Na wyjeździe #5

22 stycznia 2014 20:46 / 2 osobom podoba się ten post
hogata76

A ja Wam powiem tak.Mam sraczke:(Jadę w nowe miejsce,nowa choroba S/M,kobieta nie jest stara 49 lat,ma męża,ale raczej Go nie ma cały dzień,bo pracuje.Podobno dużo pomaga,wieczorami sam się zajmuje żoną,ale jednak mam stracha.Niby jestem odważna,przebojowa,a jednak...........Staram się myśleć pozytywnie,ale głowa się gotuje.
O Boszzzee,oby klapło,żebyśmy się z babeczką dogadały,no mam stracha:(

Hogata to chyba wszystkie tak mamy strach przed nowym,ale kto jak kto ale ty dasz radę,pamiętaj pozytywne myślenie i do przodu,trzymam kciuki.
22 stycznia 2014 20:46 / 5 osobom podoba się ten post
mozah aM

Miło się czyta Twoje posty - Mamuela .Ty wiesz doskonale , o co chodzi w naszej pracy . Szacunek !

No chyba kzdy wie o co chodzi w naszej pracy !!Mozah pieniazki wazne ale te starsze osoby potrzebuja nas i naszej zyczliwosci serca ktorego niestety własne jedyne dziecko nie daje przykre:( Ale co poradzic rodziny sie nie wybiera dzieci sami rodzimy i wychowujemy staramy sie jak najlepiej , a jak nam to wychodzi ktoz to wie?????????????????
22 stycznia 2014 21:01
hogata76

A ja Wam powiem tak.Mam sraczke:(Jadę w nowe miejsce,nowa choroba S/M,kobieta nie jest stara 49 lat,ma męża,ale raczej Go nie ma cały dzień,bo pracuje.Podobno dużo pomaga,wieczorami sam się zajmuje żoną,ale jednak mam stracha.Niby jestem odważna,przebojowa,a jednak...........Staram się myśleć pozytywnie,ale głowa się gotuje.

Ło Matko Boska Hogata normalnie jestem w szoku ty masz strach czarownica no nie wierze!!! Przestan dasz rade dogadacie sie nie przejmuj sie strach ma duze oczy:))))))))))))))) Dasz rade nie strachaj tutaj:)))))))))))))))))))))))
22 stycznia 2014 21:07 / 1 osobie podoba się ten post
Dziewczyny dzięki za 601 lubianych postów,Mamuela ty przebiłaś 600,hi,hi ja powoli ewakuuje się do łóżeczka,bo nie wiadomo jaka nocka będzie,dobranoc.
22 stycznia 2014 21:13 / 1 osobie podoba się ten post
mamusia2

Dziewczyny dzięki za 601 lubianych postów,Mamuela ty przebiłaś 600,hi,hi ja powoli ewakuuje się do łóżeczka,bo nie wiadomo jaka nocka będzie,dobranoc.

No to sie ciesze nastepnych 600 plusikow zycze :))))))))))))))
22 stycznia 2014 21:41
Wszystko gotowe do drogi, jutro ruszam i od piątku jestem "na wyjeździe 5" ;)
22 stycznia 2014 21:54
witam:)a ja właśnie szukam pracy na czarno.podopieczna mi zmarła i znowu te szukanie.kobitki macie jakieś namiary.ja tu nowa jestem i jeszcze dokładnie nie wiem ja na tym forum śmigać.
22 stycznia 2014 22:03 / 1 osobie podoba się ten post
Dziekuje za dobre rady wszystkim:)Giunta szerokosci zycze:)
22 stycznia 2014 22:04 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Mnie też brzuch boli, jadę w nowe miejsce, jeszcze nie wiem gdzie, bo firma coś miesza.
Poradzimy sobie, a jak nie, to wrócimy i znowu bedzie nowe miejsce. Dzisiaj znieczulam się wściekłymi psami:))) Nie piję do lusterka, znieczulam się z mężem:)
Trzeba myśleć pozytywnie, oszukać trochę mózg:)
22 stycznia 2014 22:06 / 1 osobie podoba się ten post
serce78

Dziekuje za dobre rady wszystkim:)Giunta szerokosci zycze:)

Serduszko, dzięki za pozdrowienia:) Trzymam kciuki za Ciebie:)
22 stycznia 2014 22:11
Barbarella to znieczul sie i za mnie i mi to potrzebne,pozdrow polowice:)
22 stycznia 2014 22:12
Andrejko u mnie zycie tez kwitnie jak co wieczorek hahaaa
22 stycznia 2014 23:13 / 2 osobom podoba się ten post
Jeeej, nie mogłam wejść na forum! Wszystkie strony śmigają a forum nie chciało mi sie załadować z dobre 20 minut! Horror przeżyłam! ;) Na szczęście już mi działa...uf...
22 stycznia 2014 23:16 / 1 osobie podoba się ten post
Nam tez Giunta!!!Ale jestesmy z powrotem na forumowym łonie:):):):)
22 stycznia 2014 23:20 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Nam tez Giunta!!!Ale jestesmy z powrotem na forumowym łonie:):):):)

Też powróciłam na łono :) forumowe :)
Hogata, Ingrid, mam nadzieję, że jutro Wasze firmy zaprezentują jakiś poziom i wyjaśnią sytuację, bo to jakaś koszmarna pomyłka ta historia z tą rodziną.