Właśnie otworzyłam konto oszczędnościowe. Stale wszystkim wokół pomagałam, ale po ostatnich wydarzeniach, zapadła decyzja, że najwyższa pora pomyśleć trochę o sobie :)
Właśnie otworzyłam konto oszczędnościowe. Stale wszystkim wokół pomagałam, ale po ostatnich wydarzeniach, zapadła decyzja, że najwyższa pora pomyśleć trochę o sobie :)
Nie wiem,ale cos sie przestala "udzielac" i to mnie niepokoi.Wczoraj bylo ja troche widac w temacie "zgon PDP"........Kaska 45 wracaj,bo Cie tu brakuje!!!!!:):):)
Madra dziewczynka!!!!....ja na razie jeszcze mam konto "pozyczkowe",ale mysle ,ze od lata(tego roku) zaczniemy cos odkladac,nie beda to jakies duze kwoty,ale zawsze cos bedzie.Przykre jest jak siedzimy na "obczyznie" i wystarcza tylko na dlugi i ewentualna pomoc......jak w powiedzeniu...."ucz sie i pracuj-----a garb ci sam wyrosnie....":):):)
dsziewczyny potrzebuję waszej pomocy ! jestem niskociśnieniowcem , dzisiaj bardzo żle się poczułam , jest mi cały czas gorąco , zmierzyłam cisnienie i mam 169/127 - puls 117 ! co mam robic ?????????????
Witajcie:) U mnie dzień pierwszy zleciał... powiem tak, nie jest tak do końca dobrze, ale dam radę...tak myślę przynajmniej...Najgorzej, ze PDP leżąca i troszkę się jej przytyło i z firmy też mi nie powiedzieli, że Pani, którą zmieniałam narzekała, że ciężko jest PDP przekręcić... no coż... życie. Gdyby powiedzieli całą prawdę w życiu bym się nie zgodziła...
Gdzie Ty Sylwuś teraz jesteś nadal na Bajerach ? U mnie tez jest gorzej, ale oby dni szybko leciały :) Damy rade uwazaj na kregosłup bo mozna przy obracaniu ,szybko sie załatwić .
dsziewczyny potrzebuję waszej pomocy ! jestem niskociśnieniowcem , dzisiaj bardzo żle się poczułam , jest mi cały czas gorąco , zmierzyłam cisnienie i mam 169/127 - puls 117 ! co mam robic ?????????????
Fiber zdenerwowałaś się czymś czy jak,posłuchaj Magmab ona dobrze radzi,nie daj się już niedługo do domku jedziemy.