Na wyjeździe #5

06 lutego 2014 20:55 / 1 osobie podoba się ten post
emilia

Taa, tez czytalam ... Zona, na moje oko calkiem zdrowa, raczej na przepracowana nie wyglada, to niech sama zupki gotuje dla meza... A jak nie pasuje, niech, psia krwia, cyrku nie robi, ze opiekunka jej mezusia "zabiera", mogla wynajac opiekunka, a nie kobitke!

Oj to zeby odwrotnej sytuacji nie było hehehe:))))))))
06 lutego 2014 21:03 / 1 osobie podoba się ten post
barbarella

Dzięki kochana, nie jest źle, już się aklimatyzuję, byłam w sklepie, pomogłam PDP przy kąpieli, mam gdzie wyjść na fajka. Radzę sobie. Okolica ładna, góreczki dookoła. Trochę będzie problem z gotowaniem, coś mi tłumaczą, ale o takim jedzeniu nie slyszalam, ale nauczę się. PDP jest schorowana, ale glowę ma zdrową, aż inaczej się rozmawia. Szukam dobrych stron i staram się nie zamartwiać na zapas.

Barbalela nie przejmuj sie masz gdzie spac w miare ciepło ciepła woda ,no i praca!!! Zobacz od razu pozytyw dali cie odpoczac wiec jest dobrze a bedzie lepiej!!!!Trzymam kciuki!! No a mi został jeszcze jutro pokoik do ogarniecia ze spaniem przeniose sie na doł na jedna noc i rany cos sie konczy cos sie zacznie ale mam frajde :))))
06 lutego 2014 21:12 / 1 osobie podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Barbalela nie przejmuj sie masz gdzie spac w miare ciepło ciepła woda ,no i praca!!! Zobacz od razu pozytyw dali cie odpoczac wiec jest dobrze a bedzie lepiej!!!!Trzymam kciuki!! No a mi został jeszcze jutro pokoik do ogarniecia ze spaniem przeniose sie na doł na jedna noc i rany cos sie konczy cos sie zacznie ale mam frajde :))))

To prawda coś się kończy i coś się zaczyna, takie prawdziwe życie. Pakuj się i jedź szczęśliwie do domu, ale odezwij się czasami, bo jeteś jak balsam na duszę moją skołataną:)
06 lutego 2014 21:38 / 2 osobom podoba się ten post
I tego się trzymaj - zadowolenia. On zadowolony - to Ty po dwakroć.
06 lutego 2014 21:54
A gdzie sie podział temat "internet w Niemczech, tez go nie widzicie????
o jest, a nie mogłam znaleźć nawet w wyszukiwarce...
06 lutego 2014 23:01 / 2 osobom podoba się ten post
wichurra

Jaka kapelka?
To kultowy raper:)

Właśnie chciałam to napisać :)
06 lutego 2014 23:19 / 1 osobie podoba się ten post
barbarella

To prawda coś się kończy i coś się zaczyna, takie prawdziwe życie. Pakuj się i jedź szczęśliwie do domu, ale odezwij się czasami, bo jeteś jak balsam na duszę moją skołataną:)

Dziekuje:))))Nie omieszkam najszybciej jak sie da:))))
07 lutego 2014 00:19 / 2 osobom podoba się ten post
Asik

Nie mogę :) No ratujcie :) Kupuje te "chuje-muje dzikie węże" :) hihiiii....ide na kolacyjkę...papa...no ale musze sie uspokoic bo Skarby pomyślą że grochówka mi zaszkodziła :))

Nie znałaś tego? Tu w mojej okolicy (Opole) często słychać tą "przyśpiewkę". Aczkolwiek jak przeczytałam Wichurrkę to sama parsknęłam, bo nie myślałam że ktoś się to odważy tu opublikować ;)))))))))))))
07 lutego 2014 07:36 / 4 osobom podoba się ten post
Mnie ten cud spotyka od wtorku od 11 :)  ale tylko dlatego, że już mnie nie ma w "halującym" domu.
Berdi czy nie widzisz, że siedzę na przeciwko z kubkiem w dłoni ? Ja już od 6 nie śpię ale w końcu z własnej woli :)
07 lutego 2014 08:05 / 1 osobie podoba się ten post
efka66

A gdzie sie podział temat "internet w Niemczech, tez go nie widzicie????
o jest, a nie mogłam znaleźć nawet w wyszukiwarce...

http://www.opiekunki24.pl/forum/temat/zobacz/282/page/41#157781    jest normalnie :)    *******************   Mam uwage od serca do niektorych Szanownych-Kolezanek-Opiekunek  . Mianowicie przegladalam profile nasze i wiele z Was ma wiek "14 lat" wpisane. Wg mnie wyglada to troche malo profesionalnie dla Firm / Agencji , szczegolnie dla tych szukajacych pracy . Takie male niedociagniecie :=)

Wypełnienie profilu nie jest obowiązakowe. A domyślnie jako data urodzenia jest 2000 rok. Więc nie wiem co tu widzisz mało profejonalnego? Moderator

07 lutego 2014 08:13 / 1 osobie podoba się ten post
Witam,ja już słyszałam halllo,ale przebrałam,i jeszcze na trochę zapakowałam do łóżeczka,nocka przespana i to się liczy,miłegodzionka,dla wszystkich,Andrea cieszę się że twojemy synowi się udało,oby nadal był zadowolony,ja niestety mam niedobre wieści z domku,moje dziewcze dostało skierowanie do kardiologa,coś nie tak z jej sercem,dobbrze że niedługo do domku to coś tam zadziałam w tej sprawie,
07 lutego 2014 08:15 / 3 osobom podoba się ten post
judora

Mnie ten cud spotyka od wtorku od 11 :)  ale tylko dlatego, że już mnie nie ma w "halującym" domu.
Berdi czy nie widzisz, że siedzę na przeciwko z kubkiem w dłoni ? Ja już od 6 nie śpię ale w końcu z własnej woli :)

Niby kulturalna dzioucha ,ale kawe siorbie az u mnie slychac......i wyjmij ta lyzeczke z kubka,bo se oko wyklujesz!!!!!!.....O,matuchno jedenasta )))....
07 lutego 2014 08:21 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Niby kulturalna dzioucha ,ale kawe siorbie az u mnie slychac......i wyjmij ta lyzeczke z kubka,bo se oko wyklujesz!!!!!!.....O,matuchno jedenasta :-))))....

Arabrab dzięki za 700,posta,miła wiadomość z samego rano,no idę budzić dziadków co się będę byczyć tak długo.
07 lutego 2014 08:56
Mod, wiem ze nieobowiazkowe. Ale jak ktos szuka pracy firme zaglada na profil a tam wiek 14lat . Albo zmienic date ur.domyslna na np 1985 zeby to jakos lepiej wygladalo .
07 lutego 2014 09:16 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Niby kulturalna dzioucha ,ale kawe siorbie az u mnie slychac......i wyjmij ta lyzeczke z kubka,bo se oko wyklujesz!!!!!!.....O,matuchno jedenasta :-))))....

A będę sobie siorbała, lalalala. Teraz mi wszystko wolno. A łyżeczką co najwyżej okular porysuję, bo bez bryli to już przed komputerem ciężko :)