Czytałam Twoje wpisy na ostatnim wyjeżdzie i muszę Ci się przyznać,ze Cię podziwiałam za odwagę w egzekwowaniu swoich pieniędzy. Myslę,że jak ponaciskasz agencję,to dostaniesz więcej kasy:)
Czytałam Twoje wpisy na ostatnim wyjeżdzie i muszę Ci się przyznać,ze Cię podziwiałam za odwagę w egzekwowaniu swoich pieniędzy. Myslę,że jak ponaciskasz agencję,to dostaniesz więcej kasy:)
Będę jeszcze probowała walczyc o więcej kasy i chyba po powrocie do pl podejde do testu językowego może i to coś pomoże . A ty fajną masz teraz PDP?
Wiesz co,w porównaniu z tą ostatnią to każdy będzie fajny.Ta babcia ma zaawansowaną demencję ale wygląda na osobą spokojną,ciągle się uśmiecha i mówi do siebie...No ale dopiero znam ją kilka godzin,zobaczymy w następnych dniach .
no to powodzonka i oby babcia była miła i spokojna . a do kiedy masz odsiadke ? ja do 12 -13 kwietnia
A powiecie mi jedną rzecz? Kiedy Pdp źle się czuje, np ma gorączkę czy jakieś bóle, a lekarz w tych godzinach nie przyjmuje, albo jest to niedziela,to gdzie najlepiej się udać, zadzwonić? Na 112 to w nagłych wypadkach. Zawsze wiedziałam, ze lekarz domowy, jakby coś się nagłego stało to 112 ale w takim wypadku co robicie?
Wiesz co,w porównaniu z tą ostatnią to każdy będzie fajny.Ta babcia ma zaawansowaną demencję ale wygląda na osobą spokojną,ciągle się uśmiecha i mówi do siebie...No ale dopiero znam ją kilka godzin,zobaczymy w następnych dniach .
Życzę Ci,zebys miała spokojnie,ale cos myślę,ze będzie ok")
Dziękuję Hogatko,a ja miałam zapytać Ciebie jak Ty trafiłas? Nie mogłam znależć Twoich wpisów o nowej pdp. Ty masz spokój? Pamiętam ze się obawiałaś...
Mam to samo co Ty,jesli chodzi o lapka. Pilnuję go jak oka w głowie,a przed wyjazdem panicznie bałam sie żeby go nie zapomnieć bo przypomniał mi się Twój sen hi,hi Z tego wszystkiego szcoteczki do zębów zapomniałam,ale już sobie kupiłam :):)
Jakby mi się zepsuł to chyba bym zeszła na zawał...
Oj dziekuje ,że pytasz:)
Jest dobrze,ja tam nie narzekam")Z Pdp sie dogaduje,jest sympatyczna,a mąż tez spoko gośc:)Nawet przedłuzyłam pobyt o prawie 3 tyg.,to chyba nie jest źle:)
Tobię zyczę też,aby było ok:)Fajnie masz...Trafiłaś do Szwajc hmmmmmmmmmm,ja tez aplikowałam,na wyjazd do Szwajcarii,ale ta sztela trafiła się szybciej i jestem.No cóz moze kiedyś tam pojadę:)