Na wyjeździe #5

06 lutego 2014 18:17 / 2 osobom podoba się ten post
Myszko czasem coś kupuję ale tym razem akurat oprócz nowego BH, którego tu nie znajdę, nic nie potrzebuję. Zakupiłam nakłuwacz do jaj (a to się Kochany ucieszy) i trochę kosmetyków.
06 lutego 2014 18:24
judora

Myszko czasem coś kupuję ale tym razem akurat oprócz nowego BH, którego tu nie znajdę, nic nie potrzebuję. Zakupiłam nakłuwacz do jaj (a to się Kochany ucieszy) i trochę kosmetyków.

Ale nie zrób mu tym nakłuwaczem krzywdy ;-))))))))))))))
06 lutego 2014 18:25 / 1 osobie podoba się ten post
judora

Co sie bedziesz mscila  na biedactwie? ,nie dosc ,ze samotny ,wierny(chyba) jak ten pies....i nie rozumiem juz nic,nakluc a pozniej perfumy na to naklute wylac?.....Oj,bedzie palilo,bedzie !!!!-:)
06 lutego 2014 18:26 / 1 osobie podoba się ten post
A zrobię jak mi na dzień kobiet bukietu nie przyniesie ;-)
06 lutego 2014 18:27
kasia63

Malgi -ale zgodziłaś się na przeciez na taka pracę,pisałaś kiedyś....Bez wychodnego zupełnie sobie tej pracy nie wyobrażam.....

Tak, zgodziłam się i mam za to dodatkową kasę. A zmiany mamy co miesiąc, więc to też jakoś można wytrzymać. A w sobotę i niedzielę nadrabiam spacerami i wycieczkami do pobliskiego miasteczka, tak że trochę kasy też uda mi się wydać. Już pisałam, że dobry dom, dobra PDP (czasami ma "humory", ale można zdzierżyć), no i dobra rodzina - szanują opiekunki.
06 lutego 2014 18:28 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Co sie bedziesz mscila  na biedactwie? ,nie dosc ,ze samotny ,wierny(chyba) jak ten pies....i nie rozumiem juz nic,nakluc a pozniej perfumy na to naklute wylac?.....Oj,bedzie palilo,bedzie !!!!-:)

Czy wierny nie wiem. Wolę nie sprawdzać. Ale jak bukietu nie przyniesie to nakłuję i bez gaci na klatkę schodową wygonię ;-)
06 lutego 2014 18:32 / 2 osobom podoba się ten post
Nooooo! prezes (czyt. syn PDP9 wrocil juz z pracy,zapytalam,czy napisze mi referencje,zdziwil sie,ze zadalam taki pytanie,bo to jest oczywiste-noooo! strach ma wielkie oczy,ale czasem lepiej myslec na "nie"...i pozniej sie milo rozczarowac..Wczoraj to mia mine jakby obrazona,ulzylo mi-:)
06 lutego 2014 18:35 / 1 osobie podoba się ten post
judora

A Abradab to taka kapelka rapowa i dlatego mi się ten nick przekręcił i już tak piszę, bo się dobrze kojarzy :)

Jaka kapelka?
To kultowy raper:)
06 lutego 2014 18:36 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Nooooo! prezes (czyt. syn PDP9 wrocil juz z pracy,zapytalam,czy napisze mi referencje,zdziwil sie,ze zadalam taki pytanie,bo to jest oczywiste-noooo! strach ma wielkie oczy,ale czasem lepiej myslec na "nie"...i pozniej sie milo rozczarowac..Wczoraj to mia mine jakby obrazona,ulzylo mi-:)

Na maxa to się będziesz cieszyła,a my z Tobą jak już te referencje w rączkach będziesz miała:):):)
06 lutego 2014 18:38 / 2 osobom podoba się ten post
judora

Czy wierny nie wiem. Wolę nie sprawdzać. Ale jak bukietu nie przyniesie to nakłuję i bez gaci na klatkę schodową wygonię ;-)

Zastanow sie dziewczyno co bys i jemu i sobie narobila !....sasiedzi,gdyby Go zobaczyli bez gatek  to powiedza " O! popatrzta tylko jak sie juz na mniemcach dorobila to Go z "torbami" puscila !-:)-:)
06 lutego 2014 18:40
wichurra

Jaka kapelka?
To kultowy raper:)

AA ja myślałam, że ich więcej jest :) Dostałam płytkę skopiowaną i słuchałam. Nie interesowałam się dokładniej. Chyba to nadrobię po kolacji :)
06 lutego 2014 18:42 / 7 osobom podoba się ten post
Najlepsze swoje czasy miał w Kaliber44. To był rap:)
Teraz to jakieś takie chuje-muje dzikie węże:)
06 lutego 2014 18:45 / 2 osobom podoba się ten post
wichurra

Ale widac, ze znasz sie na tym "rapie"....i z ortografia tez u Ciebie nie na bakier,i wyraz jak dluzszy,to przyjemniej sie......czyta -:)
06 lutego 2014 18:48 / 4 osobom podoba się ten post
wichurra

Nie mogę :) No ratujcie :) Kupuje te "chuje-muje dzikie węże" :) hihiiii....ide na kolacyjkę...papa...no ale musze sie uspokoic bo Skarby pomyślą że grochówka mi zaszkodziła :))
06 lutego 2014 18:51 / 4 osobom podoba się ten post
Powiedzonko to gości na stałe w moim słowniku - może nie jest nadużywane, ale są sytuacje, kiedy pasuje idealnie.
Do tej pory nie ośmieliłam się go tutaj użyć, bo takie brzydkie słowo się tam wkrada, ale w końcu tak się samo pchało, że się dopchało:)