wstawic albo zmienic zdjecie jest bardzo prosto wiesz.....
wstawic albo zmienic zdjecie jest bardzo prosto wiesz.....
Mamuelka-i nie śmiej w nie wątpić,w swoje umiejętnosci!!!!Tak jest przy AL i nic na to nie poradzisz.Te same pytania 100x dziennie,codziennie,od rana do nocy.Jak jests tam na krótko to jakos wytrzymasz.Nie rozumiem jednej rzeczy -jak to sie stało,ze nie masz przerwy???????Zmienniczka ta stała tez nie?Jak rodzina zapewni opieke na te 2 godziny w ogóle Cię nie interesuje!!!!!Masz mieć przerwe i koniec!!!!Tym bardziej ,ze jesteś z firmy ,czemu od początku się nie domagałaś.?Nić dziwnego ,że zaczynasz "siadać".wyjśc z domu ,przewietrzyc sie ,to należny komfort psychiczny,Mi sie zdawało ze ty taka pyskata ,wyszczekana ....24 na dobę z AL to samobójstwo dla własnej psychiki.Nie jestes ich niewolnicą tylko opiekunką!!!
Nie kombinuje,bo cos przekombinuje.A pingwinek i tak jest niesamowity:):):):)
Musicie foce wybaczyć, bo ma oczka małe-ja cały czas byłam przekonana ,że to nietoperz jest.... a to pingwinek:):):):)
Magdus,Kasia 45 ma dobre serce i chce mi sprawic przyjemnosc,ze niby nie jestem jeszcze taka najgorsza:):):):)
Musicie foce wybaczyć, bo ma oczka małe-ja cały czas byłam przekonana ,że to nietoperz jest.... a to pingwinek:):):):)
Sztucznosci nie lubie,wole warzywa i owoce jesc:):):):):):)
no dobra ale w koncu znacie sie czy nie bo juz nie wiem?????
A skad ja Ci Magdus mam wiedziec,najpierw mnie bronila,podbudowywala a jak zarzadalam prawdy to se wziela i uciekla.Kasica 45,wracaj ,wiem,ze sie nie znamy,ze Ty to z wielkiego serducha tak palnelas. A moze Ty tez z rodziny pingwinow? .......Wroooooooccccc!!!!!:):):)
Melduje się z pokładu okretu Wesel,co i jak napiszę jak rozeznam się z sytuacją...dziś za dużo wrażeń,a jeszcze głowa mi pęka...
Mnie nie boli,boli pingwinka...Ojojoj!I kto to mowi! a jak bym tak ta foczke nazwala tchorzofretka?,ale tego nie zrobie ,bo ja zwierzatka kocham i na nich ,nawet na ich zdjeciach sie nie wyzywam......ale Ty wiesz to nie do Ciebie tylko do Kasi-63...:):):):):):):):)