Na wyjeździe #5

05 lutego 2014 21:36
Stał się cud! Moja PDP z własnej woli chciała spać :) Chyba zmęczyło ją jedzenie sałatki greckiej, którą zafundowałam jej na kolację :)))
05 lutego 2014 21:37 / 1 osobie podoba się ten post
hagia

No teraz się uśmiałam :)))))))))))))
Litości, to nie to co myślisz :))))))))
Ja tu wprawdzie już za długo sama z PDP mieszkam, ale aż taką desperatką nie jestem :)))))))

Domyślam sie ,że nie ale jak to zabrzmiało......:):):)
05 lutego 2014 21:39 / 3 osobom podoba się ten post
hagia

Przyznaję bez bicia, że zapewniłyście mi dobry humor na resztę wieczoru.
Tak to jest, jak się nieczyta co się pisze :))))

Hahah....Chyba na odwrót? To Ty nam zapewniłaś dobry humor wieczorkiem :))))
05 lutego 2014 21:40
To zabrzmiało bardzo jednoznacznie
05 lutego 2014 21:48 / 3 osobom podoba się ten post
MeryKy

Hahah....Chyba na odwrót? To Ty nam zapewniłaś dobry humor wieczorkiem :))))

Dobra, wszyscy się ubawili, ja też. Z własnej bezmyślności, wiadomo prawie same głodne czytają ;)))
A serio, to w dosłownym znaczeniu tego słowa, ciągnęłam PDP schodami_w_górę,bo_nogi_mu_odmawiały_współpracy.
Teraz_znowu_spacja_mi_padła.....uhhhhhh!,no:(

05 lutego 2014 22:23 / 1 osobie podoba się ten post
Sylwunia

Stał się cud! Moja PDP z własnej woli chciała spać :) Chyba zmęczyło ją jedzenie sałatki greckiej, którą zafundowałam jej na kolację :)))

Sylwunia moze zdradz nam czym doprawilas ta salatke ? Moja podopieczna to tez taki nocny Marek i czasami sposobu na nia nie mam :)
05 lutego 2014 22:26
Marta

To zabrzmiało bardzo jednoznacznie:-) :-) :-)

Marta, uładż się jakoś z M i wróć:)
05 lutego 2014 22:29 / 2 osobom podoba się ten post
mamusia2

Mamuela,przyjechaliśmy do chorych osób i pewne rzeczy musimy zrozumieć,masz podobnie jak ja,więc cię rozumiem,ale już niedługo wracamy do domku,więc damy radę,jestem z tobą,pamiętaj.

Pamietam kochana pamieta jak trzeba wstaje bno kto to zrobi corka ktora przedrzeznia mame !!! Dzis babcia jak mnie złapała i mowi Elizabet zostaniesz ze mna az sie trzesla co odpowiem bo cos usłyszała ale dokładnie nie zrozumiała mowie tak zostane do 8-go powiedziałam prawde mysli ze to jeszcze długo albo czuje jak oni nie lubia zmian boze jak zle to wpływa na nich no ale co zrobic taka praca niewdzieczna musimy patrzec na to jak nieswiadomie cos robia ale tez stresuja sie !!!
05 lutego 2014 22:42 / 1 osobie podoba się ten post
hagia

Zaciągnęłam swojego PDP do łóżka, dzisiaj chciał. Wczoraj krążył do 23 bo i sofa, i łóżko były niewygodne ;)

Dobre takie miejsca nie wygodne nawet dziadek wybredny hehehe:))))
05 lutego 2014 22:44
Głodnej... "chleb" na myśli... ;-)
05 lutego 2014 22:45
Zakręcona Mamuela

Pamietam kochana pamieta jak trzeba wstaje bno kto to zrobi corka ktora przedrzeznia mame !!! Dzis babcia jak mnie złapała i mowi Elizabet zostaniesz ze mna az sie trzesla co odpowiem bo cos usłyszała ale dokładnie nie zrozumiała mowie tak zostane do 8-go powiedziałam prawde mysli ze to jeszcze długo albo czuje jak oni nie lubia zmian boze jak zle to wpływa na nich no ale co zrobic taka praca niewdzieczna musimy patrzec na to jak nieswiadomie cos robia ale tez stresuja sie !!!

No wiesz Boga wzywasz :) umarł król niech zyje król :) znasz to to jest praca a nie sentymenty ,sentymenty ,miłośc dla rodziny to jest praca ? i drogie opiekunki życzę sobie i wam obysmy o tym pamietały:) Pieniądze to nie wszystko:(((
05 lutego 2014 22:50 / 2 osobom podoba się ten post
JaninaWasiak

Sylwunia moze zdradz nam czym doprawilas ta salatke ? Moja podopieczna to tez taki nocny Marek i czasami sposobu na nia nie mam :)

Janka, zdejmij już tę mikołajkę z głowy! Może "fundnij" sobie jakiś wiosenny kapelusz z kwiatkami?
05 lutego 2014 22:54
fiona

No wiesz Boga wzywasz :) umarł król niech zyje król :) znasz to to jest praca a nie sentymenty ,sentymenty ,miłośc dla rodziny to jest praca ? i drogie opiekunki życzę sobie i wam obysmy o tym pamietały:) Pieniądze to nie wszystko:(((

Wiem i pamietam !!! A to ze mi szkoda!!!  ze mam serce dla niech!!!  chociaz nad nami sie niekt nie lituje to juz druga spprawa!!!!!!!
05 lutego 2014 22:57 / 1 osobie podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Dobre takie miejsca nie wygodne nawet dziadek wybredny hehehe:))))

hehehe:D
Serio,już_się_wytłumaczyłam.No_wczoraj_nogi_go_nosiły_po_schodach_a_dziś_wlokłam=ciągnęłam_na_górę,bo_sam_nie
_przestawiał_nóg_na_ stopniach_schodów.
Nie_wiem_jak_było_z_jego_wybrednością_bo_jest_trochę_nieśmiały_wobec_mnie;)
05 lutego 2014 23:05 / 1 osobie podoba się ten post
Obiecalam napisac ciag dalszy opowiesci o moim, kochanym acz jednak - jelopie:
Masc witaminowa zostala nabyta i nawet uzyta, temperatury nie ma, to znaczy sie - teraz wieczorem tylko 37, w dzien - oslabienie. Kolorek lekko blednie, skora nie peka, lekko swedzi. Mam nadzieje, ze juz nic sie nie bedzie dzialo, a, ucho nie boli, wezel tez nie - opuchlizny brak. Uffff, ale nie powiem, zebym dobrze spala ...