Na wyjeździe #5

26 stycznia 2014 18:42 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Swieta katarzyno ja juz skonczylam!!!!....z igraszki wychodza placzki,a ja nie lubie plakac przy niedzieli:):):)

dobra, koniec, juz i tak niedzieli nie cofne, babcie dzisiaj zaniedbalam, sama biedna siedzi, prase czyta,no ale co bylo zrobic?!!!:przeciez nie mooglam Cie samej samiutkiej zostawic:)
26 stycznia 2014 18:58 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

No tak ,do Twoich lat to ja mam jeszcze całe lata świetlne,być moż eże nie wiem o czym mówię.Wiem jednak ,ze jak kobitka od wczesnej młodości ma "uszy" to w tzw. dojrzałym wieku zmian na lepsz eraczej trudno oczekiwać ,chyba ,że po interwencji chirurgicznej.......:):):):)

No i masz racje,bo ja to ci jestem z tych zaniedbanych raczej,ale Tobie gratuluje doskonalego wygladu:):):):):).....wiesz jak to jest,nie kazdy jest obdarzony wprost boska uroda,w kazdym badz razie ja to jestem z tych przecietnych---ot,taka szara zwyczajna myszka ino,ze "troszke" lepiej odzywiona :):):):)
26 stycznia 2014 19:08 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

No i masz racje,bo ja to ci jestem z tych zaniedbanych raczej,ale Tobie gratuluje doskonalego wygladu:):):):):).....wiesz jak to jest,nie kazdy jest obdarzony wprost boska uroda,w kazdym badz razie ja to jestem z tych przecietnych---ot,taka szara zwyczajna myszka ino,ze "troszke" lepiej odzywiona :):):):)

Fokaobdarzona boska urodą???Oooooo,to jakis inny gatunek chyba:):):)dobrze odzywiona to i ja ale na pewno nie jestem żadna przecietna, szara myszka!!!!I Tobie tez zabraniam tak gadać!!!!!!Wrrrrrrrrrr.Bo płetwą wezme i przychlastam!!!!No:)
26 stycznia 2014 19:20 / 1 osobie podoba się ten post
jak zrobisz juz na cudenko to wrzuc fotki hhahaha
26 stycznia 2014 19:24 / 3 osobom podoba się ten post
znam tego pozytywnego wariata osobiście, to jest ladna babka, zadbana,i wcale nikt nie musi jej upiększać::)
26 stycznia 2014 19:26 / 1 osobie podoba się ten post
a no to sorry nie wiedzialam ze to taka pieknosc przepraszam zachowalam sie jak gowniarz hihihihih
26 stycznia 2014 19:28 / 1 osobie podoba się ten post
kaska_45

znam tego pozytywnego wariata osobiście, to jest ladna babka, zadbana,i wcale nikt nie musi jej upiększać::)

A ty kogo znowu znasz osobiscie? tak se przez ciekawosc zapytowywuje...:):):)
26 stycznia 2014 19:29 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

A ty kogo znowu znasz osobiscie? tak se przez ciekawosc zapytowywuje...:):):)

Ciebie!!!!!
26 stycznia 2014 19:34
kaska_45

Ciebie!!!!!

Jaja ze starszego czlowieka se robisz?,wiesz,ze teraz moge umarnac z ciekawosci----prosze natychmiast odpowiadac:skad mnie znasz!!! .:):):):):)
26 stycznia 2014 19:34 / 2 osobom podoba się ten post
a najlepiej ze nawet nie wie ta nasza pieknosc ze sie znaja hahahaha 
26 stycznia 2014 19:36 / 1 osobie podoba się ten post
kaska_45

Cós tak podejrzewałam......hihihi))))
26 stycznia 2014 19:38
magdalena_k

a najlepiej ze nawet nie wie ta nasza pieknosc ze sie znaja hahahaha 

Magdus,Kasia 45 ma dobre serce i chce mi sprawic przyjemnosc,ze niby nie jestem jeszcze taka najgorsza:):):):)
26 stycznia 2014 19:43 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Magdus,Kasia 45 ma dobre serce i chce mi sprawic przyjemnosc,ze niby nie jestem jeszcze taka najgorsza:):):):)

jednym slowem sie podlizuje no nie???? tak myslalam :) no na zdjeciu nawet przystojna jestes nie powiem:):):):)
26 stycznia 2014 19:51
magdalena_k

jednym slowem sie podlizuje no nie???? tak myslalam :) no na zdjeciu nawet przystojna jestes nie powiem:):):):)

Noooo! ino,ze tylko troche zdrzemnieta,ale zadnej fotki innej nie wstawie.......bo nie umiem.Przeciez juz gdzies pisalam,ze cala obsluge techniczna zalatwila za mnie corka-dzien przed powrotem do D....pisac,to nie problem dla mnie ,bo rozstawu liter (nawet po poniemiecku jest tylko kilka)nie zapomnialam jak sie pisze na maszynie,chociaz to juz bylo przed"japonska wojna":):):):)
26 stycznia 2014 19:53
wstawic albo zmienic zdjecie jest bardzo prosto wiesz.....