Na wyjeździe #5

05 lutego 2014 11:44
Barbara niepowtarzalna

Ja jak zawsze----smiertelnie powazna jestem:):):)

oj to Tobie tez bukiecik potrzebny hahahahaha
05 lutego 2014 11:47
kasia63

Moja mama słodzi stewią ,wcześniej słodzikiem ale mówi ,że nie ma różnicy w smaku-przywożę jej stąd,jes tw  ALDI:)

W Edece też jest. Smak indywidualna sprawa.Kupiłam raz młodszemu dziecięciu i nie smakowało z kawą, woli inne.
05 lutego 2014 11:49 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry kochani!
Toboły spakowane i po 16 wyjazd. Serce mi się ściska, ale wytrzymam. Idę na spacer, nie mogę sama w domu. Odezwe się już z DE.
Miłego dnia dla wszystkich:)
05 lutego 2014 11:53 / 1 osobie podoba się ten post
magdalena_k

oj to Tobie tez bukiecik potrzebny hahahahaha

Tylko nie na stojaku!!! Moj maz kiedys scigal mnie ,ze za duzo kwiatow w mieszkaniu.Podczas remontu wszystkie duze byly wystawione k. smietnika--w ciagu godziny znalazly nabywcow.Teraz kiedy mnie nie ma .......w moim mieszkaniu z powrotem jest "las",mozliwe ,ze podobaja mu sie mlode dziewczyny w pobliskiej kwiaciarni.Nawet doszlo do tego,ze jak mu sie kwiateczki porozrastaly.....to dziewczyny same zaproponowaly mu fachowe rozsadzenie w/w........Kwiaty na stojaku w mojej chalupie nie maja juz racji bytu.....prosze wiec ,drogie kolezanki o malutkie bukieciki i dobre slowo :):):)
05 lutego 2014 11:56 / 1 osobie podoba się ten post
barbarella

Dzień dobry kochani!
Toboły spakowane i po 16 wyjazd. Serce mi się ściska, ale wytrzymam. Idę na spacer, nie mogę sama w domu. Odezwe się już z DE.

Szczesliwej podrozy,przemilych Pdp......Ty nasza kochana Allerabrab !!!:):):)
05 lutego 2014 11:57
barbarella

Dzień dobry kochani!

Dzien dobry! Dobry pomysl przewietrzyc sie przed podróza.I rozluznij sie,usmiechnij.To tylko praca,ma swoj poczatek i koniec Pozdrawiam,szerokiej drogi do De.
05 lutego 2014 12:01 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Tylko nie na stojaku!!! Moj maz kiedys scigal mnie ,ze za duzo kwiatow w mieszkaniu.Podczas remontu wszystkie duze byly wystawione k. smietnika--w ciagu godziny znalazly nabywcow.Teraz kiedy mnie nie ma .......w moim mieszkaniu z powrotem jest "las",mozliwe ,ze podobaja mu sie mlode dziewczyny w pobliskiej kwiaciarni.Nawet doszlo do tego,ze jak mu sie kwiateczki porozrastaly.....to dziewczyny same zaproponowaly mu fachowe rozsadzenie w/w........Kwiaty na stojaku w mojej chalupie nie maja juz racji bytu.....prosze wiec ,drogie kolezanki o malutkie bukieciki i dobre slowo :):):)

no dobra wiszacego :):):)
05 lutego 2014 12:02
barbarella

Dzień dobry kochani!

szerokiej drogi nie smutaj bedzie dobrze:):):)
05 lutego 2014 12:07
barbarella

Dzień dobry kochani!

Trzymam kciuki :) Szczęśliwej podróży !
05 lutego 2014 12:12
barbarella

Dzień dobry kochani!

Szerokości,nie smutaj się,będzie dobrze,jak coś my jesteśmy na stanowisku.
05 lutego 2014 13:53 / 2 osobom podoba się ten post
Witam Opiekunkowo:):):):)

Wpadłam,ale dzisiaj rano najnormalniej w świecie zapytałam ,czy na pauzie mogę sobie przynieść lapka na górę,bo na dole u mnie to katastrofa:)

No i jestem:)A z tym dołem,synek musi przyjechać,bo jednak ten wzmacniacz cosik nie tak chodzi,a że cała nasza trójka jest gamoniem w sprawach technicznych,muszę poczekać, aż syn przyjedzie i będzie mi wzmacniał sygnał internetu.No zobaczymy co wymodzi?Ja tam bym po prostu kabel pociągnęła,ale widzę ,że jest to problemem dla niemniaszków,więc się nie odzywam,wiercę dziurę w brzuchu,a Oni niech się martwią:)
05 lutego 2014 14:37 / 2 osobom podoba się ten post
ania37

Nie znalazłam odpowiedniego miejsca więc zapytam tutaj- czy któraś z was kupiła i próbowała słodzić STEWIA,ja wiem co to jest itd.,chodzi mi o wasze doświadczenia i kwestę czy smak odpowiada bardziej niż słodziki inne ?

Aniu ja używam Stewii już od wielu lat i bardzo dobrze mi jest z tym. Wręcz uwielbiam to zioło (ha,ha...). Herbata bez Stewii nie smakuje mi poprostu. Ma ona swój specyficzny delikatny smaczek, który mi odpowiada. Niektórzy nie moga się do niej przełamać, ale to tylko kwestia przyzwyczajenia się. O walorach zdrowotnych nie będę pisała, bo można łatwo znaleść info w internecie. Ja ze swojej strony polecam to ziółko. 
No i jeszcze napiszę, że od kilku lat zaopatruję się u pewnego hodowcy z okolic Siedlec przez internet. Wychodzi mi o wiele taniej niż w sklepach ze zdrową żywnością, susz mam świeży i czysty. Zamawiam to raz w roku, na początku października w ilości potrzebnej mi na cały rok, ponieważ w tym czasie pan ten ma "żniwa" na Stewię.
05 lutego 2014 14:56
barbarella

Dzień dobry kochani!

Spokojnej i Szczęśliwej podróży my Cię goraco przywitamy po tej stronie 
05 lutego 2014 15:05
Barbarella,Ty mi tutaj nie becz,tylko leć i spokojnej szteli życzę:)Będzie dobrze:)
05 lutego 2014 16:31 / 5 osobom podoba się ten post
Witam Opiekunkowo ;-) Melduję się na posterunku po ponad 40 dniach w domku, było SUPER! Wszystkim starym i nowym użytkownikom życzę spełnienia marzeń w Nowym Roku, ponieważ wcześniej nie miałam okazji- wybaczcie.
Zostaję do 4 marca, więc mam nadzieję, że szybko mi ten "turnus" zleci.
Rozgoszczę się i poczytam zaległości ;-)