Na wyjeździe #5

26 stycznia 2014 22:01 / 1 osobie podoba się ten post
I gitarra.Wiedzialam,ze bedzie dobrze.Twoja ostatnia zmienniczka "siostrom"przypasowala a poprzednia jak jeszcze czytalam tez nie miala wesolo.Jedni pasuja,drudzy nie.Dziewczynie poprzedniej byl ciezko a dla Hogaty bedzie moze male piwko.Ja plakalam,mialam przechlapane a moja poprzedniczka?.....powiadomila,ze wraca i mowi aaaaa,wszedzie trzeba robic a ja sie nie przejmuje-niech sie F. na mnie wydziera !.......a   Hogata tez nie pozwoli sobie w kasze dmuchac!!! ...i tak ma byc:):):):):)
26 stycznia 2014 22:11
Kiedy własnie leje,wieje ale jest ciepło jak na styczeń-dzis w ciągu dnia ok 8 stopni albo i 10 było...Strasznie taka pogoda męcząca jest -juz bym wolała trochę na minusie -a tak to obie  zbabuszką jak teśnięte ryby,klapniete jesteśmy....
27 stycznia 2014 07:28 / 1 osobie podoba się ten post
Witaski i dzien doberek po ulewnej nocy zapowiada sie pogodny dzien wiec miłego wszystkim zycze spokojnego beztroskiego,usmiechnietego i smacznej kawki z rana hehe ja dzis po nocy naładowana wiec bedzie dobrze no to paaaaaaaaaaaaaa haha:)))))))))))))))))))))
27 stycznia 2014 07:44 / 2 osobom podoba się ten post
gdzie wy jesteście u mnie śniegiem zasypane po rant !!!! pługi jeżdżą nonstop , słychać tylko łopaty !!!!
27 stycznia 2014 07:54 / 1 osobie podoba się ten post
fiber39

gdzie wy jesteście u mnie śniegiem zasypane po rant !!!! pługi jeżdżą nonstop , słychać tylko łopaty !!!!

Hallo,pewnie jesteś niedaleko mnie:) bo ja też od rana z szuflą,ale inaczej nie wyjdę a bramę:)
27 stycznia 2014 08:43
fiber39

Ja jestem Pln.Westf.----ok. Münster....dwadziescia pare km.odemnie juz jest Dln.Saksonia......No,teraz niebo sie wypogodzilo troszeczke,ale wieczorem i w nocy lalo jak z cebra.Jednak wole snieg...,bo i tak w chalupie siedze a przynajmniej przyjemnie popatrzec na bialy kolor.:):):):):)
27 stycznia 2014 09:42
dorotee

Hallo,pewnie jesteś niedaleko mnie:) bo ja też od rana z szuflą,ale inaczej nie wyjdę a bramę:)

Jak nie miło , ja się juz wybieram 2 lutego w TWOJE strony , a tu taka niespodzianka sniegowa :)
27 stycznia 2014 10:07
W Berlinie też sypie :):):):)
27 stycznia 2014 10:08
Witam. Spiesze z informacja odnosnie przelewow. Jezeli ktos jest zainteresowany to zasiegnelam opini w swoim banki (BGZ) i euraski z przelewu zawsze laduja na koncie NBP gdzie zostaja przeliczone na zlotowki i dopiero przelane do banku docelowego. Cala operacja trwa ok. 4 dni (do tygodnia). Dziekuje dziewczynom ktore wczoraj dzielily sie ze mna swija wiedza w tym temacie
27 stycznia 2014 10:13 / 1 osobie podoba się ten post
Sówka

Witam. Spiesze z informacja odnosnie przelewow. Jezeli ktos jest zainteresowany to zasiegnelam opini w swoim banki (BGZ) i euraski z przelewu zawsze laduja na koncie NBP gdzie zostaja przeliczone na zlotowki i dopiero przelane do banku docelowego. Cala operacja trwa ok. 4 dni (do tygodnia). Dziekuje dziewczynom ktore wczoraj dzielily sie ze mna swija wiedza w tym temacie

skąd taka informacja ???????????? piniądze przelewane z Niemiec drogą online - online banking- trafiają na polskie konto już następnego dnia !!!!!!! jeśli będzie taka potrzeba wydrukuję i wkleję na forum potwierdzenia !!!!!!!! robię to już od paru lat i nigdy nikt w Polsce nie czekał 4 dni na przelew !!!!!!!!!!!!
27 stycznia 2014 10:17
fiber39

skąd taka informacja ???????????? piniądze przelewane z Niemiec drogą online - online banking- trafiają na polskie konto już następnego dnia !!!!!!! jeśli będzie taka potrzeba wydrukuję i wkleję na forum potwierdzenia !!!!!!!! robię to już od paru lat i nigdy nikt w Polsce nie czekał 4 dni na przelew !!!!!!!!!!!!

Ale to zalezy od tego jaka walute wysylasz i jakie masz konto w Polsce,jezeli walutowe to pewnie tak jest. Mi chodzi o wyslanie euro na zwykle konto zlotowkowe. Informacji udzielili mi w moim banku
27 stycznia 2014 10:20
Joasia

No w końcu mamy zimę . Zimno , brrrr, ale tak ma być i już ! :)
27 stycznia 2014 10:22 / 1 osobie podoba się ten post
to tez jakos dziwnie bo ja wiem ze jak mi przeslali kiedys dawno na normalne konto euraski w ten sam dzien byly:):):)
27 stycznia 2014 10:23
Joasia

A u mnie piękna słoneczna pogoda! Wiosna :)))
Jestem w pobliżu Meinz.
27 stycznia 2014 11:00
Sówka

Ale to zalezy od tego jaka walute wysylasz i jakie masz konto w Polsce,jezeli walutowe to pewnie tak jest. Mi chodzi o wyslanie euro na zwykle konto zlotowkowe. Informacji udzielili mi w moim banku

nie mam normalne złotówkowe w mbanku i wysyłam euro ! jestem w Niemczech - jaką mam wysyłać walutę jak nie euro ???