Na wyjeździe #5

22 stycznia 2014 13:07
Wtedy nie sądziłem, ze doczeka się kolejnych odsłon.
22 stycznia 2014 13:14 / 1 osobie podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Obiadek zjedzony dzionek zaliczony!!! zaraz na spacerek spalic kalorie trzeba ja juz bez diety schudłam tu 3 kilo hehe do konca moze jeszcze ze 3 zrzuce hehe:)))  NO i dzis dni mi sie pomyliły od rana myslałam ze to wtorek w TV usłyszałam Mittwoch chyba dobrze napisałam oj nie wiem nie jestem pewna  , jak sie cieszcze tydzien ucieka jutro czwartek hehehe coraz blizej do konca :)))))))))))) Ech  pomału zeby mi sie nie zwolniło tepo!!!! Do pozniej :))))))))))))) Miłego popołudnia:)))

Mamuelka,jak ja Cie lubie(malo co a juz kocham)-Mittwoch...napisalas i d e a l n i e.Jestes nie jedyna ,ale JEDNA z najpogodniejszych istot na tym Forum,przy Tobie nawet ponury dzien staje pogodnym!!!Ty nasze forumowe Sloneczko .:):):)
22 stycznia 2014 13:45 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Mamuelka,jak ja Cie lubie(malo co a juz kocham)-Mittwoch...napisalas i d e a l n i e.Jestes nie jedyna ,ale JEDNA z najpogodniejszych istot na tym Forum,przy Tobie nawet ponury dzien staje pogodnym!!!Ty nasze forumowe Sloneczko .:):):)

Slubu nie będzie!!!zapomnij:):)jakie wyznania:)
22 stycznia 2014 13:49 / 1 osobie podoba się ten post
kaska_45

a Ty co zazdrosna hahahha:):):)
22 stycznia 2014 13:51
magdalena_k

a Ty co zazdrosna hahahha:):):)

:):)gdzie Ty jestes jak Cie nie ma?co to ma byc?!!!!!chora bylas?tak o oczy mi sie obilo rano
22 stycznia 2014 13:55
kaska_45

:):)gdzie Ty jestes jak Cie nie ma?co to ma byc?!!!!!chora bylas?tak o oczy mi sie obilo rano

to masz pewnie fioletowe oko jak Ci sie obilo hahaha
jestem leze pod kocykiem:)
22 stycznia 2014 14:24
kaska_45

BO ja lubie Kasienko ludzi pogodnych a jeszcze jak sie troszcza czy dobrze napisali?To sie chwali,bo mimo,ze znam "niby" pisownie niem. ale wole sie tego nie podejmowac,bo i w polskim moge bezmyslnie walnac "byka",a Sloneczko przynajmniej sie zastanawia czy dobrze napisala,a wogole to jest kochaniutka dziewczyna i O!!!!:):):):):)---Dobra,dobra Ciebie tez.....tylko o slubie "zapomnijta":):):)
22 stycznia 2014 14:31
A czy ktoś wie co u Barbarelli?
22 stycznia 2014 14:35 / 1 osobie podoba się ten post
Witam wszystkich uwięzionych.U mnie pogoda pochmurna:( Babcia wróciła ze szpitala.Pani z pogotowia mówiła że jest o wiele lepiej z babcią.Hmm ja tej poprawy nie widzę(muszę okulary założyc zeby zobaczyć :( )
Babcia nadal mało je :( Jest blada o osłabiona.

22 stycznia 2014 14:37
hogata76

A czy ktoś wie co u Barbarelli?

Ja..........nie wiem:):):):)
22 stycznia 2014 14:40 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Ja..........nie wiem:):):):)

:(:(:( Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź,już wszystko wiem,aż cała głupia jestem:(
22 stycznia 2014 14:43 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

:(:(:( Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź,już wszystko wiem,aż cała głupia jestem:(

Cos Ty "cala" to nie ---tak mamy po polowie ,bo ja tez :):):):)
22 stycznia 2014 14:45
Barbara niepowtarzalna

Cos Ty "cala" to nie ---tak mamy po polowie ,bo ja tez :):):):)

No ,ale ja się poważnie pytam.Czy ktyoś cos wie?Barbarella w domu ,czy w DE?
22 stycznia 2014 14:51 / 3 osobom podoba się ten post
hogata76

No ,ale ja się poważnie pytam.Czy ktyoś cos wie?Barbarella w domu ,czy w DE?

Ona mignela mi gdzies po Nowym Roku,ze z zabawy zadowolona,a co dalej to nie wiem bo juz sie zajelam wtedy pisaniem na forum,nawet pamietam,ze cos pisala,ze po balu odpoczywa samotnie ,bo man poszedl do pracy----powaznie to pamietam,bo ja Was wszystkie czytalam ze zrozumieniem o!!!
22 stycznia 2014 15:01 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Ona mignela mi gdzies po Nowym Roku,ze z zabawy zadowolona,a co dalej to nie wiem bo juz sie zajelam wtedy pisaniem na forum,nawet pamietam,ze cos pisala,ze po balu odpoczywa samotnie ,bo man poszedl do pracy----powaznie to pamietam,bo ja Was wszystkie czytalam ze zrozumieniem o!!!

A teraz ,to ja bardzo dziękuję:)