do domu,ale obiecałam że wrócę,ale wiecie życie,zobaczymy co będzie.
05 lutego 2014 19:55
Zakręcona Mamuela

Moja PDP juz pierzamke ubrała spodnie na spodnie no ale jeszcze sciagne do mycia,nie wiem jak długo uda mi sie ja przetrzymac ale chociaz do 19 to jakos nie bedzie tragicznie:)

A ja bym chciała, żeby moja PDP już chciała iść spać.
05 lutego 2014 20:04
kasia63

http://stewia.info.pl/

To słodzik taki,zdrowszy niby od tego zwykłego.

Ach dziekuje pytam bo nie słyszałam o tym a tez uzywam słodziku!!!