Swieta katarzyno ja juz skonczylam!!!!....z igraszki wychodza placzki,a ja nie lubie plakac przy niedzieli:):):)
Swieta katarzyno ja juz skonczylam!!!!....z igraszki wychodza placzki,a ja nie lubie plakac przy niedzieli:):):)
No tak ,do Twoich lat to ja mam jeszcze całe lata świetlne,być moż eże nie wiem o czym mówię.Wiem jednak ,ze jak kobitka od wczesnej młodości ma "uszy" to w tzw. dojrzałym wieku zmian na lepsz eraczej trudno oczekiwać ,chyba ,że po interwencji chirurgicznej.......:):):):)
No i masz racje,bo ja to ci jestem z tych zaniedbanych raczej,ale Tobie gratuluje doskonalego wygladu:):):):):).....wiesz jak to jest,nie kazdy jest obdarzony wprost boska uroda,w kazdym badz razie ja to jestem z tych przecietnych---ot,taka szara zwyczajna myszka ino,ze "troszke" lepiej odzywiona :):):):)
znam tego pozytywnego wariata osobiście, to jest ladna babka, zadbana,i wcale nikt nie musi jej upiększać::)
A ty kogo znowu znasz osobiscie? tak se przez ciekawosc zapytowywuje...:):):)
Ciebie!!!!!
znam tego pozytywnego wariata osobiście, to jest ladna babka, zadbana,i wcale nikt nie musi jej upiększać::)
a najlepiej ze nawet nie wie ta nasza pieknosc ze sie znaja hahahaha
Magdus,Kasia 45 ma dobre serce i chce mi sprawic przyjemnosc,ze niby nie jestem jeszcze taka najgorsza:):):):)
jednym slowem sie podlizuje no nie???? tak myslalam :) no na zdjeciu nawet przystojna jestes nie powiem:):):):)