Ja jak zawsze----smiertelnie powazna jestem:):):)
Ja jak zawsze----smiertelnie powazna jestem:):):)
Moja mama słodzi stewią ,wcześniej słodzikiem ale mówi ,że nie ma różnicy w smaku-przywożę jej stąd,jes tw ALDI:)
oj to Tobie tez bukiecik potrzebny hahahahaha
Dzień dobry kochani!
Toboły spakowane i po 16 wyjazd. Serce mi się ściska, ale wytrzymam. Idę na spacer, nie mogę sama w domu. Odezwe się już z DE.
Miłego dnia dla wszystkich:)
Dzień dobry kochani!
Toboły spakowane i po 16 wyjazd. Serce mi się ściska, ale wytrzymam. Idę na spacer, nie mogę sama w domu. Odezwe się już z DE.
Tylko nie na stojaku!!! Moj maz kiedys scigal mnie ,ze za duzo kwiatow w mieszkaniu.Podczas remontu wszystkie duze byly wystawione k. smietnika--w ciagu godziny znalazly nabywcow.Teraz kiedy mnie nie ma .......w moim mieszkaniu z powrotem jest "las",mozliwe ,ze podobaja mu sie mlode dziewczyny w pobliskiej kwiaciarni.Nawet doszlo do tego,ze jak mu sie kwiateczki porozrastaly.....to dziewczyny same zaproponowaly mu fachowe rozsadzenie w/w........Kwiaty na stojaku w mojej chalupie nie maja juz racji bytu.....prosze wiec ,drogie kolezanki o malutkie bukieciki i dobre slowo :):):)
Dzień dobry kochani!
Dzień dobry kochani!
Dzień dobry kochani!
Nie znalazłam odpowiedniego miejsca więc zapytam tutaj- czy któraś z was kupiła i próbowała słodzić STEWIA,ja wiem co to jest itd.,chodzi mi o wasze doświadczenia i kwestę czy smak odpowiada bardziej niż słodziki inne ?
Dzień dobry kochani!