on ma silna depresje po smierci zony kuzwa zawsze w[pakuje sie w jakis koszmar
Magda caly czas zadaje to pytanie bo zdrowy czlowiek nie wyrabia teraz juz ze mna siedzi znow i jeczy ze mu zle sam jest tez mu zle juz nic nie poradze
Magda caly czas zadaje to pytanie bo zdrowy czlowiek nie wyrabia teraz juz ze mna siedzi znow i jeczy ze mu zle sam jest tez mu zle juz nic nie poradze
Serce zmień podejście do pacjenta a wszystko powoli się ułoży a nie ty tylko narzekasz.
Serce78 - a poczytałaś cośkolwiek nt .depresji?Nie będę się mądrować ,ale sama wiesz jak się czuje czlowiek po smierci bliskiej osoby a Twój PDP dodatko jest stary,chory i obce baby sie nim opiekuja, bo sam nie daje rady się sobą zająć.Sytuacja trudna przede wszystkim dla niego.Wiec albo jakos to zaakceptujesz albo sie będziesz męczyć na tej szteli albo zjazd....
A to jakaś nowa moda, bo kiedyś tego nie było. A może ksiądz się wstydzi i woli nocą, opłotkami chodzić - hahaha.
ak zmienic podejscie jak mu wiecznie nic nie pasuje przyszedl na tv i po 5 minutach do lozka chce z lozka wychodzi i mnie szuka a co mam z nim spac w sypialni by sie nie bal
zmieniczka poprostu z nim caly siedziala jezdzila i teraz zle
ak zmienic podejscie jak mu wiecznie nic nie pasuje przyszedl na tv i po 5 minutach do lozka chce z lozka wychodzi i mnie szuka a co mam z nim spac w sypialni by sie nie bal
zmieniczka poprostu z nim caly siedziala jezdzila i teraz zle
Kasiu wiem ze mu ciezko staram sie go czyms zajac ale niema zainteresowan wcale niewiem jal go podbudowac by bylo ok bo spiewka caly czas mu zle i nie ma ochoty na nic ,a noce tez nie spie bo chodzi tam i z powrotem kladac go do lozka mowi ze sie boji a swiatla w calym domu pozapalane przeciez nie poloze sie kolo niego w dzien odsypia