Na wyjeździe #5

17 lutego 2014 19:45 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Ivanillia ja to "widzę" szkoda, że nie potrafie rysować. Odmalowała bym Cię  suuper !!!   Będę do Ciebie mówić - TY grubasie !!! może przestaną Ci czekolady smakować. Przecież stracisz to, co zrzuciłaś !!  A po dłuższym tam pobycie potoczysz sie wesoło do domu, bo czekoladka humorek poprawia, zdecydowanie. 
A jak s serami ???  Lubisz ???

Serków narazie tylko popróbowałam,bo jednak odrzuca mnie zapach niektórych. Jednak zdecydowanie lepsze warzywa i mięsko mają w Szwajcarii niż w De,wogóle wszystko co kupię jest pyszne ,świeżutkie i pachnące :)
17 lutego 2014 19:49
Ja dzios tez spacerek zaliczylam ok 7km upatrzylam sobie kosciolek i sama do siebie musi moj byc tylko cholera pod gore bardzo byl uliczki waskie krete serce bilo jak szalone zaliczylam i schodze powoli na dol i dopiero przypomnialy mi sie slowa pani doktor ze nie powinnam hehe a plan pierwszy do aldika isc po wedliny i buleczki na kolacje i wyszlo ze zajechana w domku jestem i kolacji niemam buuu
17 lutego 2014 19:53 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Serków narazie tylko popróbowałam,bo jednak odrzuca mnie zapach niektórych. Jednak zdecydowanie lepsze warzywa i mięsko mają w Szwajcarii niż w De,wogóle wszystko co kupię jest pyszne ,świeżutkie i pachnące :)

Ach jak ja Ci zazdroszcze tych serkow.....matko chyba bym nie mogla tam byc :)))uwielbiam :)))klamerka na nos i wcinaj :))jakby co przesylaj kurierem:))
17 lutego 2014 19:57
judora

Mamusia2 precz sprzed tv ;-) Przydałby nam się brązowy medal !!

Oglądam i gryzę paznokietki.
Aktualnie 4-5 miejsce.
Ale czekam co dalej.
17 lutego 2014 19:58
Athenka

dZIEWCZYNY , powstal taki nowy portal ogloszeniowy ( zadna konkurencja dla naszego zajebistego Opiekunkowa bo tylko ogloszenia) .
I tam oglaszaja sie firmy i opiekunki.
I tak przegladam ogloszenia Opiekunek.
Dziewczyna szuka sztelli , podaje swoje doswiadczenia jezyk itp oraz oczekwiane wynagrodzenie : 500 €/mies (!!)
Kolejna 27, co prawda bez doswiadczenia. oczekiwane wynagrodzenie : 500 €

http://de.laudigo.com/betreuerin/anna-m-1

Tak, wczoraj też to wykryłam. Poczytałam trochę i zauwazyłam że ofety są różne i za 1300 € także -))
17 lutego 2014 20:01 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

O matko,to coś co Tygryski lubią najbardziej:).
17 lutego 2014 20:02 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Przetestuj Appenzeller Käse, jest sredni i ostry, ja pasjami ostry zjadam. Sery nie do wachania, ino do jedzenia !!! W sobote mialam niesamowita wyzerke w gosciach - raclette bylo na stole, rozniaste sery i dodatki, no i niesmiertelne male kartofelki w lupinach, do tego swietne wino, bylo suuuper! Moge wedliny wcale nie jesc !!
17 lutego 2014 20:05
emilia

Przetestuj Appenzeller Käse, jest sredni i ostry, ja pasjami ostry zjadam. Sery nie do wachania, ino do jedzenia !!! W sobote mialam niesamowita wyzerke w gosciach - raclette bylo na stole, rozniaste sery i dodatki, no i niesmiertelne male kartofelki w lupinach, do tego swietne wino, bylo suuuper! Moge wedliny wcale nie jesc !!

Kupiłam na ostatnim pobycie w Niemczech raclette w Reve,pycha,musiałam dobrze schować ,bo domownicy zjedliby w stanie nieroztopionym.Dobrze,że sporą ilość kupiłam.
17 lutego 2014 20:13
amelka55. tak za 1300€ tez chca pracowac . rozne stawki swoje podaja : 1300, 1000, 500, 625 ....

Ja kupuje Bavaria Blue serek och mniam och och
17 lutego 2014 20:15
judora

Drużynowo w skokach nasza ekipa niestety na niewdzięcznym 4 miejscu :(
Niemcy cieszą się, że w końcu w końcu w skokach też mają złoto. Szkoda.
17 lutego 2014 20:15
judora

Judora przepraszam,zostałam przed telewizorem no i tylko 4,poczekamy na następną olimpiadę.
17 lutego 2014 20:18 / 5 osobom podoba się ten post
Alleluja! Jest internet! Od piątku byłam odcięta, ale w końcu udało się zaradzić problemowi :)
17 lutego 2014 20:18 / 4 osobom podoba się ten post
mamusia2

Judora przepraszam,zostałam przed telewizorem no i tylko 4,poczekamy na następną olimpiadę.

Dobrze, że poczuwasz się do odpowiedzialności i przepraszasz ;))))
Następnych zawodów nie oglądasz ;)
17 lutego 2014 20:25
emilia

Szczęśliwi ci co sery jeść mogą, zazdroszczę bo uwielbiam ale cholesterol 280 więc ograniczenia w jadłospisie  :( ale mogącym jeść życzę smacznego :))
17 lutego 2014 20:27 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

O matko,to coś co Tygryski lubią najbardziej:).

To ja chyba jestem lamparcik,bo tylko wybrane gatunki jadam :) Ale zreformuję się :)