Kochanie:) ja mam zawsze jakieś skojarzenia:):):)Raz bardziej zboczone ,raz mniej:):):)
Oj,tam ,oj tam -juz chcesz wracać?-baterie "przyjacielowi " zmień na Energeizer i po kłopocie:):):):):)
Kochanie:) ja mam zawsze jakieś skojarzenia:):):)Raz bardziej zboczone ,raz mniej:):):)
Oj,tam ,oj tam -juz chcesz wracać?-baterie "przyjacielowi " zmień na Energeizer i po kłopocie:):):):):)
nie wiesz jak to jest, najlepszą obroną jest atak:):)nic sie nie wypielam, biore wine na siebie ale razem z Tobą,a dziurke w kapelindrze i tak widze, chyba ze to klima :)ale i tak narozrabialas:):)
Kaska, Ty dzis tez cos bralas, mnie odczytalas zle, teraz kolezanke, ona miala na mysli, ze Tobie chyba czas na powrot:)?
Sztucznosci nie lubie,wole warzywa i owoce jesc:):):):):):)
nie wiesz jak to jest, najlepszą obroną jest atak:):)nic sie nie wypielam, biore wine na siebie ale razem z Tobą,a dziurke w kapelindrze i tak widze, chyba ze to klima :)ale i tak narozrabialas:):)
Czesto takie zachowania widzialam, nie sa wylewni w okazywaniu uczuc. Wiesz, ale tez musze przyznac sie do winy: bylam zbyt, hmmm, "przytulasna" w stosunku do jednej z PDP i kiedy musialam wyjechac po dlugim pobycie - byly problemy. Tez bylo mi jej zal, na kazdy uscisk reagowala, jak dziecko, ale juz nie bede ... Owszem, serdecznosc, lecz ograniczona. Czlowiek cale zycie sie uczy ...
Przez lupe patrzylam i.......nie zobaczylam dziurki (oczywiscie w kapelinderku),widzialam tylko nieprzyzwoita burze lokow no i te czesc ciala na ktorej przypina sie rozniste odznaczenia,medale.! no tak ma piekne,wielkie te "niebieskie oczy":):):):):):).....a ta druga kolezanka niech sie nie chwali,bo "rozowa landrynka" to "cos" pokazala a ona tylko lezy na brzusku i pletewkami o ziemie uderza,a "piekne niebieskie oczy " ma pod spodem-nic nie widac.A na slowo nie musimy wierzyc !!!!:):):):)
nie nerw sie,przy niedzieli tak kolezanke abrakadabre ponioslo, przeciez mnie nie!!!!:)
Ja juz skonczylam -mowie powaznie,bo wiem,ze co za duzo to nie zdrowo.Wiem,ze sie nie gniewasz.Koniec,kropka,finito( finito to nawet chyba po wlosku jest),ja juz schodze z tematu:):):):):):).......tylko jedno,kapelinderek jest c a l u t k i :):):):)......Nie bede pisac postu pod postem--to odniose sie do Kasi 36-letniej----a moze mam a moze nie mam "uszu cocker spaniela" O!...a jak dojdziesz do moich lat to sama zobaczysz....eeeeee(e to pokazany jezyk)...O! .:):):):):)