Na wyjeździe #5

13 lutego 2014 22:23 / 1 osobie podoba się ten post
No juz wczoraj zauwazyłam,ale nie smiałam nawet zartować,bo miałaś duuuuuuży problem:(Dobrze,że juz się polepszyło i nie grzeb w lapku już nic więcej:)

Kwiatuszek?Ładny,ale do Ciebie mi nie pasuje,ja wolałam jak byłaś w kapeluszu:)
13 lutego 2014 22:25
Asik

Teraz pomyslalam i...Andrea pani Skarb mi sie podoba :) chociaz charakterek ma...oj ma trudny :) Nie podoba mi sie jej stan zdrowia...

No niestety Demencja sie wkrada,tak to mi wygląda:(
13 lutego 2014 22:27
Pożegnam sie z Wami tu bo nie moge znależć pożegnajek. Jestem taka najarana na forum,że już ledwie na oczy widzę,ale nie połoze się spać....he,he
No bawcie się dobrze beze mnie:)
13 lutego 2014 22:28 / 2 osobom podoba się ten post
Fajniutka Ty jesteś,ale ten kwiatek taki słodko-pierdzący jest,a Ty taka nie jesteś:)
13 lutego 2014 22:28
ivanilia40

Trochę wyższe jak się jedzie  z agencji...

Ivaniliia,a na jaką umowę Ty jesteś?Bo ja jade na szwajcarską umowe o prace i zarobki sa naprawdę dużo wyższe.Ale kiedyś Mozah bodajże jezdziła do Szwajcarii z Prosenior,i wtedy faktycznie,w zarobkach dużej róznicy nie było.Teraz jest naszwajcarskiej umowie,jak tu na forum pisała,no i róznica w zarobkach spora.
13 lutego 2014 22:28 / 1 osobie podoba się ten post
emilia

Fantastyczne miejsce ! Bylam tam na wycieczce. Jak ustawisz sobie wolne, to masz blisko do St. Gallen i blisko do Appenzell, do Appenzell to pewnie taka fajna kolejka jezdzi. Bilety nie sa drogie, St. Gallen jest objete patronatem UNESCO, naprawde warto zobaczyc.

Właśnie zobaczyć coś nowego, wartego zobaczenia, góry na żywo, ucieczka od monotonii, trochę wyższa kasa też mile widziana.
Po zjeździe na Wielkanoc czeka mnie przymusowa 2-miesięczna przerwa, nie brałam pod uwagę na razie Szwajcarii, ale może powinnam to przemyśleć i popytać. Nie chciałam tylko zakładać działalności, a agencje płacą właśnie niewiele więcej niż w De, ale skoro muszę odetchnąć innym niż niemieckie powietrzem, to....?
13 lutego 2014 22:33
hogata76

No niestety Demencja sie wkrada,tak to mi wygląda:(

Właśnie o tym myślałam :( Martwi mnie bo siedząc przy stole np kiwa głowa w prawo i w lewo i śpiewa...jak do niej zagadam to jakby budziła sie z transu :(

13 lutego 2014 22:35 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Ivaniliia,a na jaką umowę Ty jesteś?Bo ja jade na szwajcarską umowe o prace i zarobki sa naprawdę dużo wyższe.Ale kiedyś Mozah bodajże jezdziła do Szwajcarii z Prosenior,i wtedy faktycznie,w zarobkach dużej róznicy nie było.Teraz jest naszwajcarskiej umowie,jak tu na forum pisała,no i róznica w zarobkach spora.

Ty tak nie pisz,bo zaraz sie w dupe ugryzę:( Język niemiecki,czy francuski?

A Ty bespośredniio do firmy w Szwajcarii aplikowałaś?
13 lutego 2014 22:38
Asik

Właśnie o tym myślałam :( Martwi mnie bo siedząc przy stole np kiwa głowa w prawo i w lewo i śpiewa...jak do niej zagadam to jakby budziła sie z transu :(

Hmmmmmmmmm,kurde no nie pomogę Ci,bo ja nie Dr.Tak czy inaczej Pani skarb Dr sie należy,ale z tym spiewaniem i transem????????????????Hmmmmmm dziwaczne zachowanie,nie sądzisz?Demencja demencją,ale te śpiewanie?
13 lutego 2014 22:38
hogata76

Ty tak nie pisz,bo zaraz sie w dupe ugryzę:( Język niemiecki,czy francuski?

A Ty bespośredniio do firmy w Szwajcarii aplikowałaś?

Tak,do szwajcarskiej firmy,jezyk niemiecki.Wymagają min dobrego,no i referencji.Ale z tymi referencjami,to tak bez spiny;)
13 lutego 2014 22:39 / 1 osobie podoba się ten post
OOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  i to jest COŚ:D;D;D;D;D;D;D;D;D;D Teraz,to normnalnie wyglądasz:D;D;D;D;D;D
13 lutego 2014 22:41
tina 100%

Tak,do szwajcarskiej firmy,jezyk niemiecki.Wymagają min dobrego,no i referencji.Ale z tymi referencjami,to tak bez spiny;)

Amogłabym sie odezwać do Ciebie na emaila?Jeśli nie do zrozumiem:)
13 lutego 2014 22:42
hogata76

Amogłabym sie odezwać do Ciebie na emaila?Jeśli nie do zrozumiem:)

Zara,zobacze czy mam w profilu,jak nie mam ,to zamieszcze.
No ,już jest ok.
13 lutego 2014 22:46
tina 100%

Zara,zobacze czy mam w profilu,jak nie mam ,to zamieszcze.
No ,już jest ok.

No niestety ,nie ma,ale ok,jakby co to jutro skrobne:)
13 lutego 2014 22:48
hogata76

No niestety ,nie ma,ale ok,jakby co to jutro skrobne:)

Musi już być