Na wyjeździe #5

26 stycznia 2014 20:00
magdalena_k

wstawic albo zmienic zdjecie jest bardzo prosto wiesz.....

Nie kombinuje,bo cos przekombinuje.A pingwinek i tak jest niesamowity:):):):)
26 stycznia 2014 20:02 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Mamuelka-i nie śmiej w nie wątpić,w swoje umiejętnosci!!!!Tak jest przy AL i nic na to nie poradzisz.Te same pytania 100x dziennie,codziennie,od rana do nocy.Jak jests tam na krótko to jakos wytrzymasz.Nie rozumiem jednej rzeczy -jak to sie stało,ze nie masz przerwy???????Zmienniczka ta stała tez nie?Jak rodzina zapewni opieke na te 2 godziny w ogóle Cię nie interesuje!!!!!Masz mieć przerwe i koniec!!!!Tym bardziej ,ze jesteś z firmy ,czemu od początku się nie domagałaś.?Nić dziwnego ,że zaczynasz "siadać".wyjśc z domu ,przewietrzyc sie ,to należny komfort psychiczny,Mi sie zdawało ze ty taka pyskata ,wyszczekana ....24 na dobę z AL to samobójstwo dla własnej psychiki.Nie jestes ich niewolnicą tylko opiekunką!!!

Dziekuje Kasiu63 juz myslałam ze cos ze mna tak zmienniczk jest tu od maj ubiegłego roku i po prostu nie załatwiła tego z rodzina ,mowi zapomnij .Wiec alarmowałam fime dzwonili do corki Była na rozmowie no i zostało ze podniesli stawke!!! Ciekawa tyko jestem czy skorka za wyprawke sie opłaci !!! Kasia a ja myslałam rzem taka slina babka i nic mnie nie roszy juz zaczełam babke po swojemu ustawiac chyba nie do konca sie uda ale zawsze cos!!!  No ale dzis dała popis ze pekłam i zwatpiłam w swoje umiejetnosi, Ale dzieki ci przywruciłas mi wiare w siebie !!! Jutro jak corka przyjdzie to musze mmimo wszystko pogadac o przerwi niby 2 tygodnie ale mozna sfiksowac!!! A na domiar złego nie wiem czy za szybko nie powiedziałam ze jeszcze dwa tygodnie nie długo to w kibelku bedzie nademna stała hehehe no juz mam chumor jestem z wami:)))))))))))))))))))
26 stycznia 2014 20:03 / 1 osobie podoba się ten post
nie no ja tam do Pingwinka nic nie mam :):):)......mojej mamie tlumaczylam przez skypa totalny laik komp namowili ja w salonie jak to zawsze bywa zreszta a teraz ma konto na fb zmienia,wstawia zdjecia.... czasem checi do nauki wystarcza ,bo moj ojciec tez ma tableta ale lezy nie uzywa wogole nie wciagnelo Go to absolutnie
26 stycznia 2014 20:05 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Nie kombinuje,bo cos przekombinuje.A pingwinek i tak jest niesamowity:):):):)

Musicie foce wybaczyć, bo ma oczka małe-ja cały czas byłam przekonana ,że to nietoperz jest.... a to pingwinek:):):):)
26 stycznia 2014 20:08 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Musicie foce wybaczyć, bo ma oczka małe-ja cały czas byłam przekonana ,że to nietoperz jest.... a to pingwinek:):):):)

no rodziny nie poznalas ja nie wiem hahahahaah ........nietoperz................... sliniaczek poprosze :):):):) ja Wam mowie maz mnie niedlugo zamknie w pokoju bez klamek siedze rozmawiam z nim i jak parskne smiechem to masakra dobrze ze jego nie oplulam hahahaha
26 stycznia 2014 20:08
Barbara niepowtarzalna

Magdus,Kasia 45 ma dobre serce i chce mi sprawic przyjemnosc,ze niby nie jestem jeszcze taka najgorsza:):):):)

no dobra ale w koncu znacie sie czy nie bo juz nie wiem?????
26 stycznia 2014 20:14 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Netoperek? z bialym,pekatym brzuszkiem?Chyba Cie przemrozilo....no wiecie co moi panstwo,toz to jest totalna zniewaga mojego foto.Pingwinek sie zawzial i obrazil .O!  :):):):):)
26 stycznia 2014 20:19
Barbara niepowtarzalna

Sztucznosci nie lubie,wole warzywa i owoce jesc:):):):):):)

I sałatka pozniej lepsza hihihihi:)
26 stycznia 2014 20:20 / 1 osobie podoba się ten post
magdalena_k

no dobra ale w koncu znacie sie czy nie bo juz nie wiem?????

A skad ja Ci Magdus mam wiedziec,najpierw mnie bronila,podbudowywala a jak zarzadalam prawdy to se wziela i uciekla.Kasica 45,wracaj ,wiem,ze sie nie znamy,ze Ty to z wielkiego serducha tak palnelas.  A moze Ty tez z rodziny pingwinow? .......Wroooooooccccc!!!!!:):):)
26 stycznia 2014 20:25 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

A skad ja Ci Magdus mam wiedziec,najpierw mnie bronila,podbudowywala a jak zarzadalam prawdy to se wziela i uciekla.Kasica 45,wracaj ,wiem,ze sie nie znamy,ze Ty to z wielkiego serducha tak palnelas.  A moze Ty tez z rodziny pingwinow? .......Wroooooooccccc!!!!!:):):)

hahahah pewnie z PDP jest nie kazda ma z nas tak dobrze    :)
26 stycznia 2014 20:28 / 2 osobom podoba się ten post
Melduje się z pokładu okretu Wesel,co i jak napiszę jak rozeznam się z sytuacją...dziś za dużo wrażeń,a jeszcze głowa mi pęka...
26 stycznia 2014 20:28
Mnie nie boli,boli pingwinka...Ojojoj!I kto to mowi! a jak bym tak ta foczke nazwala tchorzofretka?,ale tego nie zrobie ,bo ja zwierzatka kocham i na nich ,nawet na ich zdjeciach sie nie wyzywam......ale Ty wiesz to nie do Ciebie tylko do Kasi-63...:):):):):):):):)
26 stycznia 2014 20:29
ania37

Melduje się z pokładu okretu Wesel,co i jak napiszę jak rozeznam się z sytuacją...dziś za dużo wrażeń,a jeszcze głowa mi pęka...

cale szczescie zena miejscu, czekamy na sprawozdanie :) 
jak ochloniesz:)
26 stycznia 2014 21:28 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Mnie nie boli,boli pingwinka...Ojojoj!I kto to mowi! a jak bym tak ta foczke nazwala tchorzofretka?,ale tego nie zrobie ,bo ja zwierzatka kocham i na nich ,nawet na ich zdjeciach sie nie wyzywam......ale Ty wiesz to nie do Ciebie tylko do Kasi-63...:):):):):):):):)

No co? No co? Nie może byc tłuściutki nietoperek?????:):):)Teraz jak juz wiem co to jest to ostatecznie można podciągnąc pod pingwinka:):):):)Ale z tchórzofretka -taka upasiona????Niee,to jest niemożliwe:(-one są smuklutkie takie......a foka to wiadomo.....pasibrzuch:)
26 stycznia 2014 21:59 / 2 osobom podoba się ten post
U mnie od ósmej leje jak w Irladii,wieje jak w kieleckiem....Ksawcio powrócił czy jak?:(:(:(:(