Hmmmmmmmmm,kurde no nie pomogę Ci,bo ja nie Dr.Tak czy inaczej Pani skarb Dr sie należy,ale z tym spiewaniem i transem????????????????Hmmmmmm dziwaczne zachowanie,nie sądzisz?Demencja demencją,ale te śpiewanie?
Hmmmmmmmmm,kurde no nie pomogę Ci,bo ja nie Dr.Tak czy inaczej Pani skarb Dr sie należy,ale z tym spiewaniem i transem????????????????Hmmmmmm dziwaczne zachowanie,nie sądzisz?Demencja demencją,ale te śpiewanie?
Musi już być
Och nie :) Ona zawsze śpiewała :) Ona jest jak szfa grająca, jak koncert życzen. Rzucisz hasło i ona śpiewa o tym jakis szlagier. :) Dziwacznie sie zachowuje to widze ale śpiewała zawsze :) Tylko teraz ...te "odloty" mnie martwią...Mówiłam córce...ale ona twierdzi że to wiek...no cóż...
:(:(:( Nie ma:(
Ivaniliia,a na jaką umowę Ty jesteś?Bo ja jade na szwajcarską umowe o prace i zarobki sa naprawdę dużo wyższe.Ale kiedyś Mozah bodajże jezdziła do Szwajcarii z Prosenior,i wtedy faktycznie,w zarobkach dużej róznicy nie było.Teraz jest naszwajcarskiej umowie,jak tu na forum pisała,no i róznica w zarobkach spora.
Wpadam tu na krótko ,nie ma gorszej cholery jak wspólny ,rodzinny komputer i ktoś stojący nad człowiekiem ,pytający ,czy długoooo jeszczeeeee?...Wczoraj dzwonili do mnie ze starej firmy i wypełniali ankietę "jaką opinię mam na temat : wyjazdów ,kontaktów ,zjazdów itp.".....na koniec pytanie ,czy jak dołożą mi więcej czy się zastanowię jeszcze nad dalszą współpracą....ile nie powiedziano mi :)))....Moja odpowiedź była :zależy za ile...no i zobaczymy...Działam dalej -pomalutku i spokojnie-langsam ,langsam :)...Mój man oszalał! zachciało mu się placków kartoflanych w moim wykonaniu.....nic tylko by luksusy wyżerał -dziadyga jeden ,no !...Ledwie mnie zobaczył a już lepszego żarełka mu się zachciewa a jeszcze nygus nie zdążył zasłużyć !!!!!Noooo!
Kochani!!!!! Jadę dzisiaj do domku.Rodzina robi wszystko żebym nie spotkała się ze zmienniczką a mnie to na rękę.Wreszcie uwolnie się od tej porąbanej rodziny!
Kochani!!!!! Jadę dzisiaj do domku.Rodzina robi wszystko żebym nie spotkała się ze zmienniczką a mnie to na rękę.Wreszcie uwolnie się od tej porąbanej rodziny!
Cześć nie było mnie na forum juz troche czasu ,siedzę w Polsce ale mam małe pytanko -były ,chyba w grudniu informacje na temat agencji ,która przyjmowała bez języka. Czy Ktoś z was pamięta ,gdzie to moge znaleść? Proszę o odpowiedź ,bo mojej znajomej bardzo zalezy wyrwac się z Polski.