Teraz pomyslalam i...Andrea pani Skarb mi sie podoba :) chociaz charakterek ma...oj ma trudny :) Nie podoba mi sie jej stan zdrowia...
Teraz pomyslalam i...Andrea pani Skarb mi sie podoba :) chociaz charakterek ma...oj ma trudny :) Nie podoba mi sie jej stan zdrowia...
Trochę wyższe jak się jedzie z agencji...
Fantastyczne miejsce ! Bylam tam na wycieczce. Jak ustawisz sobie wolne, to masz blisko do St. Gallen i blisko do Appenzell, do Appenzell to pewnie taka fajna kolejka jezdzi. Bilety nie sa drogie, St. Gallen jest objete patronatem UNESCO, naprawde warto zobaczyc.
No niestety Demencja sie wkrada,tak to mi wygląda:(
Ivaniliia,a na jaką umowę Ty jesteś?Bo ja jade na szwajcarską umowe o prace i zarobki sa naprawdę dużo wyższe.Ale kiedyś Mozah bodajże jezdziła do Szwajcarii z Prosenior,i wtedy faktycznie,w zarobkach dużej róznicy nie było.Teraz jest naszwajcarskiej umowie,jak tu na forum pisała,no i róznica w zarobkach spora.
Właśnie o tym myślałam :( Martwi mnie bo siedząc przy stole np kiwa głowa w prawo i w lewo i śpiewa...jak do niej zagadam to jakby budziła sie z transu :(
Ty tak nie pisz,bo zaraz sie w dupe ugryzę:( Język niemiecki,czy francuski?
A Ty bespośredniio do firmy w Szwajcarii aplikowałaś?
Tak,do szwajcarskiej firmy,jezyk niemiecki.Wymagają min dobrego,no i referencji.Ale z tymi referencjami,to tak bez spiny;)
Amogłabym sie odezwać do Ciebie na emaila?Jeśli nie do zrozumiem:)
Zara,zobacze czy mam w profilu,jak nie mam ,to zamieszcze.
No ,już jest ok.
No niestety ,nie ma,ale ok,jakby co to jutro skrobne:)