No teraz się uśmiałam :)))))))))))))
Litości, to nie to co myślisz :))))))))
Ja tu wprawdzie już za długo sama z PDP mieszkam, ale aż taką desperatką nie jestem :)))))))
No teraz się uśmiałam :)))))))))))))
Litości, to nie to co myślisz :))))))))
Ja tu wprawdzie już za długo sama z PDP mieszkam, ale aż taką desperatką nie jestem :)))))))
Przyznaję bez bicia, że zapewniłyście mi dobry humor na resztę wieczoru.
Tak to jest, jak się nieczyta co się pisze :))))
Hahah....Chyba na odwrót? To Ty nam zapewniłaś dobry humor wieczorkiem :))))
Stał się cud! Moja PDP z własnej woli chciała spać :) Chyba zmęczyło ją jedzenie sałatki greckiej, którą zafundowałam jej na kolację :)))
To zabrzmiało bardzo jednoznacznie:-) :-) :-)
Mamuela,przyjechaliśmy do chorych osób i pewne rzeczy musimy zrozumieć,masz podobnie jak ja,więc cię rozumiem,ale już niedługo wracamy do domku,więc damy radę,jestem z tobą,pamiętaj.
Zaciągnęłam swojego PDP do łóżka, dzisiaj chciał. Wczoraj krążył do 23 bo i sofa, i łóżko były niewygodne ;)
Pamietam kochana pamieta jak trzeba wstaje bno kto to zrobi corka ktora przedrzeznia mame !!! Dzis babcia jak mnie złapała i mowi Elizabet zostaniesz ze mna az sie trzesla co odpowiem bo cos usłyszała ale dokładnie nie zrozumiała mowie tak zostane do 8-go powiedziałam prawde mysli ze to jeszcze długo albo czuje jak oni nie lubia zmian boze jak zle to wpływa na nich no ale co zrobic taka praca niewdzieczna musimy patrzec na to jak nieswiadomie cos robia ale tez stresuja sie !!!
Sylwunia moze zdradz nam czym doprawilas ta salatke ? Moja podopieczna to tez taki nocny Marek i czasami sposobu na nia nie mam :)
No wiesz Boga wzywasz :) umarł król niech zyje król :) znasz to to jest praca a nie sentymenty ,sentymenty ,miłośc dla rodziny to jest praca ? i drogie opiekunki życzę sobie i wam obysmy o tym pamietały:) Pieniądze to nie wszystko:(((
Dobre takie miejsca nie wygodne nawet dziadek wybredny hehehe:))))