Na wyjeździe #5

28 stycznia 2014 12:24 / 2 osobom podoba się ten post
giunta

Właśnie otworzyłam konto oszczędnościowe. Stale wszystkim wokół pomagałam, ale po ostatnich wydarzeniach, zapadła decyzja, że najwyższa pora pomyśleć trochę o sobie :)

ja też muszę przeniesc moje grosiki ze skarpetki hihi na konto
28 stycznia 2014 12:24 / 2 osobom podoba się ten post
giunta

Właśnie otworzyłam konto oszczędnościowe. Stale wszystkim wokół pomagałam, ale po ostatnich wydarzeniach, zapadła decyzja, że najwyższa pora pomyśleć trochę o sobie :)

Madra dziewczynka!!!!....ja na razie jeszcze mam konto "pozyczkowe",ale mysle ,ze od lata(tego roku) zaczniemy cos odkladac,nie beda to jakies duze kwoty,ale zawsze cos bedzie.Przykre jest jak siedzimy na "obczyznie" i wystarcza tylko na dlugi i ewentualna pomoc......jak w powiedzeniu...."ucz sie i pracuj-----a garb ci sam wyrosnie....":):):)
28 stycznia 2014 12:28 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Nie wiem,ale cos sie przestala "udzielac" i to mnie niepokoi.Wczoraj bylo ja troche widac w temacie "zgon PDP"........Kaska 45 wracaj,bo Cie tu brakuje!!!!!:):):)

napisalam do niej na skype..............ze jej szukacie hahaha
28 stycznia 2014 12:42 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Madra dziewczynka!!!!....ja na razie jeszcze mam konto "pozyczkowe",ale mysle ,ze od lata(tego roku) zaczniemy cos odkladac,nie beda to jakies duze kwoty,ale zawsze cos bedzie.Przykre jest jak siedzimy na "obczyznie" i wystarcza tylko na dlugi i ewentualna pomoc......jak w powiedzeniu...."ucz sie i pracuj-----a garb ci sam wyrosnie....":):):)

Właśnie, właśnie :) Ja już mam tego dość. Muszę uzbierać sobie na mieszkanie. Pewnie prędko to nie nastąpi, ale powoli, powoli i na pewno się uda :)
28 stycznia 2014 12:44 / 2 osobom podoba się ten post
Zaczynam zbierać swoje łaszki, fatałaszki, nieubłaganie urlop się kończy. W niedzielę odbyły się zaręczyny mojej najstarszej córki i w przyszłym roku wesele.Leci ten czas jak głupi.
28 stycznia 2014 13:04
dsziewczyny potrzebuję waszej pomocy ! jestem niskociśnieniowcem , dzisiaj bardzo żle się poczułam , jest mi cały czas gorąco , zmierzyłam cisnienie i mam 169/127 - puls 117 ! co mam robic ?????????????
28 stycznia 2014 13:12 / 1 osobie podoba się ten post
fiber39

dsziewczyny potrzebuję waszej pomocy ! jestem niskociśnieniowcem , dzisiaj bardzo żle się poczułam , jest mi cały czas gorąco , zmierzyłam cisnienie i mam 169/127 - puls 117 ! co mam robic ?????????????

fiber nie panikuj!!! dzisiaj cos jest nie tak z pogoda bo ja tez zdychajaca z tego samego powodu. jak niemasz tapsow to pij duzo wody niegazowanej a moze ocet jabłkowy masz tez jest dobry albo aronia. Staraj sie wyciszyc ja tak robie zadnych gwaltownych i wysilkowych rzeczy no i biore z pol tapsa uspokajajacego ziolowego i powoli wtedy mija. A jak bedzie sie utrzymywac to lekarz ;))
28 stycznia 2014 13:14
przefufane,dzwon do jakiegos lekarza!!!!!
28 stycznia 2014 13:18
sama nie wiem , ale serce mi tak wali , że :::::::::::::::::!
28 stycznia 2014 13:23
Ja tez się dziś kiepsko czuje po porannej kawie :) Wypij magnez ,i nie mysl za duzo bo to napedza strach i puls skacze :(
28 stycznia 2014 13:42
Witajcie:) U mnie dzień pierwszy zleciał... powiem tak, nie jest tak do końca dobrze, ale dam radę...tak myślę przynajmniej...Najgorzej, ze PDP leżąca i troszkę się jej przytyło i z firmy też mi nie powiedzieli, że Pani, którą zmieniałam narzekała, że ciężko jest PDP przekręcić... no coż... życie. Gdyby powiedzieli całą prawdę w życiu bym się nie zgodziła...
28 stycznia 2014 13:46 / 1 osobie podoba się ten post
Sylwunia

Witajcie:) U mnie dzień pierwszy zleciał... powiem tak, nie jest tak do końca dobrze, ale dam radę...tak myślę przynajmniej...Najgorzej, ze PDP leżąca i troszkę się jej przytyło i z firmy też mi nie powiedzieli, że Pani, którą zmieniałam narzekała, że ciężko jest PDP przekręcić... no coż... życie. Gdyby powiedzieli całą prawdę w życiu bym się nie zgodziła...

Gdzie Ty Sylwuś teraz jesteś nadal na Bajerach ? U mnie tez jest gorzej, ale oby dni szybko leciały :) Damy rade uwazaj na kregosłup bo mozna przy obracaniu ,szybko sie załatwić .
28 stycznia 2014 13:48
fiona

Gdzie Ty Sylwuś teraz jesteś nadal na Bajerach ? U mnie tez jest gorzej, ale oby dni szybko leciały :) Damy rade uwazaj na kregosłup bo mozna przy obracaniu ,szybko sie załatwić .

Nie Fionko, teraz mnie rzuciło do Heikendorf, koło Kiel. Na zastępstwie jestem 5 tygodni.
28 stycznia 2014 14:03
fiber39

Fiber zdenerwowałaś się czymś czy jak,posłuchaj Magmab ona dobrze radzi,nie daj się już niedługo do domku jedziemy.
28 stycznia 2014 14:11
mamusia2

Fiber zdenerwowałaś się czymś czy jak,posłuchaj Magmab ona dobrze radzi,nie daj się już niedługo do domku jedziemy.

Boże daj mi siłę !!!!!!!!!!!! dzięki mamusia