Na wyjeździe #5

14 lutego 2014 13:15
agama

Kochani!!!!! Jadę dzisiaj do domku.Rodzina robi wszystko żebym nie spotkała się ze zmienniczką a mnie to na rękę.Wreszcie uwolnie się od tej porąbanej rodziny!

Szerokości,potem szukaj innej roboty i powodzenia:)
14 lutego 2014 13:19
agama

Kochani!!!!! Jadę dzisiaj do domku.Rodzina robi wszystko żebym nie spotkała się ze zmienniczką a mnie to na rękę.Wreszcie uwolnie się od tej porąbanej rodziny!

No co za rodzina,myslą ze jak nie spotkasz się z nową opiekunką to nie wyjdzie na jaw jak tam sie pracuje? Na szczęscie Ty już masz to z głowy,jedż do domku,odpocznij i szybko zapomnij o tych ludziach :)
14 lutego 2014 14:09 / 7 osobom podoba się ten post
14 lutego 2014 14:15
tina 100%

Jak będziesz miała szwajcarską,to zdaje się,że łaski nie zrobią,jak dostaniesz więcej.W Szwajcarii jest płaca minimalna,tak że poniżej okreslonej granicy nie możesz zarobić,przynajmniej ja mam tak w umowie okreslone.Nawet jak odlicza ubezpieczenia i podatek ,to i tak porządna kwota zostaje.

A co dalej z ubezpieczeniem w PL ???   
14 lutego 2014 14:16 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

No co za rodzina,myslą ze jak nie spotkasz się z nową opiekunką to nie wyjdzie na jaw jak tam sie pracuje? Na szczęscie Ty już masz to z głowy,jedż do domku,odpocznij i szybko zapomnij o tych ludziach :)

Mialam tez przypadek ,ze to Firma nie chciala ,zeby opiekunki sie spotkaly.Sztela byla ciezka i jechala na nia za mnie silna psychicznie opiekunka.Ale wytrzymala tylko 3 tygodnie ,a firma rozwiazala zrodzina umowe .Ja wytrzymalam tam 2 miesiace.Tyle ze sama wiem, co za duzo to nie zdrowo . Chodzi mi o zachowanie Pdp i jej syna.
14 lutego 2014 14:26
tina 100%

Jak będziesz miała szwajcarską,to zdaje się,że łaski nie zrobią,jak dostaniesz więcej.W Szwajcarii jest płaca minimalna,tak że poniżej okreslonej granicy nie możesz zarobić,przynajmniej ja mam tak w umowie okreslone.Nawet jak odlicza ubezpieczenia i podatek ,to i tak porządna kwota zostaje.

a można zapytać czy Ty z firmy czy jak.....i z jakiej?ja tez chce:)
14 lutego 2014 14:28 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

cukrze wanilinowy, opowiadaj jak Ci sie tam podoba?:):)jak babcia, jaka okolica?:)no i tak w ogole, co z mieszkaniem, pisalaś, ze nie podoba sie,wszystko opowiadaj:):)
14 lutego 2014 14:29 / 1 osobie podoba się ten post
kaska_45

a można zapytać czy Ty z firmy czy jak.....i z jakiej?ja tez chce:)

alez Ty znowu ciekawska hahahha:):):)
14 lutego 2014 14:30 / 4 osobom podoba się ten post
magdalena_k

alez Ty znowu ciekawska hahahha:):):)

Magda, ja od malenkiego ciekawska,dlatego na świat wyszlam:):)
14 lutego 2014 14:34 / 2 osobom podoba się ten post
kaska_45

Magda, ja od malenkiego ciekawska,dlatego na świat wyszlam:):)

i co zaspokoilas Twa ciekawosc????
14 lutego 2014 14:35 / 1 osobie podoba się ten post
magdalena_k

i co zaspokoilas Twa ciekawosc????

spokojnie,odpiszą, ja w to wierze:)
14 lutego 2014 14:41 / 3 osobom podoba się ten post
Sówka

Noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo,to mnie zawsze najbardziej wqrwia:(

Słowa znajomych  "O przyjechałas?????? To może sie spotkamy,wpadne do Ciebie:)Teraz to Ty zarobiona jesteś,no nie??????????:D;D;D;D;D"   :(:(:(:(,A JA ZARAZ MAM 220 NA LICZNIKU,WHRRRRRRRR:(:(:(
14 lutego 2014 15:02 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo,to mnie zawsze najbardziej wqrwia:(

Słowa znajomych  "O przyjechałas?????? To może sie spotkamy,wpadne do Ciebie:)Teraz to Ty zarobiona jesteś,no nie??????????:D;D;D;D;D"   :(:(:(:(,A JA ZARAZ MAM 220 NA LICZNIKU,WHRRRRRRRR:(:(:(

U mnie to znowu jest tak ze jak spotykam sie po powrocie z pseudo znajomymi to wszyscy mysla ze bedzie sponsorowanie wszystkiego  w barze i bawimy sie na moj koszt bo przeciez przywiozlam kase na ktora oni musza pracowac pare miesiecy
14 lutego 2014 16:21
Agama, Ty jesteś jeszcze w De. Mam do Ciebie pilne pytanie. Bardzo proszę, jak możesz odezwij się do mnie. Namiary w moim profilu
14 lutego 2014 16:23
Mycha

A co dalej z ubezpieczeniem w PL ???   

Ale po co polskie ubezpieczenie jak sie jest w Szwajcarii?