Myszko czasem coś kupuję ale tym razem akurat oprócz nowego BH, którego tu nie znajdę, nic nie potrzebuję. Zakupiłam nakłuwacz do jaj (a to się Kochany ucieszy) i trochę kosmetyków.
Myszko czasem coś kupuję ale tym razem akurat oprócz nowego BH, którego tu nie znajdę, nic nie potrzebuję. Zakupiłam nakłuwacz do jaj (a to się Kochany ucieszy) i trochę kosmetyków.
Malgi -ale zgodziłaś się na przeciez na taka pracę,pisałaś kiedyś....Bez wychodnego zupełnie sobie tej pracy nie wyobrażam.....
Co sie bedziesz mscila na biedactwie? ,nie dosc ,ze samotny ,wierny(chyba) jak ten pies....i nie rozumiem juz nic,nakluc a pozniej perfumy na to naklute wylac?.....Oj,bedzie palilo,bedzie !!!!-:)
A Abradab to taka kapelka rapowa i dlatego mi się ten nick przekręcił i już tak piszę, bo się dobrze kojarzy :)
Nooooo! prezes (czyt. syn PDP9 wrocil juz z pracy,zapytalam,czy napisze mi referencje,zdziwil sie,ze zadalam taki pytanie,bo to jest oczywiste-noooo! strach ma wielkie oczy,ale czasem lepiej myslec na "nie"...i pozniej sie milo rozczarowac..Wczoraj to mia mine jakby obrazona,ulzylo mi-:)
Czy wierny nie wiem. Wolę nie sprawdzać. Ale jak bukietu nie przyniesie to nakłuję i bez gaci na klatkę schodową wygonię ;-)
Jaka kapelka?
To kultowy raper:)
Najlepsze swoje czasy miał w Kaliber44. To był rap:)
Teraz to jakieś takie chuje-muje dzikie węże:)
Najlepsze swoje czasy miał w Kaliber44. To był rap:)
Teraz to jakieś takie chuje-muje dzikie węże:)