Na wyjeździe #5

26 stycznia 2014 17:53 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Kochanie:) ja mam zawsze jakieś skojarzenia:):):)Raz bardziej zboczone ,raz mniej:):):)
Oj,tam ,oj tam -juz chcesz wracać?-baterie "przyjacielowi " zmień na Energeizer i po kłopocie:):):):):)

Kaska, Ty dzis tez cos bralas, mnie odczytalas zle, teraz kolezanke, ona miala na mysli, ze Tobie chyba czas na powrot:)?
26 stycznia 2014 17:53 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Kochanie:) ja mam zawsze jakieś skojarzenia:):):)Raz bardziej zboczone ,raz mniej:):):)
Oj,tam ,oj tam -juz chcesz wracać?-baterie "przyjacielowi " zmień na Energeizer i po kłopocie:):):):):)

Sztucznosci nie lubie,wole warzywa i owoce jesc:):):):):):)
26 stycznia 2014 17:55 / 3 osobom podoba się ten post
kaska_45

nie wiesz jak to jest, najlepszą obroną jest atak:):)nic sie nie wypielam, biore wine na siebie ale razem z Tobą,a dziurke w kapelindrze i tak widze, chyba ze to klima :)ale i tak narozrabialas:):)

A może dwie dziurki sa?Tą z przodu rozumek wpada a tą z tyłu głupotki wylatają?:):):):)W każdym razie wentylacja jest,żeby sie Andrejka nie przegrzała jak się bardzo wkur....:):):)
26 stycznia 2014 17:57
kaska_45

Kaska, Ty dzis tez cos bralas, mnie odczytalas zle, teraz kolezanke, ona miala na mysli, ze Tobie chyba czas na powrot:)?

Mnie to zawsze czas na powrót:):):):)A skąd Ty wiesz co koleżanka miała na myśli?:):):):)
26 stycznia 2014 17:58
Barbara niepowtarzalna

Sztucznosci nie lubie,wole warzywa i owoce jesc:):):):):):)

Jeść?:):):):):):):)
26 stycznia 2014 17:59 / 1 osobie podoba się ten post
kaska_45

nie wiesz jak to jest, najlepszą obroną jest atak:):)nic sie nie wypielam, biore wine na siebie ale razem z Tobą,a dziurke w kapelindrze i tak widze, chyba ze to klima :)ale i tak narozrabialas:):)

No! przyjmujemy Cie z powrotem do partyzantki,jak nas rozstrzelaja to "obadwie". Tak,Ty przeczytalas ze zrozumieniem-chodzilo mi o to ,ze Kasia(niech bedzie 36)mysli o zjezdzie .O!.....a teraz biore lupe i szukam tej klimatyzacji w kapelinderku....przez 5 minut prosze mi nie przeszkadzac!  :):):):)
26 stycznia 2014 18:03 / 2 osobom podoba się ten post
Hi hi - dostałam na meila oferte pracy:0Sprzątaczka na lotnisku w Monachium ,9e brutto na godz.,3 zmiany, zakwaterowanie 3km od lotniska.....rewelacja :):)Rzucam babuszkę i lecę!!!!!!!!!
26 stycznia 2014 18:05
emilia

Czesto takie zachowania widzialam, nie sa wylewni w okazywaniu uczuc. Wiesz, ale tez musze przyznac sie do winy: bylam zbyt, hmmm, "przytulasna" w stosunku do jednej z PDP i kiedy musialam wyjechac po dlugim pobycie - byly problemy. Tez bylo mi jej zal, na kazdy uscisk reagowala, jak dziecko, ale juz nie bede ... Owszem, serdecznosc, lecz ograniczona. Czlowiek cale zycie sie uczy ...

Wiem to rowniez Emilia i ograniczam sie  nie przytulam duzo tylko wtedy gdy naprawde widze ze trzeba za reke sama łapie mnie jak telewizor krutko ogladamy moze ty doswiadczona bardziej ale ja tylko zastepuje i nawet nie myslałam o powrocie bo wiem ze stała opiekunka nie chce byc tylko miesiac w domu wiec nie chce przyzwyczaic do siebie babci. Nawet powiedziałam ze ja moge tylko pracowac 1 miesiac np. stała opiekunka 6 tygodni a ja 4 tyg . mysle rodzina nie pojdzie na to ,Ale oni juz w firmie niemieckiej powiedzieli ze chcieli by tak ze oni juz nie chca nikog innego boze czy zrobiłam cos nie tak nie chce zmieniczce zle zrobic . A dzis odwiedziła mnie kolezanka babcia nie chciała jej wposcic bo ona ze nma chce sama siedzie nie mogłam jej przekonac ze ja tez potrzebuje porozmawiac  tym bardziej ze nie mam pauzy ani dnia wolnego nie wiem co sie z nia dzieje czy to normalne przy AL nie mam juz pojeci ile razy odpowiadam na te same pytania, ja do pokouj do siebie ona za mna ja do toalety ona za mna boze co mam robic doradzie praktycznego doswiadczenia z ta choroba nie mam duzo o nie czytałam ale teoria inaczej a praktyka inaczej. Sorki za chaotyczny wpis i bardziej sie nadaje do poskarzajek ale przypomniałam sobie twuj odpis Emilia wiec tu napisałam. No i jeszcze chyba Kasia 63 ma w duzo do powiedzenia ja dzis zwatpiła w swoje umiejetnosci a to nie powinno sie stac!!!!
26 stycznia 2014 18:14 / 2 osobom podoba się ten post
Mamuelka-i nie śmiej w nie wątpić,w swoje umiejętnosci!!!!Tak jest przy AL i nic na to nie poradzisz.Te same pytania 100x dziennie,codziennie,od rana do nocy.Jak jests tam na krótko to jakos wytrzymasz.Nie rozumiem jednej rzeczy -jak to sie stało,ze nie masz przerwy???????Zmienniczka ta stała tez nie?Jak rodzina zapewni opieke na te 2 godziny w ogóle Cię nie interesuje!!!!!Masz mieć przerwe i koniec!!!!Tym bardziej ,ze jesteś z firmy ,czemu od początku się nie domagałaś.?Nić dziwnego ,że zaczynasz "siadać".wyjśc z domu ,przewietrzyc sie ,to należny komfort psychiczny,Mi sie zdawało ze ty taka pyskata ,wyszczekana ....24 na dobę z AL to samobójstwo dla własnej psychiki.Nie jestes ich niewolnicą tylko opiekunką!!!
26 stycznia 2014 18:16 / 2 osobom podoba się ten post
kaska_45

Przez lupe patrzylam i.......nie zobaczylam dziurki (oczywiscie w kapelinderku),widzialam tylko nieprzyzwoita burze lokow no i te czesc ciala na ktorej przypina sie rozniste odznaczenia,medale.! no tak ma piekne,wielkie  te "niebieskie oczy":):):):):):).....a ta druga kolezanka niech sie nie chwali,bo "rozowa landrynka" to "cos" pokazala a ona tylko lezy na brzusku i pletewkami o ziemie uderza,a "piekne niebieskie oczy " ma pod spodem-nic nie widac.A na slowo nie musimy wierzyc !!!!:):):):)
26 stycznia 2014 18:17
Barbara niepowtarzalna

Przez lupe patrzylam i.......nie zobaczylam dziurki (oczywiscie w kapelinderku),widzialam tylko nieprzyzwoita burze lokow no i te czesc ciala na ktorej przypina sie rozniste odznaczenia,medale.! no tak ma piekne,wielkie  te "niebieskie oczy":):):):):):).....a ta druga kolezanka niech sie nie chwali,bo "rozowa landrynka" to "cos" pokazala a ona tylko lezy na brzusku i pletewkami o ziemie uderza,a "piekne niebieskie oczy " ma pod spodem-nic nie widac.A na slowo nie musimy wierzyc !!!!:):):):)

Oj zabolały "uszy spaniela" ,zabolały:):):):):):)

Z INNEJ BECZKI
Byłam dziś na przerwie u kolezanki i ma ona taka matę masującą - cudowne urządzenie:):):)Wymasowałam sobie plecki i wyszło na to,ze od łopatek w góre najbardziej mam "zbite" mięśnie - bolało jak cholera.Ale jakie  fajne uczucie juz po masażu,rozluźnione całę plecy:)Były te maty w ALDI 2tygodnie temu a mnie jeszcze nie było:(:(:(:(Chyba na Allegro kupię bo to fajna sprawa:)
26 stycznia 2014 18:29 / 3 osobom podoba się ten post
Ja juz skonczylam -mowie powaznie,bo wiem,ze co za duzo to nie zdrowo.Wiem,ze sie nie gniewasz.Koniec,kropka,finito( finito to nawet chyba po wlosku jest),ja juz schodze z tematu:):):):):):).......tylko jedno,kapelinderek jest c a l u t k i :):):):)......Nie bede pisac postu pod postem--to odniose sie do Kasi 36-letniej----a moze mam a moze nie mam "uszu cocker spaniela" O!...a jak dojdziesz do moich lat to sama zobaczysz....eeeeee(e to pokazany jezyk)...O! .:):):):):)
26 stycznia 2014 18:32 / 1 osobie podoba się ten post
nie nerw sie,przy niedzieli tak kolezanke abrakadabre ponioslo, przeciez mnie nie!!!!:)
26 stycznia 2014 18:37 / 1 osobie podoba się ten post
kaska_45

nie nerw sie,przy niedzieli tak kolezanke abrakadabre ponioslo, przeciez mnie nie!!!!:)

Swieta katarzyno ja juz skonczylam!!!!....z igraszki wychodza placzki,a ja nie lubie plakac przy niedzieli:):):)
26 stycznia 2014 18:40 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Ja juz skonczylam -mowie powaznie,bo wiem,ze co za duzo to nie zdrowo.Wiem,ze sie nie gniewasz.Koniec,kropka,finito( finito to nawet chyba po wlosku jest),ja juz schodze z tematu:):):):):):).......tylko jedno,kapelinderek jest c a l u t k i :):):):)......Nie bede pisac postu pod postem--to odniose sie do Kasi 36-letniej----a moze mam a moze nie mam "uszu cocker spaniela" O!...a jak dojdziesz do moich lat to sama zobaczysz....eeeeee(e to pokazany jezyk)...O! .:):):):):)

No tak ,do Twoich lat to ja mam jeszcze całe lata świetlne,być moż eże nie wiem o czym mówię.Wiem jednak ,ze jak kobitka od wczesnej młodości ma "uszy" to w tzw. dojrzałym wieku zmian na lepsz eraczej trudno oczekiwać ,chyba ,że po interwencji chirurgicznej.......:):):):)