gdzie wy jesteście u mnie śniegiem zasypane po rant !!!! pługi jeżdżą nonstop , słychać tylko łopaty !!!!
gdzie wy jesteście u mnie śniegiem zasypane po rant !!!! pługi jeżdżą nonstop , słychać tylko łopaty !!!!
Hallo,pewnie jesteś niedaleko mnie:) bo ja też od rana z szuflą,ale inaczej nie wyjdę a bramę:)
Witam. Spiesze z informacja odnosnie przelewow. Jezeli ktos jest zainteresowany to zasiegnelam opini w swoim banki (BGZ) i euraski z przelewu zawsze laduja na koncie NBP gdzie zostaja przeliczone na zlotowki i dopiero przelane do banku docelowego. Cala operacja trwa ok. 4 dni (do tygodnia). Dziekuje dziewczynom ktore wczoraj dzielily sie ze mna swija wiedza w tym temacie
skąd taka informacja ???????????? piniądze przelewane z Niemiec drogą online - online banking- trafiają na polskie konto już następnego dnia !!!!!!! jeśli będzie taka potrzeba wydrukuję i wkleję na forum potwierdzenia !!!!!!!! robię to już od paru lat i nigdy nikt w Polsce nie czekał 4 dni na przelew !!!!!!!!!!!!
W Berlinie też sypie :):):):)
W Berlinie też sypie :):):):)
Ale to zalezy od tego jaka walute wysylasz i jakie masz konto w Polsce,jezeli walutowe to pewnie tak jest. Mi chodzi o wyslanie euro na zwykle konto zlotowkowe. Informacji udzielili mi w moim banku