Na wyjeździe #5

05 lutego 2014 20:06
Malgi

A ja bym chciała, żeby moja PDP już chciała iść spać.

A chciałabys zeby ci o 5 rano wstała? Raczej nie !!! ja tez nie wiec staram sie przetrzymac ile sie da o 19 to do 6 pospi a jak sie uda to ja połoze jeszcze a jak nie to łazimy i wtedy dzien takiiiiiiiiiiiiiiiiiiii długi!!!!
05 lutego 2014 20:07
mamusia2

No i środę można zakreślić,babcia w łóżeczku,dziadek mszy jeszcze słucha,jeszcze 8 dni tutaj a dziadkom już się oczy szklą,jak im się przypomni że niedługo jadę do domu,ale obiecałam że wrócę,ale wiecie życie,zobaczymy co będzie.

No i nocka nioe zapominaj hehe:))
05 lutego 2014 20:14 / 1 osobie podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

No i nocka nioe zapominaj hehe:))

Mamuela o nockach nie zapominam o nie,ale ostatnio przy pół tabletce nie było tak żle,babcia budziła się o 5,siusu,picie i dalej do łóżeczka,czasami jeszcze spała,czasami nie,ale miała powiedziane że wstajemy o 8,jak ja już śniadanie zrobie,od dziś zamiast pół tabletki na spanie,mam dawać całą,więc jutro zamelduję jak nocka.
05 lutego 2014 20:21
Asik

No to faktycznie będzie problem bo ja mam osobne mieszkanie i tych instalacji jest tysiącpięćsetstodziewięcset :)

To zasilanie czy coś tam nie musi być całkowicie w Twoim mieszkaniu, ja mam dwa, jedno na parterze, drugie u góry ale spory kawał od mojego pokoju:)
05 lutego 2014 20:26
mamusia2

Mamuela o nockach nie zapominam o nie,ale ostatnio przy pół tabletce nie było tak żle,babcia budziła się o 5,siusu,picie i dalej do łóżeczka,czasami jeszcze spała,czasami nie,ale miała powiedziane że wstajemy o 8,jak ja już śniadanie zrobie,od dziś zamiast pół tabletki na spanie,mam dawać całą,więc jutro zamelduję jak nocka.

No tak ale ja nie mam takie pozwolenia a sama nie decyduje!!!! Dwie dodatkowo na uspokojenie , ale to roznie przy tej chorobie ja juz sie nie denerwuje no bo spi 11godzin lepiej pozniej kłas ale nie chce czekac wiec co robic jak sama idie do łozka ach wytrzymam !!
05 lutego 2014 20:29 / 4 osobom podoba się ten post
a ja się pocieszam, że nie zaniedbuję swoich starych kości i jak co środę zaliczyłam +- 10 km pieszo.
W Pl takie kilosy przerabiam rowerkiem, nawet zimą.
05 lutego 2014 20:39 / 2 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

No tak ale ja nie mam takie pozwolenia a sama nie decyduje!!!! Dwie dodatkowo na uspokojenie , ale to roznie przy tej chorobie ja juz sie nie denerwuje no bo spi 11godzin lepiej pozniej kłas ale nie chce czekac wiec co robic jak sama idie do łozka ach wytrzymam !!

Mamuela,przyjechaliśmy do chorych osób i pewne rzeczy musimy zrozumieć,masz podobnie jak ja,więc cię rozumiem,ale już niedługo wracamy do domku,więc damy radę,jestem z tobą,pamiętaj.

05 lutego 2014 20:57 / 1 osobie podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

A chciałabys zeby ci o 5 rano wstała? Raczej nie !!! ja tez nie wiec staram sie przetrzymac ile sie da o 19 to do 6 pospi a jak sie uda to ja połoze jeszcze a jak nie to łazimy i wtedy dzien takiiiiiiiiiiiiiiiiiiii długi!!!!

Nie chciałabym, ale... dziś się za nią nalatałam i już mi nogi do D... włażą. W końcu i ja mam już wolne
05 lutego 2014 20:57 / 7 osobom podoba się ten post
Malgi

A ja bym chciała, żeby moja PDP już chciała iść spać.

Zaciągnęłam swojego PDP do łóżka, dzisiaj chciał. Wczoraj krążył do 23 bo i sofa, i łóżko były niewygodne ;)
05 lutego 2014 21:21 / 6 osobom podoba się ten post
hagia

Zaciągnęłam swojego PDP do łóżka, dzisiaj chciał. Wczoraj krążył do 23 bo i sofa, i łóżko były niewygodne ;)

Hagia -przecztaj to jeszcze raz:):):):):):)Ha ha ha 
05 lutego 2014 21:23
hagia

Dobre, Dobre :))))
05 lutego 2014 21:26 / 2 osobom podoba się ten post
Małe sprostowanko:) Nie od razu ,tylko ZAWSZE:):):):)HI HI HI HI
05 lutego 2014 21:32 / 5 osobom podoba się ten post
kasia63

Hagia -przecztaj to jeszcze raz:):):):):):)Ha ha ha 

No teraz się uśmiałam :)))))))))))))
Litości, to nie to co myślisz :))))))))
Ja tu wprawdzie już za długo sama z PDP mieszkam, ale aż taką desperatką nie jestem :)))))))
05 lutego 2014 21:34
hagia

He,he dobre :):):)
05 lutego 2014 21:35 / 2 osobom podoba się ten post
MeryKy

Dobre, Dobre :))))

Przyznaję bez bicia, że zapewniłyście mi dobry humor na resztę wieczoru.
Tak to jest, jak się nieczyta co się pisze :))))