Na wyjeździe #5

13 lutego 2014 22:48
hogata76

Hmmmmmmmmm,kurde no nie pomogę Ci,bo ja nie Dr.Tak czy inaczej Pani skarb Dr sie należy,ale z tym spiewaniem i transem????????????????Hmmmmmm dziwaczne zachowanie,nie sądzisz?Demencja demencją,ale te śpiewanie?

Och nie :) Ona zawsze śpiewała :) Ona jest jak szfa grająca, jak koncert życzen. Rzucisz hasło i ona śpiewa o tym jakis szlagier. :) Dziwacznie sie zachowuje to widze ale śpiewała zawsze :) Tylko teraz ...te "odloty" mnie martwią...Mówiłam córce...ale ona twierdzi że to wiek...no cóż...
13 lutego 2014 22:49
tina 100%

Musi już być

:(:(:( Nie ma:(
13 lutego 2014 22:51
Asik

Och nie :) Ona zawsze śpiewała :) Ona jest jak szfa grająca, jak koncert życzen. Rzucisz hasło i ona śpiewa o tym jakis szlagier. :) Dziwacznie sie zachowuje to widze ale śpiewała zawsze :) Tylko teraz ...te "odloty" mnie martwią...Mówiłam córce...ale ona twierdzi że to wiek...no cóż...

No ,ale nie bedzie xle jak mameę przebada lekarz,prawda.Hmmmmmmm dziwie się tym dzieciom,tylko co my możemy?Raczej nie wiele:(
13 lutego 2014 22:53 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

:(:(:( Nie ma:(

Napisałam do Ciebie.Chciałam zmieścić meila w miejscu do tego teraz przeznaczonym,byłby widoczny dla przyjaciół,ale widocznie cos nie działa.Sprawdź poczte.
14 lutego 2014 06:44 / 8 osobom podoba się ten post
Wszystkim moim forumowym Walentynkom życzę Wszystkiego Naj i przesyłam miliooooony buzioliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
14 lutego 2014 08:35
tina 100%

Ivaniliia,a na jaką umowę Ty jesteś?Bo ja jade na szwajcarską umowe o prace i zarobki sa naprawdę dużo wyższe.Ale kiedyś Mozah bodajże jezdziła do Szwajcarii z Prosenior,i wtedy faktycznie,w zarobkach dużej róznicy nie było.Teraz jest naszwajcarskiej umowie,jak tu na forum pisała,no i róznica w zarobkach spora.

Teraz prze 3 miesiące mam polską umowę,ale następne 3 miesiące jeśli zostanę nieprzerwanie będę mieć szwajcarską,wtedy ponegocjuję warunki. Teraz też nie mam mało,ale jak patrzyłam na ogłoszenie jednej z agencji szwajcarskiej to faktycznie dużo wiecej płacą.
14 lutego 2014 09:59 / 11 osobom podoba się ten post
Wpadam tu na krótko ,nie ma gorszej cholery jak wspólny ,rodzinny komputer i ktoś stojący nad człowiekiem ,pytający ,czy długoooo jeszczeeeee?...Wczoraj dzwonili do mnie ze starej firmy i wypełniali ankietę "jaką opinię mam na temat : wyjazdów ,kontaktów ,zjazdów itp.".....na koniec pytanie ,czy jak dołożą mi więcej czy się zastanowię jeszcze nad dalszą współpracą....ile nie powiedziano mi :)))....Moja odpowiedź była :zależy za ile...no i zobaczymy...Działam dalej -pomalutku i spokojnie-langsam ,langsam :)...Mój man oszalał! zachciało mu się placków kartoflanych w moim wykonaniu.....nic tylko by luksusy wyżerał -dziadyga jeden ,no !...Ledwie mnie zobaczył a już lepszego żarełka mu się zachciewa a jeszcze nygus nie zdążył zasłużyć !!!!!Noooo!
14 lutego 2014 10:14
Cześć nie było mnie na forum juz troche czasu ,siedzę w Polsce ale mam małe pytanko -były ,chyba w grudniu informacje na temat agencji ,która przyjmowała bez języka. Czy Ktoś z was pamięta ,gdzie to moge znaleść? Proszę o odpowiedź ,bo mojej znajomej bardzo zalezy wyrwac się z Polski.
14 lutego 2014 10:15 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Wpadam tu na krótko ,nie ma gorszej cholery jak wspólny ,rodzinny komputer i ktoś stojący nad człowiekiem ,pytający ,czy długoooo jeszczeeeee?...Wczoraj dzwonili do mnie ze starej firmy i wypełniali ankietę "jaką opinię mam na temat : wyjazdów ,kontaktów ,zjazdów itp.".....na koniec pytanie ,czy jak dołożą mi więcej czy się zastanowię jeszcze nad dalszą współpracą....ile nie powiedziano mi :)))....Moja odpowiedź była :zależy za ile...no i zobaczymy...Działam dalej -pomalutku i spokojnie-langsam ,langsam :)...Mój man oszalał! zachciało mu się placków kartoflanych w moim wykonaniu.....nic tylko by luksusy wyżerał -dziadyga jeden ,no !...Ledwie mnie zobaczył a już lepszego żarełka mu się zachciewa a jeszcze nygus nie zdążył zasłużyć !!!!!Noooo!

No,wiesz :)Na lody za zimno, to chociaż placuszki:):):):)
14 lutego 2014 10:23
Dzieki za podpowiedź .  Jesli nie znajdę to dam cynk. Teraz muszę sie szykować do lekarza a potem do pracy. Jeszcze sie odezwę.
14 lutego 2014 10:27 / 11 osobom podoba się ten post
Kochani!!!!! Jadę dzisiaj do domku.Rodzina robi wszystko żebym nie spotkała się ze zmienniczką a mnie to na rękę.Wreszcie uwolnie się od tej porąbanej rodziny!
14 lutego 2014 10:30 / 1 osobie podoba się ten post
agama

Kochani!!!!! Jadę dzisiaj do domku.Rodzina robi wszystko żebym nie spotkała się ze zmienniczką a mnie to na rękę.Wreszcie uwolnie się od tej porąbanej rodziny!

szerokiej drogi:)
14 lutego 2014 10:32 / 1 osobie podoba się ten post
agama

Szczęśliwej podróży.
14 lutego 2014 10:40
didusia

Cześć nie było mnie na forum juz troche czasu ,siedzę w Polsce ale mam małe pytanko -były ,chyba w grudniu informacje na temat agencji ,która przyjmowała bez języka. Czy Ktoś z was pamięta ,gdzie to moge znaleść? Proszę o odpowiedź ,bo mojej znajomej bardzo zalezy wyrwac się z Polski.

Ideal Pflege - ogłasza się wciąż w dziale oferty.Tylko kasa tam maluśka-ok.700 bez języka.
14 lutego 2014 10:42 / 1 osobie podoba się ten post
agama

Agama szerokości,odpoczywaj.